Азиатска козметика и грим - тема 33

• 30 778
  • 325
  •   5
Отговори
# 300
  • София
Dewi D, коментирано е подробно в предната тема. Върнете се. И прочетете.
Краткият отговор е: не, няма такса артикул.
Успех! Animal Dove

Антиперспиранти за лице под формата на различни продукти има в Yesstyle. Използвайте търсачката. Личен опит нямам аз. Някои се нанасят вечер. За да работят на следващият ден...

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 08:24 от Denisha 🕊️

# 301
Няма допълнителни такси от yesstyle и още повече ме радва, че започнаха да доставят със Спиди

някой поръчвал ли е скоро от stylejolly
как стоят там сега нещата с таксата и с кой куриер доставят ?

# 302
Аз имам направена поръчка на 17.08, но не е шипната все още. Ще пиша и за куриер, и за такси, когато пристигне.

Иначе предната ми от Jolly e била 24.02 и пристигна в пункт на OneExpress.

# 303
  • софия
Няма допълнителни такси от yesstyle и още повече ме радва, че започнаха да доставят със Спиди

някой поръчвал ли е скоро от stylejolly
как стоят там сега нещата с таксата и с кой куриер доставят ?
Вече  взех 2 пратки от stylejolly с one express, в тото пункт. Няма никакви допълнителни такси.
То оставаше и да има, след като са, си вдигнали базисната цена на 10$

# 304
  • София
Ама Вие не четете. Blush
В предната тема, публикувах отговор от Stylejolly, че таксите се поемат от тях. Hands Plus1
Не смятам, че договора им от 1 януари т.е на Шиптер с Експрес, ще се промени от 1 юли. Най- рано пак януари да има нов куриер. И, а дано! Е Спиди! Sunglasses
И това писах. Експрес доставят до адрес. На улицата. Не зависимо от кой изпращач и колко е скъпа доставката за клиента. От Stylejolly ме посъветваха, да се пише. Не зависи от тях. А от курерската им компания с кого работят за Европа. И е редно да знаят си мисля, вършат ли си или не коректно задълженията.

Отговора за мен е не!  Triumph Първата пратка с тях, не беше доставена на време. Бях изнудвана от куриер да сляза на улицата или си тръгвал?! Scream Втората беше в пункт на 5км разстояние. (Без изобщо да е правен опит за доставка, връзка с мен.) Пешеходно. Успях да се свържа и поисках да я доставят, както трябва.
По мейл и телефон не получих отговор никога.
Бият се за първото място с DHL в листа ми за най-лошо обслужване. Trophy

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 18:24 от Denisha 🕊️

# 305
Никой куриер не ми доставя до врата, за всички слизам да ги взема, а за тежките пратки знам че изискват допълнително заплащане.
С експрес оне, ако хванат някой у нас, ако не веднага я оставят в близкия офис, който ми е на 50 м и работи до 20 часа, така че ме устройва, Спиди са ми много черни, та няма да ги коментирам.
За оплакванията, в голяма степен е загуба на лично време, нищо не се променя при никой куриер и не им пука, тъжно е, че го написах. Тези услуги малко станаха като кучето лае, кервана си върви.
Надявам се все повече сайтове да дават избор на куриер и всеки да може да избира според личния си опит и знаейки кои са приличните куриери в неговия район.
Като цяло избягвам конфронтацията, обикновено се разбирам с куриерите, звъня им, питам за удобно за мен време и често няма проблеми, единствено с тези от Спиди не мога да се разбера.

# 306
Ама Вие не четете. Blush

От Stylejolly ме посъветваха, да се пише. Не зависи от тях. А от курерската им компания с кого работят за Европа.
Чета аз редовно, но не помня SatisfiedSmile
какво и на кога да се пише Дениша ?

Значи тея са нещо като M&BM - а те са най-лошото нещо което съм срещала като куриер. Така ме въртяха с официално писмо от БНБ ( явно са спечелили някаква обществена поръчка ) че изпращах цялата коренспондения с тях и към Банката. Пращаха някакви снимки на звънци, уж от моя адрес снимани. и Наистина кучето си лае ... въпреки всичко накрая трябваше да отида в Промишлената зона на Варна за да взема едно пликче.

Имам всичко наблизо БГпощи/Спиди/Еконт/БоксНау , но да плащам такава откачена цена за доставка и да одя да си търся пратката из целия град, тц ...

зари и аз се надявам да имам право на избор , но уви
и все по трудно става проследяването

Скрит текст:
иначе за големите пратки наистина е така. Моля се преди получаването на такава да е свестен куриера, и силен Smile за да се съгласи да тътри по стълбище без асаньор
последно - матрак 20 кг. с Транспрес - до входа безплатната е доставка.

# 307
  • София
Casual, имах предвид Шиптер.
Джоли са магазин. Не зависи от тях. Но тези пестят. Наели са австрийска компания за последната миля. Подизпълнител за Европа/България. Обаче последният не работи ок с пратките им.
Вярвам сте съгласни, че при доставка $20-30 искаме цялост на опаковка, достойна! доставка и правилно съхрание на пратката до получаване. Тото пункт, някак не отговаря на последното условие...
Нагли са. Казва оплачете се. Опитвам да попитам защо?! По мейл, телефон и никой. Няма такава компания! Без обратна връзка.

Нямам поръчки от Джоли, за да пиша на Шиптер. За момента. Animal Dove

Последна редакция: пн, 31 авг 2026, 18:23 от Denisha 🕊️

# 308
Отклонихме се от темата вече доста, безмислено е да продължаваме да ги нищим куриерите.

# 309
  • Deep in Clinicals
Здравейте.
Тъй като указанията за пазаруване от чуждестранни сайтове на 1-ва страница вече не са актуални - трябва или да се премахнат или да се променят. Преди време ги оформих аз, но сега нямам мотивация за това, така че, ако на някого му се занимава - свободен е да го направи.

# 310
  • Germany
Ще ги махна в следващата тема щом не са актуални 👍🏼

# 311
Здравейте.
Тъй като указанията за пазаруване от чуждестранни сайтове на 1-ва страница вече не са актуални - трябва или да се премахнат или да се променят. Преди време ги оформих аз, но сега нямам мотивация за това, така че, ако на някого му се занимава - свободен е да го направи.

Но би било добре да наминаваш с полезни съвети, липсват ми.

# 312
  • Deep in Clinicals
Полезни съвети от човек...не е ли старомодно вече 😊

Благодаря искрено за доверието, Пипи, но намирам за безсмислено да влагам усилия за неща, които в днешно време всеки може да научи за секунди.
Всички сме с експертни познания вече, без значение кой колко и какво е чел.

# 313
Благодаря искрено за доверието, Пипи, но намирам за безсмислено да влагам усилия за неща, които в днешно време всеки може да научи за секунди.
Всички сме с експертни познания вече, без значение кой колко и какво е чел.
Разбира се, че не е така. Опитността (освен дълбочината на знанията) ти е ключова тук. Едва ли има друг, който да познава продуктите практически по-добре от теб. И стилът ти на писане е ненатрапчив, но професионален. Сигурна съм, че няма да се откажеш и ще продължиш да си пишеш изчерпателните ревюта, всички ги чакат, не ни лишавай от тях Heartpulse

# 314
Catalano, помислих, че само с редакцията на указанията към сайтовете не ти се занимава. Явно по-отдавнашните потребителки в темата по-точно са те разбрали.
Благодаря за всичко полезно дотук и за доброто настроение в темата! Не знам какво се е променило, но се надявам всичко да бъде наред и още много теми заедно!❤🍀

Общи условия

Активация на акаунт