Иначе за раждането съм му казала на момъка, че искам лъвче. Та да си трае и да не си показва все още носа навън. Не за друго, ами защото голяяяма жега.

.ние на море ще ходим от 11.08 до 23.08 на РАВДА и после някъде на планина за 5 дена само още не сме решили къде точно,а дотогава незнам просто как ще я караме.
А аз ще си стоя тук и това е. Даже вече чантата за болницата съм приготвила, че нищо не се знае - с тази кака бързачка, която си имаме... Ама засега стискам крака и това е, ще си чакам август. Май не ви казах, че ми изместиха термина за 1 август. На 5 юли съм на преглед и ще имам още по-голяма яснота.
), после се разхождахме из Златни пясъци, а сега Мони още спи.

Ние също ще ходим на море, но все още не сме уточнили датата и мястото, но едно е сигурно, вземаме и бабата на мъжа ми, която много ми помага, за да можем ние спокойно да си излизаме вечер :mrgreen
Има дни, когато направо не се издържа. Ама ние вече сме калени. 
Все по-тежко става. В работата имам климатик, та горе-долу се изтрайва. Но вкъщи е някакъв ад. Нощно време отваряме всички врати и правим течение, иначе не може да се спи. Ние сме с изложение юг-запад и е направо ужасно в жегите. Като се роди Теди отложихме покупката на климатик, че нали не било полезно за бебета. После нещо се бяхме разсеяли, а това лято - пак няма да може заради бебон. Но за следващото лято аз съм категорична, че ще купуваме.
Иначе не се издържа.