Не ми се получава с връзките.

• 48 773
  • 2 467
  •   1
Отговори
# 2 160
За добитъка подкрепям Бояна.
130886 за състоятелните мъже.
Лейдито каза, че харесва успешни – може да са успешни в планинското водачество или алпинизма. Simple Smile)

# 2 161
Azzy,
към един кръг от формуки , гледащи на света през призмата на тв екрана , а не на база житейски опит .
Конкретно за богати мъже , а и не само .
Умишлено не желая да цитирам никове.

# 2 162
Е под успешни може да има предвид кариерно, с хубава професия, не непременно някви милионери както ги изкарахте последните страници. По типа срещи щеше да се разбере дали са от вторите, втората среща щеше да е на Дубай примерно.

# 2 163
Е не , и Дубай вкарахте 🤣🔫
Не мога момичета )
Очаквам вече и Porta Potty Dubai някой да включи и да се свършва тази тема  .

# 2 164
  • София
Azzy,
към един кръг от формуки , гледащи на света през призмата на тв екрана , а не на база житейски опит .
Конкретно за богати мъже , а и не само .
Умишлено не желая да цитирам никове.
Аз съм на същото мнение, затова попитах. Simple Smile

# 2 165
  • По света и у нас
То е въпрос на жест, на грижа. Няма да я прави готвачка, тя сама трябва да се сети да му сготви.
Много са ти балканизирани и фантасмагорични разбиранията за отношенията между богатите и личи че нищо не си видял от първа ръка.

# 2 166
  • София
Между другото, в сегашната ми връзка съм готвила 5 пъти за една година.

# 2 167
Между другото, в сегашната ми връзка съм готвила 5 пъти за една година.

# 2 168
То е въпрос на жест, на грижа. Няма да я прави готвачка, тя сама трябва да се сети да му сготви.
Много са ти балканизирани и фантасмагорични разбиранията за отношенията между богатите и личи че нищо не си видял от първа ръка.

Е, аз не съм мутра, че да искам празноглава кукла.

За жалост, доста съм видял от първа ръка.

Една жена, ако не умее да създаде атмосфера, уют, мъжът да се чувства добре, спокоен, в свои води, за какво му е? Да и плаща сметките и да и прави подаръци, а тя да хубавее? Това за бивши милиционери или борци може и да върви, не е за всички.

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 14:53 от CherenPetar119

# 2 169
  • София
Аз само любопитствам за тези, които не готвят- как се храните? В ресторант?

# 2 170
Аз само любопитствам за тези, които не готвят- как се храните? В ресторант?

Ресторант или поръчка от кварталния такъв.

# 2 171
Имаме и домашна помощничка.

# 2 172
Част от списващите имате навик да свеждате нещата до черно / бяло .
Или / или .

За мен , доста странен и леко ограничен начин на мислене .

# 2 173
  • France
ММ ми готви. Действа ми като афродизиак.
Добре че не съм попадала на мъж, който да иска от мен да въдворявам уют. Хич не ме бива в това.

# 2 174
Една жена, ако не умее да създаде атмосфера, уют, мъжът да се чувства добре, спокоен, в свои води, за какво му е? Да и плаща сметките и да и прави подаръци, а тя да хубавее? Това за бивши милиционери или борци може и да върви, не е за всички.
Ма за какво и е и на нея някакъв с претенции да била създавала атмосфера, тя да не е физик. Да се чувствал спокоен, откъде накъде

За какво и е такъв, дето да контролира какво да прави и как да се държи.

У лево, въпросния и нека си реди черги в панелката в люлин, да му е “атмосферично”

Общи условия

Активация на акаунт