Не ми се получава с връзките.

• 48 110
  • 2 467
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Не ми се получава с връзките и отношенията, меко казано. Трудно харесвам и рядко избирам. За съжаление, все се случва едно и също. Допада ми някой, има привличане, но той стои пасивен. Решавам да го побутна (усмивка, съобщение и т.н). Той отвръща и започва едно хубаво романтично начало. В момента, в който хлътна твърде много - нещо става. Отдръпва се, намира си друга, играе си с мен и накрая ме зарязва по най-грубия и арогантен начин. И аз не се отказвам лесно. Като видя, че нещата куцат-не си тръгвам, а се боря до край.

В момента опитвам нов подход. Излизам по срещи на поразия, но не ми допада и не е моето. Никакво удоволствие няма в това да се насилвам за мъже, които не желая.

Някой имал ли е сходен проблем, на какво се дължи, как работихте върху себе си и кога се промени модела? На 30+ съм. Благодаря за вниманието.

Последна редакция: пн, 27 апр 2026, 15:32 от LadyOnFire

# 1
  • Пловдив
Промяната идва тогава, когато ти стане по-скучно да спасяваш, отколкото да си тръгнеш навреме.
Научи се да бъдеш сама , когато свикнеш с този модел ще разбереш ,че можеш да оцелееш и без мъж , тогава отивай на лов.
В църквата и в живота има достататъчно икони на светици , жертвали се за общото (мъжкото) благо , няма нужда от още една .

Последна редакция: пн, 27 апр 2026, 15:40 от Sun2000

# 2
Аз също не се обвързах с никой от срещите, уговорени онлайн, но за мен те са полезни, за да се запознаеш с различни мъже, да излизаш, да не се затваряш и да не лъхаш на отчаяна самотница. Като  потенциална възможност за брак, деца хич не съм ги разглеждала, но имам познати, които така станаха семейство.
Иначе това, което описваш, не е връзка, а доколкото разбирам е на етап опознаване? Аз такива не ги броя. В интернет е някакво мазало, хората се представят за каквито не са, не бих си правила изводи, защото някой си е променил тона или ме е гоустнал. Най-вероятно жена му се е прибрала от командировката, или са му свършили парите и няма възможност за хотел, или някоя по-натокана му е обещала щастлив край. Grinning
Колко е продължила последната ти връзка и как и защо приключи?

# 3
Защо спасяваш неспасяеми неща? Някой иска да не си му пред очите, а ти спасяваш. Какво ти носи това спасяване? Защо след романтичното начало се стига до такива ексцесии? Какво е това, което се случва между хубавото начало и гадния край? Защо се привличаш от точно такива типажи? Какво ти носят, та се насочваш към тях?
Отговори си честно на тези въпроси и може да промениш нещо занапред.

# 4
  • София
Сама съм си през повечето време и нямам проблем с това. Не е от там.

Запознанствата не са онлайн. С реални хора, в реалния живот. В новото ми начинание - също така. Сядам в един ресторант през обедната почивка, където ходят мъже на работни срещи. Случва се да идват да се запознават, но не искам да го правя повече. Не ми харесват искрено и не бива да се насилвам.

За въпросите, не знам какво се случва между романтичното начало и ексцесиите. Може и аз да съм много достъпна във влюбената си фаза. Иначе, не им личи в началото или аз не съм видяла червените флагове.

Всъщност..чакай малко. Между хубавото началото и лошият край видимо се интересувам от тях. Може би това е проблем, за съжаление.

Последна редакция: пн, 27 апр 2026, 16:01 от LadyOnFire

# 5
  • София
Лейди он файър,

Може би няма да ти хареса, но все пак ще напиша какво мисля.
Казваш, че харесваш някого и той стои пасивен. Има причина да е пасивен - или не те харесва достатъчно, или пък не е сигурен иска ли да продължите или не. Ти подбутваш и има романтично начало, но според мен именно подбутването руши всичко. Мъжете са ловци, остави ги да се потрудят, да се постараят да те спечелят. Лесно им се поднасяш на тепсия и те губят интерес. Остави играта на котка и мишка да я водят те, да се определи някакво темпо. Ти подбутвайки, сякаш, отнемаш възможността на мъжа да бъде мъж. Отдръпват се, защото, според мен, ги плашиш. Защото ти си хлътнала и вероятно чуваш сватбените камбани, а човекът още се чуди иска ли те или не. А гониш докрай - ти се превръщаш в лепка.

Като се харесате с някого - покажи го и остави мъжът да те потърси, да поиска той контакт и да има нуждата да те види. Остави го да бъде ловец, да се опита да те спечели, да се покаже като кавалер. Недей да си толкова лесна и да се превръщаш в лепка.

# 6
  • Пловдив
На коя среща им пускаш?

# 7
  • София
slanchezara

Не се обиждам. Все пак търся отговори. Възможно е да е това. За мен не е грешно, естествено е и често казано доста трудно да не показвам, че го искам. От друга страна в началните етапи е лов и аз хич не бягам.

За пускането - различно. Понякога чакам много време и пак не влияе на сценария.

# 8
  • Пловдив
slanchezara

Не се обиждам. Все пак търся отговори. Възможно е да е това. За мен не е грешно, естествено е и често казано доста трудно да не показвам, че го искам. От друга страна в началните етапи е лов и аз хич не бягам.

За пускането - различно. Понякога чакам много време и пак не влияе на сценария.

Давай сега преобладаващият тип мъже към , които го правят това към теб. Години ,положение, възпитание, семейно положение,

# 9
Още по-просто е според мен. Попадаш на мъже, които не те харесват. Подаваш им аванси и те виждат възможност да те изчукат. За мъжете не е нужно кой знае колко да харесват една жена, за да правят секс с нея и да си отметнат бройката, още повече ако сама им се предлага. И като си начешат егото се махат, защото не те искат по принцип. За мъжете "става за секс" и "става за гадже" са много различни неща. А защо не те искат може да има много причини.
Пък ако не им пуснеш пак същото - не са склонни на дълго преследване, защото не те искат. Пробвали са ако стане бързо, ако не гоустват.

# 10
  • София
Ами, нямат много общо. Години около моите или по-големи. Положение - харесвала съм както нормални мъже от средната класа, така и по-добре уредени. Винаги обрани и добре възпитани. Общото е, че аз съм ги побутнала с нещо минимално. Те се включват, има хубав период и после адът започва. Мисля си, че и побутването не е същината на проблема...

Черна станция

Не знам. Ако не ме харесват, не е ли по-лесно да ме подминат? Не го изключвам като вариант. Не разбирам бълването на любовни излияния след като светът е шарен. Могат да се насочат към някоя, която ги вълнува повече или друга, която търси само секс и е ясно от началото.

Последна редакция: пн, 27 апр 2026, 16:38 от LadyOnFire

# 11
Проблемът ти е, че ги гониш и се "бориш".
Отдръпваш се малко  и даваш пространство-дистанция, за да те поиска мъжа.
Какво е това предлагане на тепсия нон стоп.

# 12
  • Пловдив

Не знам. Ако не ме харесват, не е ли по-лесно да ме подминат? Не го изключвам като вариант. Не разбирам бълването на любовни излияния след като светът е шарен. Могат да се насочат към някоя, която ги вълнува повече или друга, която търси само секс и е ясно от началото.

В един идеален свят би било така ..............ето как намерихме проблема . Ми ......трябва да пораснеш

# 13
Дори да не те харесват за връзка, те ползват за секс - така че не, няма да те подминат, ще вземат каквото могат от теб и после ще продължат нататък, без теб. Все пак не е да са се потрудили много, ти си тази, която се е трудила.
Моето мнение е по-крайно от на колежките - вярвам, че ако мъжът те харесва той ще те преследва, а не ти него.т.е. ти може да се усмихнеш, да водиш лек приятен диалог на живо, но се очаква той да те търси, той да ти пише, той да те кани на среща.
Наречете ме стара и задръстена, но вярвам, че мъжът показва на жената какво иска от нея с действията си - търси, кани, прави неща за нея = висок интерес. Обещава и не изпълнява, не полага много усилия = само секс.

# 14
  • Далечният изток
Борбата в какво се изразява?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт