МАРТенчето ни зове: Хайде, мамо, на море!

• 24 062
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • В светлината на слънцето
Рени, Честит рожден ден!!!  Hug
Малко на патерици, но като съм заспа.  Embarassed
Пожелавам ти много щастливи мигове с малката красавица и сбъдване на всички твои мечти. Няма невъзможни неща! Много, много целувки от мен и Теди!!!   newsm51

Джони, и аз на захлаждане на времето се надявам.  Praynig Днес ми е последният работен ден. Всъщност трябваше да съм в болнични още преди две седмици, но понеже имах доста работа за свършване малко се удължиха нещата. Днес си предавам последните неща и мисля да наминавам през работата само отвреме-навреме вече. Затова и ще се включвам по-рядко, че аз вкъщи по-разбираеми причини нямам комп. Все отлагам купуването, най-вече за да не си пренеса работата вкъщи. Но докога ли ще издържа?  ooooh!

# 106
Момичета, много ви благодаря за пожеланията  bouquet

Лулумба, не си заспала Mr. Green, точно днес ми е рожденният ден bowuu

Аз цял ден щъкам из града, купих си още някои нужни ми неща и сега ще почина 2 часа, преди да излезнем на заведение довечера.
И да ви се оплача, точно днес разбрах, че за мястото, което бях подала документи за работа, се е провело интервюто Sad Тъй като не стана нищо с предишните две работи, продължих да пращам документи. Това е, аз съм най- големия карък Cry

Откакто махнах памперса обаче, изобщо не мога да се наспя като хората. Опитвам се да не заспя преди 1ч. нощта, за да мога да я изпишкам и през нощта, когато се събудя постоянно я проверявам. Тази нощ не се е напишквала, но явно успявах да я хвана навреме и даже в заспало положение съм я вдигала от креватчето, иначе не мога да я събудя Confused То не било лесна работа това махане на нощния пампрес Whistling

# 107
Здравейте момичета,
аз днес се отбих през работата и се включвам само, колкото да кажа, че още не съм родила.  Grinning В четвъртък съм на преглед при доктора си и се надявам да успеем с общи усилия да задържим положението до началото на зодия лъв. Дано и малкото е на същото мнение де.   Mr. Green

# 108
Здравейте Hug
Загубих ме се малко втия жеги,ама какво да се прави.Чакам с нетрърпение да дойде време за море,много ми сеходи някъде да сменя малко обстановката и малко по-хлад че тук не се издържа,рано сутрин излизаме с децата в 8 и в 11.30 сме у дома,вечера след 6.30 пак на вън сме.
reniuga ние във ВИДИН се очертава чак през септември да ходим да захладнее малко че с тия жеги ще умрем само докато дойдем,иначе мойта ЕЛЕНА много лесно махнах нощният памперс тя вече от 1 година спи без него. newsm10
 lulumba  стискам палци да родиш малкият бебок точно когато започнат лъвчетата,а  и иначе кака Теди очаква ли малкият бебок,спомням си Елена как искаше по-бързо да излиза newsm03 наш Сашко.
Сега двамата много си играят,аз да се похваля моят момък се научил да лази като хлебарка из целят апартамент,сядаме стабилно и правим опит да с еизправим но не можем още стабилно.
Желая прятен ден на всички  love001

# 109
Здравейте!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Който не е чувал за Лилибон-историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 110
Здравейте  Hug

Днес се отбих през работата и бързам да се включа, че нали си нямам нет вкъщи. Аз съм още 2 в 1. Сега отивам на преглед да видим какво ще става. Бебокът аха да излезе преди 2 седмици, но нещо се кротна. И сега си стои на прохладно в корема и не ще да си показва носа навън. За зодията със сигурност вече хващаме лъвчето. Само дето се очертава да пренося май.  newsm78 Но ще се изтърпи. Като имам новина веднага ще сигнализирам. Обещавам най-тържествено.

