Music Idol - 9

• 17 194
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
  • Добрич
Вчера не успях да се включа след концерта. Като цяло най- ми хареса ПРЕСЛАВА.
1.Преслава, но първото й изпълнение беше по- добро.
2. Невена - най- вече заради второто изпълнение.
3. Теодор, Кремена
Теодор не ме впечатли колкото очаквах, но беше еднакво стабилен и в двете изпъления.
Кремена - има много добро сценично поведение; първата песен изпълни много добре; а за втората- като го пусне този глас, че не може да го спре...
4. Стефан- не можах да го възприема в песента на Т.Колев
5. Пламен- фалшивя ми и двата пъти

Та, така, Преслава продължавам да си я поддържам. Peace

# 241
втори кръг - японски, унгарски, иврит, португалски....
и арабски.
За пръв път се изкефих на целия концерт. Най- сетне да ми хареса Кремена, от всичките си представяния, това й беше най- добро. Стефан хич не ми допадна с изпълненията си. Към другите не мога и не искам да бъда критична, защото както казах, концертът беше супер.

# 242
И на много ми хареса снощния концерт! Възхитена съм! Сама няколко отбелязвания ще направя: Най-после Кремена да ми хареса, макар че в някои моменти (твърде малко в сравнение с предишните пъти) пак викаше в повече. А Теодор, ще ме извините, обаче първата си песен я изпя твърде ала "Васил Петров". А Пламен може и да е изфалшивял в някой момент, не съм усетила, или пък да е забравил пак някоя фраза от текста (как, бе, Пламене, не се научи да ги наизустяваш тия текстове?!) обаче пя без имитации и истински.
Оттук нататък наистина ще става все по-трудно да се каже кой трябва да напусне!

# 243
А Теодор, ще ме извините, обаче първата си песен я изпя твърде ала "Васил Петров".
О, да, забравих това да спомена. Че те го бяха докаросали кат В. Петров.

# 244
Имам си нов идол - съквартирантът на Теодор  Mr. Green
Стра`отен е!  Mr. Green

# 245
Снощи всички ми харесаха,без изключение.Ще ми е мъчно за всеки от тях,независимо кой ще си тръгне.Мисля,че това ще е Стефан.

# 246
Снощи всички ми харесаха,без изключение.Ще ми е мъчно за всеки от тях,независимо кой ще си тръгне.Мисля,че това ще е Стефан.

Може и да се окажеш права, но се надявам, че грешиш!Макар че кой болен мозък измисли Стефан да пее Тодор Колев? Много го бяха прецакали със селекцията! Но все още смятам, че е най-талантлив от всички!
Ако останат Кремена и Пламен, а Стефан си тръгне, ще бъде супер несправедливо!
Но къде ли търся и аз справедливост...Става въпрос за чисти и прости симпатии и антипатии...
В случая с Мюзик Айдъл се радвам, че симпатиите са водещи в сравнение с едно друго риелити например!

# 247
На мен Стефан също ми е един от любимците.Много ми харесва с тази негова непретенциозност и невинност.Снощи наистина нямаше късмет с песните.Не можа да изпъкне и затова мисля,че той ще си иде.Пламен нещо не ми хареса чак толкова снощи.

# 248
Пламен и Теодор се представиха най-добре снощи, според мен. Кремена пък почти не им отстъпваше. Останалите трима не ми харесаха. По прицип съм фен на Преслава, но снощи никак не се представи добре.
Предполагам, че в четвъртък ще отпадне Пламен.

# 249
А Теодор, ще ме извините, обаче първата си песен я изпя твърде ала "Васил Петров".
О, да, забравих това да спомена. Че те го бяха докаросали кат В. Петров.

Изобщо не го бяха докаросали "те", той сам си се докароса като почна от излизането още да прави същите мимики, жестове, маниери изобщо.

...Макар че кой болен мозък измисли Стефан да пее Тодор Колев? Много го бяха прецакали със селекцията!

Тя селекцията като цяло беше безумна и в стил "дай да видим кого как да прецакаме". Не мога да си обясня защо иначе при две песни на Синатра, нито една от тях не беше изпята от Пламен Пътов.

...Предполагам, че в четвъртък ще отпадна Пламен.

Като фенка на Пламен мога само да се надявам да грешиш!

# 250
Като фенка на Пламен мога само да се надявам да грешиш!
Пламен и на мен ми е много симпатичен. Но... Имам чувството, че точно той е следващият.

# 251
Много се кефя! Отдавна си исках джаз в Мюзик Айдъл!!! Може да са чели тук във форума...  Wink
Беше много яко просто!

Теодор и Невена се представиха най-добре за мен.
Гласът на Невена направо блестеше, а с второто парче абсолютно ме разби! Страхотна е.
Теодор ми хареса също повече с втората си песен "Светът е за двама". Много чувстено я изпя. Изпипа я детайлно. Докато "Май Уей" малко я претупа. Но като за болен се справи
невероятно.
Кремена за сефте не пя фалшиво! Браво, ще стане човек, но след време. Все още много крещи, гласът й е твърде дървен и тромав и пее доста квадратно. Но си личи, че джазът ще е нейната стихия.
Преслава пее толкова безлично и равно, че не мога да я слушам вече. Искам тя да си тръгне в четвъртък. А жестикулациите й ми лазят по нервите много яко.
Пламен по принцип много го харесвам, но пя фалшивичко и доста неубедително.
Стефан - еееех, мама му стара, Стефчо, защо тези парчета бе момче?!? Направо се прецака.
Нито "New York" , нито Тодор Колев му пасваха на гласа. Това бяха антипарчета за него.
Много жалко, защото можеше да избере неща с които да разбие публиката. Много се притеснявам да не отпадне, въпреки че никак не е малко вероятно.

Моята класация след тази прекрасна джаз вечер:

Теодор , Невена, Пламен, Кремена, Стефан, Преслава

# 252
Извинете, но как е заглавието на песента на Тодор Колев, която изпълни Стефан снощи?  newsm78

# 253
Жалба за младост/Михаил Белчев/

Нямаше още никакви хора
около кафенето "Кристал".
Късите рокли бяха на мода.
Емил Димитров едва беше запял.

Синьо елече Ирина облече
в дългата, дългата тягостна нощ.
Кордов намери вълшебното цвете
и светът стана по-малко лош.

С него тогава горяхме от обич.
Лили пееше: "Малка съм аз...",