Азиатска козметика и грим - тема 33

• 36 290
  • 386
  •   1
Отговори
# 375
  • СОФИЯ
Здравейте ,за госпожица на 14 години,която вече ползва ВВ крем и разни хайлайтъри ,удачно ли е да прави двойно почистване ? Кожата и' е нормална няма акне,почиства го при казметик  когато има нужда.Благодаря

# 376
  • софия
Бих казала, ДА с меки, не агресивни средства. Още повече, тези навици сега се създават.

# 377
# 378
Да, категорично, доброто и правилно  почистване с подходящи продукти  е ключ да няма кожни проблеми в бъдеще.

# 379
Задължително е да прави почистване и да не ляга с каквито и да били декоративни козметики по лицето си.

# 380
  • Den Haag
Момичета с какъв vitamin C да продължа? Преди лятото ползвах на Миша този:

# 381
В момента ползвам на Cos de Baha, доволна съм.

# 382
  • софия
Може да пробваш на Dr Althea. Това лято ползвах на Goodal, макар че аз по принцип не виждам конкретни ползи от този витамин върху моята кожа.
Имах ето този не лош капсулен крем на Medocube с вит С, приятен беше като апликация.

# 383
  • София / Баня
В момента ползвам на Cos de Baha, доволна съм.

Pippi. Кой от двата на Cos de Baha ползваш и си доволна?

В момента съм с Д-р. Алтеа,който свършва. След дълга чуденка поръчах numbuzin.

# 384

Този ползвам.

# 385
Здравейте ,дами.Не съм поръчвала от Стилвана повече от година,яко се бях запасила..е дойде вр пак.Моля,някой да сподели или даде линк,ако някъде е писано.Интерисува ме има ли промяна в доставките,минимум,максимум,митница,някаква промяна с еврото.Преди избирах Стилвана DE, сега ми излиза само EU.Нещо с профила ми също не е ок,при поръчка ми дава директна доставка,но с кого идват.Преди получавах с GGBG  и Еконт.Благодаря.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 10:41 от Meikana

# 386
  • София
Аз покрай Стилвана се зарибих яко и набързо минах в най-високото ниво потребител. Това пък води до още повече промоции иии...сещате се. Последно поръчах от там Medicube Age-R Booster Pro за 105Е с безплатно желе на марката към него. Някаква имейл промоция, как да се удържи човек!

Сайтът е .EU, над 96Е е безплатна доставката. Не се плаща нищо допълнително, сигурно са си го включили. Следих ги как доставят- веднъж през Амстердам, друг път изобщо не се появи къде в Европа е, а направо ми го доставиха. Един път пристигна с някой от новите доставчици, не помня името им, последният път - със Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт