КГБ = Клуб на Готините Баби - 247 "Май — Цветни, вдъхновени и благословени"

• 19 551
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Честит празник, момичета! Това е най- любимият ми български празник. Пия си кафето на терасата и обмислям как да прекарам днешния ден. Heart

# 601
Честит празник, момичета! Да са честити просветителите в темата, учениците и абитуриентите, всички ние, които помагаме на внуците да сричат и откриваме пред тях света на книгите! Честито на всички ни!
Аз от вчера отмарям, търкането след ремонта в службата ми дойде в повече. Днес пак от същото. Утре ще се разкрасявам, че,, абитуриентската,, на пИятеля е на 27-ми,  няма да го излагаме. Ако ми дойде вдъхновението може и вкъщи да се развихря, ама не е сигурно  Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден на всички!

# 602
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник на всички! И особено на колегите!
И за мен е специален ден. Това, което е написала Фло, все едно аз съм го писала.
Днес успях да присъствам на празника, понеже Галена е тук и ме закара на площада. Гледах края на концерта, а после присъствах и на срещата в читалището. Всяка година кметството прави такава среща с учители и културни дейци. Тази година имаше доста рехаво участие. Раздадоха награди на всички директори на училища. После на изявени учители - около 30. И накрая на секретарите на всички читалища в общината. Имах чувството, че на срещата присъстват само наградените + още десетина човека като мен. Все пак се видях с няколко колеги и беше много приятно. Радвам се, че сред наградените имаше доста млади учители. Значи, че има надежда.
Аз съм с нова прическа и боядисана. Направих го за срещата следващата седмица, но съм доволна, че и днес бях обновена. Върнах се преди малко с много добро настроение.

# 603
Хей баболинки, къде сте? Ще покажете ли снимки на градинките ви или на любима саксийка? 🍀🌹🎋🌺🥀🌻🌷

# 604
  • някъде другаде
Затишие в темата.
Днес не валя , та окосих тревата. Изгледах и сутринта тържеството , видях и абитуриентите. Утре мисля да оплевя цветните лехи.
Лека вечер , баболини!

# 605
# 606
Ех, че хубавоооо!
Как си, Ранелка?
Аз съм пак с безкофеиновото кафе на терасата Wink и си търся компания Heart

# 607
  • София
Честит празник на всички!
Че то буквите са за всичко и за всички, няма как без тях да се оправим.
Радвам се за разнообразието и срещите ви.
Аз бях работна вчера и днес. Пл. втори ден сам се оправя с мрънчоците. А те като никога са полудели. Каквото мога помагам преди и след работа. Снощи докато се качвах с асансьора от 5 ет. ги чувах как крещят неуправляемо.
Милия деди изглеждаше като изпаднал германец, те не чуваха какво им казва. Имам  за оплакване, но да не развалям празника.

# 608
И нашите някои дни ни "топят лагерите" Simple Smile Ама днес ми липсваха.

# 609
Ранела е добре. На село съм. Три почивни дни са повече два Simple Smile
Редувах плевене с плетене. Малко гости. Наслаждавах се на тишина, аромат на влажна пролет и слънце.

Обаче...много ми липсва внучката Sad Пет дни с нея и сега...ми е пусто.

# 610
Душичка. Heart Какво си подхванала да плетеш?

# 611
Честит празник!

Тетке, специално за теб!

# 612
Аууу, Тану! Бяла красота! Разкош! Как се казва това цвете? Не го разпознавам.
Добро утро изпод шипковия храст, баболинки! Водя ви с едно кафе Simple Smile Хайде, разсънвайте се и идвайте! Simple Smile

# 613
Добро утро!
В почивен ден се събудих тано-рано Simple Smile
Ама утре...

Тетка,

Ставам да си правя кафе Simple Smile

# 614
А стига де ,таласъми, рано е още. Аз лягам за още малко. Голямо чуруликане беше у  нас,  сега едни по едни си заминават, като се наспят, пак с два часа толеранс ,не си изневеряват на традициите, пък може към вечерта , знам ли, не са писали  у фб, нали там  е инфото.

Общи условия

Активация на акаунт