Медицински университет - Тема 6

• 25 035
  • 386
  •   10
Отговори
# 375
  • Варна
Ще падне балът със сигурност. Много кандидатстуденти се явяват на повече от едно място. Ще има не записали се или записали и отписали се, ако ги приемат в  МУ, който повече ги устройва.

Последна редакция: нд, 05 юли 2026, 11:09 от Хексе

# 376
  • Сливен
Здравейте, излезе класирането в стара загора, не съм приета, а съм с бал 37,23, според вас балът ще падне ли и може ли да се види какъв е балът на последната приета жена?

Последния приет е с бал 35.53. Защо не сте приета? 🙄🙄🙄

# 377
Защото е писала медицина с договор сигурно.

# 378
  • София
Здравейте, излезе класирането в стара загора, не съм приета, а съм с бал 37,23, според вас балът ще падне ли и може ли да се види какъв е балът на последната приета жена?

Последния приет е с бал 35.53. Защо не сте приета? 🙄🙄🙄
Защото е момиче. Приемът е по квоти, но в класирането не обявяват квотите. Очевидно последният приет е момче. Може само да се гадае какъв е балът на последното прието момиче.

# 379
И нашето момче не е класирано. За следващо класиране трябва ли да се подават документи или просто се чака? За Стара Загора става дума.

# 380
  • г.Каварна
Излезе биологията в Плевен.
А кога ще излезене химията? Имате ли представа

# 381
С 38,11 е последното прието момиче. Там доста ще паднат баловете, в едната фейсбук група няколко момичета писаха, че са с високи оценки в други университети и ще освободят места.

# 382
Балът в Стара Загора ще падне сигурно с 2 единици, обичайно е така. Ще има и доста пренареждания и след второ класиране, тъй като първото класиране излиза рано и записването му приключва преди класиранията на останалите университети. Така че спокойно изчакайте, при тези балове вероятно ще сте приети.

# 383
С 38,11 е последното прието момиче. Там доста ще паднат баловете, в едната фейсбук група няколко момичета писаха, че са с високи оценки в други университети и ще освободят места.

38,11 ще е в най-лошия случай. Едва ли първите 23 най-високи бала са само жени. Сред тях има и мъже, класацията е смесена. Напълно възможно е и човекът с бал 37,47 да е последното прието момиче. Така че шансът за ivi20 е напълно реален, желая й успех.
От тази странна таблица на ТрУ единственото, което може да се каже със сигурност, че всички с бал по-нисък от 37,23 са момчета - т.е.14 човека. Някъде нагоре с резултат над нейния в таблицата трябва да има поне 8 или 9 момчета.

# 384
Може, аз не съм гледала баловете, в една група на кандидат-студенти се коментираха и се сравняваха кой с какъв бал е влязал и кой не, от там е този резултат - поне от писалите, нямаше приета с бал под 38.Пак там няколко девойки писаха, че ще освободят места на по-късен етап, защото са  сигурни, че ще влязат и на други места.

# 385
  • Сливен
А в Тракийския само 45 деца ли приемат? Някъде четох , че трябва да са 100 т.е 50 момичета и 50 момчета.

# 386
А в Тракийския само 45 деца ли приемат? Някъде четох , че трябва да са 100 т.е 50 момичета и 50 момчета.

Местата държавна поръчка са 65. 45 места без договор и 20 места с договор.
В момента има класиране без договор само.

Общи условия

Активация на акаунт