Въпроси за TBI Bank - 5

• 9 249
  • 124
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Мернах реклама, че пак има 3% лихва по депозитите. Сигурно ще е пак за 3 години и пак само през приложението.

# 121
Мернах реклама, че пак има 3% лихва по депозитите. Сигурно ще е пак за 3 години и пак само през приложението.
Да, за тях е.

12 месеца - 2.50%
24 месеца - 2.75%
36 месеца - 3.00%

# 122
Успявали ли сте да подкарате приложението на компютър? Или, примерно, възможно ли е двама души да ползват едно приложение..

Баща ми е на 80, със стар телефон и иска да отвори нов депозит след изтичането на съществуващ, ама трябвало да се прехвърлят парите през разплащателна сметка, а за откриване на такава се ходело в офис и т.н, и т.н

Да му взема един смартфон и да го свържа през интернет ми се вижда единствената опция, за да не го разкарвам..

# 123
Няма десктоп версия отдавна. Не става двама души да ползват едно приложение. И моята майка е възрастна, в офис ходехме, но много време отнема, трябва задължително да има поне имейл, защото пращат кодове на телефона и на имейла отделно.
Аз си реших кардинално проблема, в моя сметка са и нейните пари.

# 124
Успявали ли сте да подкарате приложението на компютър? Или, примерно, възможно ли е двама души да ползват едно приложение..
Samsung и Xiaomi имат функция да симулираш инсталиране два пъти на същото приложение.

По принцип и на компютър може да стане, но е пипкава работа. Има програми Android емулатори(meMU, BlueStacks и други). Реално имаш Android на компютъра и инсталираш приложения, дори игри могат да се играят.

Общи условия

Активация на акаунт