Ергенът 🌹 сезон 5, тема #11: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 61 822
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 855
Положението при Шимона е много зле. Ауч! Съжалявам, Шимонче, но е напълно заслужено.  А не, всъщност не съжалявам.

# 856
Положението при Шимона е много зле. Ауч! Съжалявам, Шимонче, но е напълно заслужено.  А не, всъщност не съжалявам.
Симона е единственият човек този сезон, в който не успях да видя нито едно положително качество. При всички други има поне нещичко… Малко, измукано от пръстите, но мога да кажа добра дума за всички. При Симона обаче не се сещам.

# 857
Положението в Инстаграм е страшно под поста с тройната среща на мама и младоженците. Досега ми беше забавно, но тая майка е чисто луда да отговаря или да напада хората, а Стоян да я оставя да го брани.
Може ли да качиш тук някоя екранна снимчица? 😃
Положението при Шимона е много зле. Ауч! Съжалявам, Шимонче, но е напълно заслужено.  А не, всъщност не съжалявам.
И от там, може ли да видим тук? ☺️

# 858

Първите, които ми попаднаха. 😁😈

# 859
Журналистката дори не знае къде се слагат запетайки? В едно изречение - две грешки. Леле…

# 860
Че и учтива форма не познава. Жалка работа...

В това изречение грешките са 3 😁

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 08:40 от Alucard

# 861
Че и учтива форма не познава. Жалка работа...

В това изречение грешките са 3 😁
Може да е говорила в множествено число - тоест да е визирала всички коментиращи, а не да се е опитвала да употреби учтива форма. 😁 Едва ли, де. После се оплакват, че AI и всякакви GPT-та ги оставят без работа… А реално те сами се оставят без работа. Ненаучили дори основите, с дипломи от “Зайо Байо”…

# 862
Аз на Стоян много му харесвам аутфитите. Обаче веднага бих го изгонила с парцалите от предаването.
Сега очаквам Стоенчо мамин да се присламчи към Доника. Тя е следващата, направо се обзалагам.

# 863
Ама Марин само ходи да се изповядва на Мишето с коя се целувал, но нея не я целува вече, нито я докосва , нито нищо. Само я завлачва на дивана за изповед  се връщат. Това момиче има ли нещо като достойство!?

# 864
Hе разбирам този хейт в нета, гледам заплахи за саморазправа, клетви и грозни епитети.
Защо бе хора? Какво са ви направили тези хора, участват в едно шоу, играят игра. Като не се херасва нещо се подминава и готово.

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 23:12 от nani89

# 865
Но той Стоенча нали обичаше лудо единствено Илияна що ще дири сега при Доника? Само драпа  за ефирно време фалшивеца ниеден. Joy

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 09:13 от *Амбър*

# 866
Доника му е идеална на Стоенчо, ще му изслушва и анализира пубертетските настроения, докато и на нея не й писне. 🤩

Гледам коментарите в ИГ, трагедия, но хранят егото на пубер, той явно ги чете и отговаря. Мама също се хвърля да го защитава. Тъжно. Това ще са му 5 мин слава, да занимава хората с облизванията и криндж номерца, но "аз съм си такъв".

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 10:04 от помбер

# 867
Аз не разбирам този хейт в нета, гледам заплахи за саморазправа, клетви и грозни епитети.
Защо бе хора? Какво са ви направили тези хора, участват в едно шоу, играят игра. Като не се херасва нещо се подминава и готово.
По тази причина не чета за предаването извън форума (освен ако не ми пратят линк към нещо конкретно). Особено във Фб е страшно и много ме натоварва. Ще речеш, че участниците са откраднали първородното им дете - толкова злоба. И тук имаше една такава жена преди няколко дни, но модераторите бързо я заметоха. 😂

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 09:32 от Lilly_85

# 868
Доника му е идеална на Стиенчо, ще му изслушва и анализира пубертетските настроения, докато и на нея не й писне. 🤩

Според мен е за пълнеж там, той Стоян не иска да покани други, но явно продукцията е казала, че трабва да са поне две момичетата.  Така мисля аз.

# 869
И аз съм малко така тук и това предимно, защото три участнички ни налазиха и една много ме дразни. Познайте коя... 😁

Общи условия

Активация на акаунт