Медицински университет - Тема 6

• 16 839
  • 245
  •   5
Отговори
# 240
Здравейте,  дъщеря ми ще се яви на редовния изпит по химия в МУ София за покачване на оценката, на предварителния изкара 5.50. Въпроса ми ако, случайно изкара по- нисък успех, коя оценка ще се вземе за кандидатстване?

# 241
  • Сливен
Здравейте,  дъщеря ми ще се яви на редовния изпит по химия в МУ София за покачване на оценката, на предварителния изкара 5.50. Въпроса ми ако, случайно изкара по- нисък успех, коя оценка ще се вземе за кандидатстване?

Оценката, която е по- висока 😉 Успех!

# 242
Поздраления за оценката от предварителния. Взима се по-високата от двете! Успех!

А дали някой знае кога ще излезне химията в СУ? Да не би да е ведно с биологията? Или директно ще има класиране на 9.07?

# 243
Поздраления за оценката от предварителния. Взима се по-високата от двете! Успех!

Благодаря ви! Трябва ли някъде в документите за кандидатстване сега с дипломата да се подаде това да се зачуту по- високата оценка или автоматично се приема

# 244

Благодаря ви! Трябва ли някъде в документите за кандидатстване сега с дипломата да се подаде това да се зачуту по- високата оценка или автоматично се приема
Автоматично се взима по-благоприятната за кандидата оценка.

# 245

Автоматично се взима по-благоприятната за кандидата оценка.
Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт