Медицински университет - Тема 6

• 26 008
  • 400
  •   23
Отговори
# 390
  • г.Каварна
май има вече резултати от химията

И в Плевен излезнаха резултатите по химия

# 391
Как ви се струват оценките по химия на редовния изпит в Плевен? Масово не са доволни

# 392
Как ви се струват оценките от редовния по химия в му софия?

# 393
Как ви се струват оценките от редовния по химия в му софия?
Дъщеря ми се яви  за повишаване от предварителния, имаше 5.50 след месеци учене отново 5.50.  И тя не знае изобщо как дори не е покачила с малко, като имаше време да пререши всички задачи и с учителката изчистиха нещата, които беше  сгрешила на предварителния.

# 394
Синът ми беше с 5:55 на предварителния по химия, сега е с 5:15. Пак не си открива грешки, също като първия път...на толкова странен изпит не съм била нито участник, нито очевидец! Пълна загадка по кво критерии, защо...как!!

# 395
Моят син изкара 5,80 и сме доволни. На предварителния имаше доста по-малко.

# 396
Синът ми беше с 5:55 на предварителния по химия, сега е с 5:15. Пак не си открива грешки, също като първия път...на толкова странен изпит не съм била нито участник, нито очевидец! Пълна загадка по кво критерии, защо...как!!
[/quote
Нищо не губи, браво на момчето със сигурност ще бъде приет. Мидицина или дентална му е желанието?

# 397
[/quote
Нищо не губи, браво на момчето със сигурност ще бъде приет. Мидицина или дентална му е желанието?
Медицина. Значи има 5:55 химия, биология - 5:30, БЕЛ - 5:59. Общ бал 38:15. Дано не падне много и дано не влезем в 15-те процента "под условие"

# 398
[/quote
Медицина. Значи има 5:55 химия, биология - 5:30, БЕЛ - 5:59. Общ бал 38:15. Дано не падне много и дано не влезем в 15-те процента "под условие"
Висок му е бала, мисля че ще е напълно достатъчен за момче още на първо класиране. Дъщеря ми е с бал 39.95 , също медицина и трепериме Wink дали ще имаме късмет.

# 399
Като цяло верно странен изпит … около нас познатите деца са със същият резултат +/-
Все едно са гледали предишната работа и са писали там нещо ?!

# 400
Оле, Ники, при тоя зашеметяващ бал 39:95 има ли място за притеснение изобщо!! Но хайде...ще треперим заедно!

Общи условия

Активация на акаунт