Дългото чакане след трансфер - тема 122

• 13 947
  • 431
  •   3
Отговори
# 375
Заслужава си да се бори човек. И аз се надявам на още едно бебче.

Радвам се, Sunshine.s за вас.

# 376
Момичетаааа, преди няколко дни ви писах ,че теста ми е отрицателен (уринарен на 7 ден след трансфера).  Обаче още не ми е дошъл цикъла. Утре ми е кръвния, имам леки спазми и тежест когато  се движа,като легна или седна няма нищо. Няма болки в гърдите или подуване. Слагам само Utrogest 3×200.  Дали от него се бави цикъла, миналия трансфер знам ,че имаше имплантация ( имах положителен тест),но ми дойде на 9 ден от трансфер.  Оффф ще откача.

# 377
  • Sofia
Емиии...аз лично като приемам какъвто и да е прогестерон, няма да ми дойде до няколко дена след като го спра. Няма значение дали съм или не съм бременна. Ако приемам прогестерон, цикъл няма да дойде.
Недей се самонавива, че е станало нещо само защото не идва, докато приемаш прогестерон. Като го спреш ще дойде.
И да, знам че има някакви случаи, в които цикъл идва въпреки прием на прогестерон, но си мисля, че това са по-скоро изключения. На мен лично никога не ми се е случвало.

# 378
Viki, а сега кой ден от трансфера ти е и не си ли правила други тестове? На 9-ти ден почти всеки тест ще отчете. Това реално е 14 ден след овулация при нормална бременност ( 9 дни + 5 дневен ембрион = 14) . А и от клиниката би трябвало да са ти дали дата на която да пуснеш кръвен, но в момента с тест от магазина също става. Докато взимаш прогестерон няма да дойде, освен ако не е много паднал. Отивай утре до аптеката и си направи още един тест пиклив, ако и той е отрицателен ще си чакаш кръвния и ще ти кажат да спреш прогестерона, но докато доктора не каже няма как. Пък може и теста да те изненада.

# 379
Емиии...аз лично като приемам какъвто и да е прогестерон, няма да ми дойде до няколко дена след като го спра. Няма значение дали съм или не съм бременна. Ако приемам прогестерон, цикъл няма да дойде.
Недей се самонавива, че е станало нещо само защото не идва, докато приемаш прогестерон. Като го спреш ще дойде.
И да, знам че има някакви случаи, в които цикъл идва въпреки прием на прогестерон, но си мисля, че това са по-скоро изключения. На мен лично никога не ми се е случвало.
Интересното е ,че винаги ми е идвало въпреки прогестерона, от година и половина посещавам клиниката. Всеки път си идва , най-късно на 28 ден. Тя и дозата не кой знае колко висока. Не знамммм . Днеска ми е кръвния.

# 380
Вики, успех 🙏

# 381
Стискам палци, Vicky! Самият факт, че този път все още нямаш цикъл, а при неуспехите досега си имала, въпреки терапията, носи надежда!
Дано Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 382
Момичета мили, кръвния е негативен. Спирам прогестерона , правя си пауза и след няколко месеца отначало. Стискам палци на всички вас, ще продължавам да ви чета. Ако има някоя от вас с опит в Кипър ,моля да ми пише. Успех на всички ❤️❤️❤️

# 383
Вики, съжалявам много! Само човек минал през това може да те разбере и искрено ти съчувствам!
Горе главата! Ще се справите! ❤️

# 384
Здравейте , момичета. След втория неуспешен опит съм, на 16 ден от цикъла и имам леко кървене, по календар овулация е след 2 дена,доктор не вижда да има овулация. Имал ли някой от вас такова кървене? Никакви лекарства не пия в момента освен витамините

# 385
При мен също чхг не вървеше с високи стойност
10 ден-66,12 ден -151,14 ден-249 и 23 ден -1597 ,не знам с такава динамика дали има нормална бременност и сега и ембриона едвам напредва ,днес се оказа че има пулсации,но слаби и че отговаря на 6 г.с. и 2 дни а аз съм в 7 г.с. и 5 дни,изостава с 10 дни някъде

Имах същия случай при първия си трансфер и за съжаление приключи с аборт. При Втория ми трансфер имаше пулс, но Изоставаше с една седмица и до колкото бях разбрала при инвитро се определя точен момент на имплантация и не е ок да има изоставане. При естествено забременяване може да има отклонение, тъй като може да не е определена правилно овулацията. При първия ми преглед имах плоден сак и започнал заформящ се ембрион и на втория имах ембрион с пулс, но изоставаше с 1 седмица и на третия преглед вече беше спрял пулса и последва отново аборт. Настройте се за най-лошото, но ще се радвам да се случи чудо и да проима вашия пулс.
Здравейте,в 7 г.с. съм и ми казаха ,че сакът е 0,93 см , а ембрионът 0,4  см,бил малък за тази седмица , но иначе расте за сега ,в 6 г.с. се видя само сак и то само една малка точка ,сега има сак ,ембрион и жълтъчен мехур без пулс и самият ембрион не отговаря на седмицата,другата седмица, когато ще съм 8 г.с. ще ходя да видим дали расте и дали има пулс,доста съм притеснена ...има ли някой, който е бил в такова положение да сподели и да даде съвет

# 386
Здравейте , момичета. След втория неуспешен опит съм, на 16 ден от цикъла и имам леко кървене, по календар овулация е след 2 дена,доктор не вижда да има овулация. Имал ли някой от вас такова кървене? Никакви лекарства не пия в момента освен витамините
Свеж трансфер ли сте имали?
За да разберете дали в действителност е имало или нямало овулация след 6-7 дни си пуснете прогестерон. Ако е повишен, значи е имало.
На мен ми се случи нещо подобно миналия месец. Имах ЗФ от Летрозола и не стартирахме нова стимулация. На ден 15 имах кърваво зацапване, силно вагинално течение и болки в ляво, направих си и тестове за овулация и имах две ярки черти. След три дни бях на преглед, но доктора не видя жълто тяло и каза, че според него не е имало овулация.
Не ми се занимаваше да пускам прогестерон, защото много трудно ми взимат кръв, а и за мен бе важно дали са се махнали ЗФ, но вие може да пуснете 7 дни след предполагаема овулация и да разберете 🙂

# 387
За да разберете дали в действителност е имало или нямало овулация след 6-7 дни си пуснете прогестерон. Ако е повишен, значи е имало.
На мен ми се случи нещо подобно миналия месец. Имах ЗФ от Летрозола и не стартирахме нова стимулация. На ден 15 имах кърваво зацапване, силно вагинално течение и болки в ляво, направих си и тестове за овулация и имах две ярки черти. След три дни бях на преглед, но доктора не видя жълто тяло и каза, че според него не е имало овулация.
Не ми се занимаваше да пускам прогестерон, защото много трудно ми взимат кръв, а и за мен бе важно дали са се махнали ЗФ, но вие може да пуснете 7 дни след предполагаема овулация и да разберете 🙂

Бях на замразен трансфер. Днеска Обаче вече имам по-обилно кървене. Направо си е като за цикъл. Което ме шокира

# 388
Момичета, на 9ти ден след ЗЕТ 1 петдневен ембрион ЧХГ беше 117. В този ден имах кафяво зацапване за няколко часа, но после спря и не се е появявало повече. На 11ти ден ЧХГ е 204. Прогестеронът ми е между 27 и 31 ng/moL. В понеделник ще пусна отново ЧХГ, но какво мислите вие? Не се удвоява за 48 часа и започвам да се обезкуражавам за пореден път.

# 389

Бях на замразен трансфер. Днеска Обаче вече имам по-обилно кървене. Направо си е като за цикъл. Което ме шокира
Ако сте приемали Естрофем не сте имали овулация. Мноооого рядко се случва да има овулация при прием на Естрофем.

Общи условия

Активация на акаунт