Фифи - да си изкарате страхОтно и детенце да е спокойно, то все някога трябва да свикнат без нас.
Чакаме те със снимков материял и много положителни емоции.
Момичета приятни празници и дано по-малко вали

а и току що пуснаха на видео Междузвездни войни и е голямо шоу.

И ние се прибрахме преди ден. Днес ми е първият работен ден след почивката и все още ми е малко особено, но ще се справя. 
Тоест: в проливен дъжд и след авария с входната врата. Ключалката ни направи някакъв номер, та се наложи да викаме спешна ключарска помощ. В крайна сметка вместо около обед потеглихме в късния следобед и пристигнахме чааак вечерта. Но пък пътувахме приятно. Къщата ни се оказа за пореден път разбита от цигани и първата вечер преспахме в наши близки. Гадните апаши този път бяха отмъкнали всички кабели, нагреватели и т.н. Направо ми омръзна вече, но в селото няма как да пуснем СОТ. То не че има вътре вече кой знае какво за крадене, но бъркотията след поредния набег е ужасна. 
Теди се научи да кара колело почти идеално, за 1 юни получи подарък - поредния пъзел с Мечо Пух, но честно казано малко й беше скучно, защото наоколо няма никакви деца. За сметка на това пък беше по цял ден на тревичката в двора, в пясъчника, на люлката, в басейна си, който накрая от разнасяне насам-натам спука. 
Теди вече е записана в първа група и наесен тръгва с песен. Засега има огромно желание, надявам се да не се промени и след като тръгне в градината.