Дългото чакане след трансфер - тема 122

• 14 069
  • 433
  •   5
Отговори
# 300
Аз се отчитам с отрицателен кръвен тест днес - 8ми ден, след трансфер на 5дневно ембрионче Sad Положителното в случая е, че имам 4 снежинки, за които чакам резултат от ПИД - поне може да видим дали има проблем в самите ембриончета или в средата ( имам още два неуспешни трансфера) обмислям да видя задължително имунология преди следващ опит. Може ли някой да ми разясни какво включва това изследване на имунология - няколко неща ли се гледат и какви са цените на такъв тип изследвания?
П.с Много се радвам за всички положителни резултати в групата! Всички те ни вдъхват сили и кураж да не се отказваме по този труден път! ❤️
Съжалявам, Steffi . Не губи надежда, търпение и ще се случат нещата.  ❤️❤️

# 301
Това за тестване на ден 5-6 (говоря за пет дневен ембрион) не си го измислям аз. Преди няколко теми беше качено това изследване, което обяснява какво що. Прилагам линк.

Колкото до това кой кога и какво прави - всеки има свободна воля и може да чете и да се ограмоти извън пределите на форума.
Всеки говори от опита си, аз съм имала 4 трансфера, три от които бяха с 0 на ден 6. Тази 0 не стана нещо по-различно нито на ден 9, нито на ден 14.
Имам една биохимична бременност, при която на ден 5 след трансфера  ЧХГ беше 12.  Нарастваше добре и знаех, че има смисъл да се бода по 100 пъти на ден, а не като другите пъти с нулите. В един момент просто спрях да следя ЧХГ и си чаках датата за преглед, но усетих, че нещо не е наред и така беше. ЧХГ вече беше 0.

И за да не кажете пак, че подвеждам някой - неведнъж съм споделяла за живородено бебе (не просто бременност) с ЧХГ 30 на ден 14

Прилагам линк на проучването
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8769177/#TFN2

Успех на всички, които чакат. Не се отказвайте и се надявам скоро всички да видим двете чертички! 🙏

# 302
В интерес на истината при всеки човек е различно за отчитането на кръвния, както и трансферс с трансфер е различен. Аз на първия си трансфер не издържах и на 8-ми ден след 5 дневен ЗЕТ ембрион направих кръвен  и беше над 300 близо 400 и на втория трансфер на 6-ти ден направих пиклив и имах бледа втора черта и на 9-ти ден направих кръвен и беше около 300. Нямала съм тригер на нито един трансфер.

# 303
Аз веднъж бях пуснала на ден 6 кръвен и тогава репродуктивната ми обясни, че за да е показателно, поне на ден 7 трябва да е. Иначе зная, че често дори уринарни започват да показват от ден 5, но не е универсално и за да в сигурно, вече зная - поне ден 7.

# 304
Аз мисля, че няма лошо в тестването на 6-ти ден, но да не се спира, дори и да е 0, защото за някои е рано, за други не. Всяка жена е с различен организъм. И да се провери на 8-ми ден.
Но, кой както го чувства. Аз издържам до 10-ти ден, преди това не искам да се дерзая има ли няма ли бременност. Но вътрешно се усеща дали се е получило, при мен даже се е случвало да ми дойде на датата на теста или ден -два преди нея.
Но ранното тестване показва поне дали има имплантация. Сега го разбирам, иначе преди се чудех защо е това ранно тестване. Е, разбрах и ми се наби в главата.

# 305
Аз пуснах кръвен на 6 ден беше 8.98, притесних се много пуснах и на 7 ден беше 19. След това пуснах на 9 ден и беше 49. Възможна е по късна имплантация.

# 306
Аз пуснах кръвен на 6 ден беше 8.98, притесних се много пуснах и на 7 ден беше 19. След това пуснах на 9 ден и беше 49. Възможна е по късна имплантация.
Ами да защо трябва да се плашиш още от 6 ден

# 307
Здравейте,в 7 г.с. съм и ми казаха ,че сакът е 0,93 см , а ембрионът 0,4  см,бил малък за тази седмица , но иначе расте за сега ,в 6 г.с. се видя само сак и то само една малка точка ,сега има сак ,ембрион и жълтъчен мехур без пулс и самият ембрион не отговаря на седмицата,другата седмица, когато ще съм 8 г.с. ще ходя да видим дали расте и дали има пулс,доста съм притеснена ...има ли някой, който е бил в такова положение да сподели и да даде съвет

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 13:06 от Zorita

# 308
Имах същия случай при първия си трансфер и за съжаление приключи с аборт. При Втория ми трансфер имаше пулс, но Изоставаше с една седмица и до колкото бях разбрала при инвитро се определя точен момент на имплантация и не е ок да има изоставане. При естествено забременяване може да има отклонение, тъй като може да не е определена правилно овулацията. При първия ми преглед имах плоден сак и започнал заформящ се ембрион и на втория имах ембрион с пулс, но изоставаше с 1 седмица и на третия преглед вече беше спрял пулса и последва отново аборт. Настройте се за най-лошото, но ще се радвам да се случи чудо и да проима вашия пулс.
Здравейте,в 7 г.с. съм и ми казаха ,че сакът е 0,93 см , а ембрионът 0,4  см,бил малък за тази седмица , но иначе расте за сега ,в 6 г.с. се видя само сак и то само една малка точка ,сега има сак ,ембрион и жълтъчен мехур без пулс и самият ембрион не отговаря на седмицата,другата седмица, когато ще съм 8 г.с. ще ходя да видим дали расте и дали има пулс,доста съм притеснена ...има ли някой, който е бил в такова положение да сподели и да даде съвет

# 309
Сега сигурно, ще ми се скарате.... обаче аз днес си направих уринирен тест и се появи многоооо бледа черта. Не си радвам, защото и миналия път имаше ,но прокървих. Та мисълта ми е ,че явно има имплантация и до тук е добе. От тук нататък ,какво е писано.  То е рано ,знаммммм обаче просто не ме свърта вече.

# 310
Хайде, Вики, дано този път всичко е наред!
Нетърпението ти е напълно разбираемо. Кога е датата на теста? Стискам ти всичките си палци! Flowers Four Leaf Clover
Сега сигурно, ще ми се скарате.... обаче аз днес си направих уринирен тест и се появи многоооо бледа черта. Не си радвам, защото и миналия път имаше ,но прокървих. Та мисълта ми е ,че явно има имплантация и до тук е добе. От тук нататък ,какво е писано.  То е рано ,знаммммм обаче просто не ме свърта вече.

# 311
Хайде, Вики, дано този път всичко е наред!
Нетърпението ти е напълно разбираемо. Кога е датата на теста? Стискам ти всичките си палци! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря от сърце, на 29.05 ми го насрочиха кръвния. Обаче имам болки като преди цикъл и това ме плаши. 

# 312
Да, вижда се втората чертичка Heart
Изписали ли са ти някакъв спазмолитик? Уж тези усещания са и хубав симптом.

# 313
Да, вижда се втората чертичка Heart
Изписали ли са ти някакъв спазмолитик? Уж тези усещания са и хубав симптом.

Не ,но мисля че дозата от прогестерон е ниска. 3× 200  . Аз до колкото чета,всички имате по високи дози .

# 314
Може да пиеш но шпа и/или бусколизин. Изписвани са ми като задължителна терапия след трансфер 3х2 (40мг) но шпа и 3х2 Бусколизин. Успех 🙏❤️ Вярвам, че всичко ще бъде наред 🙏

Общи условия

Активация на акаунт