Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 28 191
  • 528
  •   3
Отговори
# 510
A Man on the Inside. Много е забавен. Но сега се случва да гледаме в къщи няколко сериали едновременно. Плюс футбола.

# 511
  • Варна
+1 за ,,A Man on the Inside".
Преди време съм зарязала ,,SurrealEstate", та сега го довършвам и чакам ,,Ride or Die". Отбелязах си и ,,The Burbs".

# 512
На 3ти сезон на for all mankind съм върви ми добре ..но бавно го гледам че и на площадката трябва да вися смятаме на есен да си пуснем нетфликс ако е вярно че вече частично има бг субтитри..

# 513
Оф, чак ме е яд, че изгледах Стар сити. (много ясно и точно са пресъздадени съветските начини на действие....)

# 514
Изгледах Скарпета и ми възникнаха два въпроса.

1. Дали ще има нов сезон (ако някой знае)?

2.
Скрит текст:
Според Вас, накрая кой влезе в стаята?

# 515
Ще има, да.

# 516
В чужбината, къде гледате освен Нетфликс и Апъл?

# 517
прайм

# 518
В чужбината, къде гледате освен Нетфликс и Апъл?
Периодично подновявам и спирам Дисни, според сериалите, които следя. Следя Епъл, нетфликс и Прайм.
Отделно ползвам платформите на ARD, ZDF и Аrte да гледам неща и там (за Германия). Отскоро мога и HBO, което за мен е също обогатяване заради хубавата им програма.

# 519
От Скарпета очаквах повече честно казано..

# 520
От Скарпета очаквах повече честно казано..

Аз направо съм разочарована.Чела съм книгите и са ми любими, но сестра и да е женена за Пит Марино не съм срещала.Имаше прекалено много лиготии и излишни неща.

# 521
  • Бургас
Аз напоследък много се зарибих по тези short drama/ vertical drama сериалчета дето са създадени с AI и са с вертикална ориентация, т.е. са идеални за гледане на телефон. Сценариите са доста плиткоумни Ill и общо взето се повтарят едни и същи сюжети, но продължавам да ги гледам, защото ми действат накак отпускащо Smiley Може да се харесат на фенките на забранени любови с върколаци и дракони Smile Е, има и други сюжети де. Общо взето фен фикшън.

# 522
Може ли да препоръчате ала Харлан Кобен сериалчета? Че неговите ги изгледах всички.

# 523
Може ли да препоръчате ала Харлан Кобен сериалчета? Че неговите ги изгледах всички.

„Гората“ (The Woods, 2020)  „Далеч от погледа“ (Hold Tight, 2022) и Lazarus (2025)

# 524
  • Пловдив

„Гората“ (The Woods, 2020)  „Далеч от погледа“ (Hold Tight, 2022) и Lazarus (2025)
какъв жанр са? Трилър?

Общи условия

Активация на акаунт