Ергенът 🌹 сезон 5, тема #11: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 61 813
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 930
Аз си признавам, че може би щях да бъда и по-лоша от Симона ако така ми навлиза в личното пространство след като е предупреден. Не знам дали щото съм същата зодия, но не бих го изтърпяла.  А при осмукването на пръста  ми се повдига само като се сетя.  В същото време не мисля, че е лош човек, виждам му проблема и дори му съчувствам, но не бих искала да си лекува травмите на мой гръб. Има си специалисти, има и такива жени като Бетина живеещи си в розово балонче..дето много много няма и да забележат кое какво е...та биха стояли.

# 931
Защото е подписала договор и не може просто да си тръгне, когато й скимне, без неустойка.

# 932
  • София
Вие как си представяте да си тръгва кой когато си иска? Grinning

# 933
Айде сега.
Велева си тръгна. Явно може.
И тримата ергени бяха порязани от доста момичета. Сал една Илияна не може да реже… тя не прави такива неща, но то защото е мила и плаха, нали, а не защото е пресметлива.

# 934
Представям си, че може да си тръгне, ако не харесва мъжете, така както си тръгнаха доста хора преди нея. Абсурдни оправдания и задълбочени анализи на елементарна ситуация. Тя в момента иска внимание и да й се заявяват. Нищо повече.

# 935
Със съгласието на продукцията всичко може. Цвети нямаше шанс с никой, затова я пуснаха.
Не знам за кой път го пиша, но моя позната беше одобрена за предишното издание и се отказа, след като прочете договора. От нея знам какво пише вътре и мога да ви кажа, че сте много наивни да смятате, че някой там може да проявява свободна воля и да си прави каквото иска, ако то НЕ съвпада с виждането на продукцията или със сценария.

# 936
Има голяма разлика от сезон до сезон и от продуцент до продуцент. Няма кой да те кара насила да се правиш, че искаш да си с тези мъже, ако не ги понасяш. Всички имаме информация за сезоните и познати, споко.

# 937
Айде сега.
Велева си тръгна. Явно може.
И тримата ергени бяха порязани от доста момичета. Сал една Илияна не може да реже… тя не прави такива неща, но то защото е мила и плаха, нали, а не защото е пресметлива.
Велева си тръгна щото не беше важна за нито един от ергените. А и тя не си тръгна когато искаше. Куфарът и бая време стоя приготвен. Ако Илияна си тръгнеше мамин Стоенчо  оставаше без нито една, която би му изтърпяла  чекименцията.  Кой е казал, че Илияна е плаха? Не е плаха, а достатъчно адекватна да не се опитва да се влага в нечии измислени филми.

# 938
Ако шансовете са маркер, Илияна в момента няма шанс с никого. Впрочем, с любезното съдействие баш на продуцентите.

# 939
Стоенчо няма шанс с никоя и от Чикименто да се кръсти Чекиджийчо; ма то все е "Чики".

# 940
  • София
Да дам и моите 5 евроцента😉:
Хареса ми начинът и думите, с които Крис даде пръстена на Нора. Нека се пробват извън предаването и дано им се получи, но при ежедневието - 🤔… Като се има в предвид и това, че те са зрели, с установени навици и характер, ще трябват много компромиси.
Скрит текст:
AЗ, например, ако остана сама на тази възраст по някаква причина, не мисля, че бих си и помислила да вляза във връзка 😉
Гларусът и Мишката въобще не ми се коментират…

За Илияна - фен съм й 🌹- Най-интересната ергенка. Реакцията на Стоян към подаръка й беше показателен, изчезването му - също, обясненията му сега - OMG. На по-директните й въпроси и двамата с Гатев не дадоха смислен отговор. Към Гатев въпросът й беше Има ли наистина интерес към нея или е сценарий? Е, не в прав текст 😉… Ако съм аз - няма да дам жълта роза на никого 😊

# 941
Сега изгледах снощния епизод.
Алия е много хищна, Иво се изплаши от нея, когато го попита дали има приятелка. Joy Иво, не те иска само Алия и Вероника ти е фенка, мой човек (беше го казала в някакъв подкаст, може при Неделчо и Туджаров).
Гатев нещо не ми допада напоследък, от една страна ок, че се заяви конкретно към Алия като ѝ отказа да ядат заедно кексчето. Нейната идея беше явно да стане "кинаджийско", но на него очевидно не му беше до това, от друга страна пък твърде сервилна реакция имаше той. В началото пък, натискаше Илияна да се заяви спрямо Стоян, след като са имали (Гатев и Илияна), май две срещи ли, колко. Прекалено доминантен ми идва.

# 942
  • София
Тръгнаха си тези, с които явно стигнаха до задънена улица. Как ще изпуснат фаворитка на Ерген да си замине по никое време? Какво, грубиянката Симона ли щеше да остане сама на върха?

# 943
Илияна и Стоян щяха да останат, само че бяха побутнати - Стоян да си почине, Илияна към друг ерген. Стоян остана с интерес към Илияна, тя обаче - не. Това може да създаде интрига и гледаемост на този сезон само защото досегашните зрители са инвестирали някакво време и ще го догледат по инерция. Но реално нищо интересно няма вече. Даже с манипулация на монтажа не могат да го докарат.

# 944
Всъщност, днес идвах да кажа колко ми беше забавно как Алия се опита да прелъсти Георги с нечленоразделна реч и предложение да ядат заедно кексче с черешка, но той я отряза. Изобщо, тази жена е пълни куку.
ПП: Георги е наистина играч. Предполагам, че виждате как "се смеят" очите му.

Общи условия

Активация на акаунт