Силно слюноотделяне

• 316
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Имам детенце на 2г с обилно слюноотделяне и изтичане на лиги. Педиатърът каза, да почакам докато не излезнат всички зъбки, но аз съм притеснена. Някоя мама да знае нещо и/или да е имала същият проблем? Детето е родено в 35г.с, посетихме логопед, който ни каза, че трябват масажи, но на толкова малко детенце ще е трудно. Приемам всякакви съвети и насоки. Благодаря!

# 1
Запушен нос? Хронично възпаление на гърлото? Уголемени сливици? Дишане само през устата? Проблемни зъби?
Ако никнат зъби в момента, мажете с някакъв гел, за да облекчите болките.
Ако проблемът персистира - невролог.

# 2
Здравейте! Имам детенце на 2г с обилно слюноотделяне и изтичане на лиги. Педиатърът каза, да почакам докато не излезнат всички зъбки, но аз съм притеснена. Някоя мама да знае нещо и/или да е имала същият проблем? Детето е родено в 35г.с, посетихме логопед, който ни каза, че трябват масажи, но на толкова малко детенце ще е трудно. Приемам всякакви съвети и насоки. Благодаря!
При нас е така,избиват в момента и 4-те кучешки зъби и лигите са супер много.Постоянно кърпичките са ми в ръцете 😁

# 3
При нас е така,избиват в момента и 4-те кучешки зъби и лигите са супер много.Постоянно кърпичките са ми в ръцете 😁
При нас вече излезнаха. Остават последните кътни и всичкият набор от зъби е пълен, но не мисря, че проблемът е от тях. Има слюноотделяне и в периодите, в които не изникват зъби ( както сега).

Общи условия

Активация на акаунт