МАРТенчето ни зове: Хайде, мамо, на море!

• 24 049
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
lulumba, радвам се, че новините при вас са хубави Hug С такава бързина да се излекувате и докрай.
desniko, мале и на сестра сте попаднали ooooh! Как може така да приема, а после веднага да изкара детето, като, че ли е кукла. Егати и гъската, ама хич не им пука на тези лелки за чувствата и емоциите на децата ни Close
Джони и Марти е със силна хрема, няма спиране вече цяла седмица, нослето й е разранено.
Клер, оправи ли се Ивета? И Марти все още не е пила АБ, та си представям какво ви е?

Момичета и аз вече попадам към групата на бременеещите. Много съм в началото, но затова пък яко ме тресат нервите Rolling Eyes Като добавим и това, че отказах и кафето и цигарите, а колко ми се пуши ooooh!

# 181
  • Пловдив
Ренииииииииииииии честитооооооооооооо!!!
Леко бременеене и едно сладко бебче на края ти желая!!! На теб и цялото ти семейство - щастие и късмет!!!
Ние още сме в стачка и двамата са ми в къщи и е пълна лудница  Joy Алекс от тази сутрин вече няма сополи - но пък се събраха 8 дена зор...
Лулумба, ще свикне Теди - не се предавай. И дано няма повече болести.
Ех, ама как ви се радвам на всички бременни мами  Hug Hug Hug

# 182
  • Sofiа
Здравейте момичета  bouquet
Леле защо всичко дечковци имат проблеми с детската градина.
И Боби вече тръгна на градина, но за сега да чукна на дърво нямаме никакъв проблем. Обаче той ходеше на ясла и е свикнал. Ние след яслата прескочихме първа група и сега е директно във втора, но за сега няма проблем с това.
Снощи бях на родителска среща. Показаха ни учебните помагала, по които ще учат тази година. Аз бях малко шокирана, че ще учат въобще, но може би да е за добре.
Аз ще запиша Боби на английски в градината и на плуване мисля да го водя. Той обаче изяви желание да ходи и на танци и на футбол – направо се чудя на какво да го записвам по-напред. Crazy

# 183
  • Варна
Браво, reniuga! Желая ти безпроблемна бременност и щастливо раждане!  Grinning

Да не би да има есенна вълна от настинки/грипчета? Вече цяла седмица седим в къщи с малкия, той през нощта ме подлудява - кашли по половин час през два-три часа. Че и аз също го прихванах, макар и без Т.

# 184
  • София
reniuga, честито! Леле, ще има дъжд от бебета в тая тема! Hug

Лулумба, радвам се, че сте се оправили.

Ивето също вече е ок. От понеделник, живот и здраве, е на градина. Пак ще трябва да почваме отначало с адаптацията. Нашата градина стачкува само символично.

# 185
reniuga,честита радост.Лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile
Нашата градина не стачкува,ходим си на градина вече три седмици,но тъкмо насрочат родителска среща и вземат,че я отложат.Надявам се вече другата седмица да се състои най-после прословутата среща Simple Smile
Радвам се,че болничките се оправят Simple Smile
Хубав и усмихнат слънчев съботен ден ви желая Simple Smile

# 186
Благодаря ви за пожеланията  bouquet

Аз много се надявам другата седмица вече нашата ДГ да не стачкува, в понеделник ще се обадя, за да разбера. Иначе и при нас трябваше тази седмица да се състои родителска среща, една от учителките ми каза, че ще имат някакви специални книжки, по които ще се учат децата. Любопитно ми е да разбера повече за учебният им план, а също така, дали ще имат и някакви странични занимания.