Поздрави и целувки на всички малки мартеничета и техните мами.  newsm51

# 111
  • Sofiа
хей, явно всички мартенчета са на море и е настъпило затишие в нашата тема.
Аз проверявам от време на време за да се информирам дали Лулумба е родила:)
Лулумба стискам палци за леко и безпроблемно раждане. Другата седмица отивам на море и като се върна ще чакам да се похвалиш с ноото бебе Grinning
Бобо вече беше на море за 10 дена с баба си и ми е донесъл една торба с мидички, един рапан и едно морско конче:)

# 112
В нашата тема наистина  има голямо затишие, но иначе и аз я проверявам редовно, за да се осведомя, дали Лулумба е родила Hug
Ние също ще ходим на море, на Поморие, но след 1 седмица. Надявам се всичко да мине нормално и Марти да понесе дългият път, а след това и морето, че съм се запритеснила да не отидем и да хване морският вирус. Така съм си запланувала почивката, че не ми се иска да има издънки Praynig
Лулумба, стискам палци раждането ти да е леко и безпроблемно Praynig.

# 113
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 114
  • Варна
dimitriana, мерси за напомнянето, мисля, че няма човек от форума, който да не знае за Криско и да не е гласувал вече , а и да не е помогнал или изразил съчувствие по някакъв начин. Например ние с колегите ми събираме пари, които след 10-ти (заплатено време) ще дадем на Лилибон.

Момичета , и аз надзъртам отвреме-навреме, за да видя дали Лулумба не е родила. Не ми се пише много-много, все в Красива мама и Нашите деца се тикам напоследък!
Тия онлайн френски магазини ме вманиячиха напоследък.  ooooh! Голям кеф-ф-ф, но и доста разоряващо. Вчера ми дойдоха нещата от единия, много са хубави! Peace

А това долу на снимката в подписа ми са Мони и Катето на Дани (от нашта темичка), които си дойдоха за малко от Канада. Странното е, че се познаха двете бубулечки, нищо, че не се бяха виждали повече от 1,6 год.

# 115
Здравейте момичета  Hug

ИМАМЕ СИ БЕБЕ - АЛЕКСАНДЪР.

Роди се в петък, 3 август, в 23.37 ч. в "Шейново". Тежи 3,450 кг и е дълъг 50 см. Много е сладък и кротък - засега де.  Wink

Раждането мина много леко и безпроблемно. Бебчо ми го донесоха още на сутринта в 6.00 за кърмене. От понеделник сме си вкъщи, но нали нямам нет у дома, та чак сега успях да се включа. Каката е страшно щастлива, направо сияе.

Засега всичко е наред. До края на месеца трябва да идвам до работата, за да нося болничен и пак ще се включа с други новини.

Целувки на всички малки мартенчета и приятно море. Наплувайте се и за нас.  Sunglasses

# 116
  • Варна
Честито-о-о! Да ви е жив и здрав малкият Александър и много щастлив! Нека късметът винаги да го държи за ръчичка!!! Страхотна новина! Лулу, пусни малко снимки, като имаш възможност!

# 117
  • Пловдив
Лулумба, ЧЕСТИТОООООООООООООООООООООО!!!
Да ви е жив и здрав Александър, много да ви радва,
да ви слушка, да расте умно и добро дете и най-вече да са отличен "тим" с кака Теди!!!

# 118
  • Sofiа
СУПЕР!
Честито Лулумба!  bouquet Да ви е жив и здрав малкият Александър. Много да ви слушка и да ви радва.

# 119
Лулумба, честито, мила    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много щастие ви пожелавам на цялото семейство  Hug

Аз не съм писала отдавна тук, но ви чета редовно Grinning

Да се похваля-и аз съм бременна  Grinning
Обаче имам доста проблеми. Най-гадното е повръщането, а от вчера имам и кървене  Sick
Дано всичко е наред  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт