Music Idol - 9

• 17 128
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Кремена трябваше да си тръгне преди Илияна.
Ако не си тръгне и другия път, ще призная българина за прост и необективен.  Grinning

Трябваше да си отиде Кремена. А ако Стефан спечели накрая никой не може да ме убеди че няма значение кой какъв е и какви връзки има.

Аман бе Семо! Пак конспирации...  Mr. Green
На Стефан връзките му са следните:
1.) Глас
2.) Талант
3.) Перфектен музикален слух

Гласувам ЗА Теодор.

Баща , директор 20 години на музикално училище.
Баща, директор няколко години след това на операта.
Баща, директор няколко години след това на Концертна дирекция (надявам се знаете какво е това)
Участия от малък във всякакви музикални събития, които се провеждат в Бургас (само не ми казвайте, всяко дете може да участва навсякъде)
Не отричам трите качества, които описваш по-горе, но това не го прави изключителен. Много хора също ги притежават, включително и участници в шоуто.

# 106
Глас за Пламен както всеки път   Peace

Много съм доволна от тази вечер ....
Сега и Невенчето ако си тръгне - ще изпадна в екстаз  Mr. Green
Много просто това девойче бе  ooooh! Две думи на кръст не може да върже  Sick

Иначе тази вечер маската на непукизма на Пламен нещо се пропука  Laughing

bowuu

# 107
Кремена трябваше да си тръгне преди Илияна.
Ако не си тръгне и другия път, ще призная българина за прост и необективен.  Grinning

Трябваше да си отиде Кремена. А ако Стефан спечели накрая никой не може да ме убеди че няма значение кой какъв е и какви връзки има.

Аман бе Семо! Пак конспирации...  Mr. Green
На Стефан връзките му са следните:
1.) Глас
2.) Талант
3.) Перфектен музикален слух

Гласувам ЗА Теодор.

Баща , директор 20 години на музикално училище.
Баща, директор няколко години след това на операта.
Баща, директор няколко години след това на Концертна дирекция (надявам се знаете какво е това)
Участия от малък във всякакви музикални събития, които се провеждат в Бургас (само не ми казвайте, всяко дете може да участва навсякъде)
Не отричам трите качества, които описваш по-горе, но това не го прави изключителен. Много хора също ги притежават, включително и участници в шоуто.

Напротив, точно тези три качества го правят изключителен.
А той е такъв именно защото е музикантско чадо.
Майка му и баща му са се занимавали с него страшно усърдно, а това просто си личи!!!
И това, че родителите му са свързани с музиката е най-естественото нещо, на всичкото отгоре, това че бащата отговаря за такъв претенциозен пост, още повече задължава момчето да е идеално в музикално отношение, за да не кажат хората, че бил успял 'щот имал връзки, раз'иш ли!!!

П.П: И да - всяко дете може да участва навсякъде, стига да иска, и да има подкрепата на родителите си. Повечето родители НЕ подкрепят музикалните или артистични изяви на децата си - смятат това за несериозно. В такъв свят живеем... но това е друга тема... много болна!  Sad

# 108
така е, и аз не бих подкрепила сина си, ако реши да става цигулар. Ако реши да става поп-идол, ще го подкрепя с голяма неохота. Тези неща са до време, или до изпедерастяване.

Та аз пак си гласувах за Преслава. Стига с тази класика Wink

# 109
Най накрая Илияна се разкара.Мислех си ,че Дряново ще гласува за нея до финала  Twisted Evil

# 110
И какво като е дете на музикати?Момчето пее страхотно,чисто,правилно,много скромен и културен.Той и Тео са ми фаворити.Яд ме е за Илиана,според мен Кремена трябваше да е тази вечер.Преслава,също не ме е впечатлила кой знае с какво.И много правилно,някой беше споменал,че се гласува по външността.

# 111
  • Добрич
Аз съм доволна от вчерашната развръзка.
Отдавна исках Илияна да си ходи.
Мисля, че следващата ще е Кремена, или Пламен. Peace

Иначе, сравнявайки с немския формат например, много сбъркано ми изглежда тук.
1. В немското издание резултатите се обявяват до 1 час след края на концерта.
2. Журито изказва мнение кой според тях трябва да напусне чак след като се прекрати гласуването. За да не влият на вота (в каквато и да е посока Wink.
3. Много по- критични са към всички, няма такова непрекъснато: чудесно, блестящо и .т.н.

Интересно ще ми е в понеделник, да видим, как ще бъдат всички със стайлинга. По света, биг бенд- а е вечерта на фраковете и тежките рокли (визирам най- вече журито). Дони да не появи пак по дънки и блузка...

# 112
защо ми се стори, че и тук стана като в брадъра.Гласувайте за тия 3 мата -те са последни.И хоп после излиза един от другите.
Не, че не исках Илияна да излезе, но все пак мисля принципно.

# 113
Илияна не ми се вписваше в цялостната концепция на Айдъла. Пее момичето, но музикалния  идол не е само глас.
На мен ми харесва Невена.

# 114
Гласувах за Теодор, харесва ми и Невена, но все пак искам да спечели Теодор - има толкова хъс в това момче!

# 115
  И аз съм против съденето според външността на музикален конкурс.Но все-пак трябва да имаме пред вид ,че конкурса е телевизионен и ,много или малко,външния вид на всеки от кандидатите си казва думата.Даже не толкова правилността на чертите на лицето или стройността на тялото са от значение,колкото общото излъчването!
  Един Идол,според мен,трябва да въздейства цялостно върху публиката!

# 116
 Гласувах за Теодор в анкетата, отново  Peace

И Невена ми харесва как пее, нищо, че не слушам чалга, има много добър глас, но ми простее това момиче, много.

За Илияна ми домъчня, въпреки че и беше време да си ходи...Може би защото миналия път пя наистина много добре, а това, което изпя не беше никак, ама никак лесно за разлика от Кремена, която ОТНОВО беше доста фалшива.

Абе това Кременче има много силен глас, но не се е научила да го използва...Като пее лекичко, с дъх всичко е наред, но като реши да се показва колко силно може да пее става страшно...Много репетиции и трябват още и много уроци...

КОлкото до простотията на водещите, много малка част от нея е по сценарий. В голяма степен импровизират, доста дразнещо на моменти.  Не знаят нито кога, нито къде да спрат...

# 117

Напротив, точно тези три качества го правят изключителен.
А той е такъв именно защото е музикантско чадо.
Майка му и баща му са се занимавали с него страшно усърдно, а това просто си личи!!!
И това, че родителите му са свързани с музиката е най-естественото нещо, на всичкото отгоре, това че бащата отговаря за такъв претенциозен пост, още повече задължава момчето да е идеално в музикално отношение, за да не кажат хората, че бил успял 'щот имал връзки, раз'иш ли!!!

а пък Мария Илиева как каза за Пламен, че го познава от многото му участия, че навсякъде, където се яви, се представя много добре, никой не каза това за Стефан, много ми харесва как пее момчето, колко е талантливо, възпитано и скромно, гласувах за него.
само, дето съм сигурна, че няма да спечели то.

# 118
  • Варна
Макар че моите фаворити са Невена и Пламен, вчера ми стана жал за Илияна, защото последния път пя доста добре. Но от друга страна ако тя не беше си тръгнала снощи, не знам кой трябваше.... newsm78

# 119
Най накрая Илияна се разкара.Мислех си ,че Дряново ще гласува за нея до финала  Twisted Evil
Дряново пак са гласували за нея,ама едно Дряново пролет не прави за щастие.Стефан ми харесва все повече и осезателно взе да измества в сърцето ми моята фаворитка Невена

Общи условия

Активация на акаунт