# 187
  • Sofiа
Лулумба, честито  bouquet
Нещо съм я пропуснала тази новина, като четох преди няколко дни.
Леле наистина ще има дъжд от бебета в тази тема Grinning

# 188
Рени, честито!  Hug Hug Hug

Момичета, аз много не пиша, понеже при нас нищо ново. Продължавам с гаденето, няма ли край това чудо?  newsm78 Close
Чакам да свърши стачката, за да мога поне малко да отдъхна, че сутрин както ми е лошо, едвам се гледаме с Кало  ooooh!
Иначе той много реве на градината и тъкмо посвикна и те се разстачкуваха  Twisted Evil
Ама ги подкрепям, де, нищо, че мрънкам  Wink

# 189
  • В светлината на слънцето
Рениииии, честито!   bouquet  bouquet  bouquet Ех, че хубави новини. Наистина ще има дъжд от бебета в темата.  Grinning
При нас новините са засега положителни. Теди се излекува. Според мен напълно, тъй като белите и дивеенето са направо на световно ниво. Сашко вчера ме притесни малко, тъй като беше доста пресипнал. Но не от рев, тъй като той е много кротко бебе и плаче само като е гладен. Днес обаче е по-добре. Сутрин ме посреща ухилен до ушите и изобщо много се смее. Изглежда е било нещо моментно.
Аз нямам представа дали нашата детска градина продължава да стачкува. Никой не ми се е обадил да ми каже, че ще работят. Но мисля днес да се разходя все пак до тях, за да видя какво става. При нас са по 35 деца в група и като нищо може да пропуснат някое за повикване.  Thinking
Иначе и аз подкрепям стачката. Заплатите на учителите са направо безумно ниски. Дори си мисля, че твърде късно се надигнаха с тези искания. Докато се реши проблема обаче вкъщи лудницата ще бъде наистина пълна.  ooooh!
Desniko, и ние още не сме имали родителска среща. Бяха я насрочили за седмицата преди стачката, но я отложиха - така и не разбрах защо.

# 190
Честито Рени!

А аз да се похваля, че ще ставам леля!

Браво, reniuga! Желая ти безпроблемна бременност и щастливо раждане!  Grinning

Да не би да има есенна вълна от настинки/грипчета? Вече цяла седмица седим в къщи с малкия, той през нощта ме подлудява - кашли по половин час през два-три часа. Че и аз също го прихванах, макар и без Т.
явно е така, малина.
Мин. седмица Борис го гепи, лепна го после на мен, аз съм по-зле даже. Все още съм глас бас. А на Борис, от цялата работа, му се размина с още 1 седм. градината. Та да видим в Понеделник

# 191
  • София
Здравейте, момичета!
Ивета от понеделник е отново на градина и всяка вечер и сутрин ми мрънка, че не иска да ходи. Направо не знам кога и дали въобще ще свикне. Отчаяна съм. Лепнала се е за мен, засега сутрин я водя аз, понеже така или иначе съм на работа, но ми се иска, когато изляза в болнични (от 23 октомври) да почне да я води мъжът ми. Още повече, че искам да свикне с това преди да се е родило бебето, за да не си помисли, че не я водя заради него. Как ще се справим със ситуацията - не знам. Отгоре на всичко пак е хремава! Аман! #Cussing out

# 192
И Калоян плаче като го водя на градина, но за жалост сега стачкуват  Tired
Клер, аз мисля като се появи бебето, да го спра малко. Да постои с нас, да посвикне, да го карам да ми помага и да не се чувства изолоран  Rolling Eyes Така си ги представям нещата, пък ще видим  Thinking

# 193
Момичета, а как мислите да решите въпроса със спането? Марти все още спи в нашата стая и честно казано, поне още 2 г. не си я представям сама в стая и сега вече става трудно Thinking Много се надявам другата седмица градината вече да работи, защото вкъщи ще се избием двете. Такива нерви ме тресат, егати и хормоните ooooh!

# 194
  • София
kalli , аз не съм мислила за спиране. Радвам се, че Ивета тръгна на детска преди да се роди бебето, че да не свързва този факт с него.

reniuga, и ние сме на този хал. Ивета заспива при нас и по някое време я пренасяме в нейната стая. Но събуди ли се, веднага дощъпурква обратно. Но как ще съчетаваме всичко това с едно ревящо бебе - нямам никаква идея! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт