КГБ = Клуб на Готините Баби - 247 "Май — Цветни, вдъхновени и благословени"

• 19 419
  • 753
  •   1
Отговори
# 720

“Бъди щастлив с малките неща, които животът дава. Това е най-добрият начин да се насладиш на деня си.“

Добро утро Coffee

Щуро и весело беше снощи - благодаря на всички Simple Smile
Яжка, благодаря за подаръците!
Изпратих снимки на Яжка и Клечи - на другите днес.
Хубав ден и много усмивки на всички Flowers Hibiscus

# 721
Видях ви!
Благодаря за снимките!!!
Всички сте прекрасни!
Поздрави от нас - баба, куче и внучета!

# 722
  • София
Добро утро!
 Макавели,Танита,благодаря за снимките.Много сте хубави!Много сте весели,усмихнати,сияете!Само да не сте стреснали мъжката част от компанията.Тетин се е разконцентрирал още в таксито,а като сте отвързали торбите с лакърдиите,съвсем е загубил ума и дума./ама изобщо не му личи на снимките/
 Тони,весело да си изкараш! Лек път и много положителни емоции за теб!
 Момичета,прегръдки и целувки от мен!

Последна редакция: сб, 30 май 2026, 10:27 от Яжка

# 723
Тъй, изпили по кафе и закусили супа!!! Времето е разкошно! Май към ретромузея ще се ориентираме. Лакърдията върви с пълна сила! Simple Smile

# 724
Добър ден от мен!
Докато стана и оправя малко, станало обедно време.
Установих, че съм се заринала с дрехи и обувки. И то тук, на село. Два чувала приготвих за хвърляне. Като е по- топло ще продължа. Но е ужас. Излишни вещи.

Поставям си предизвикателство един месец да не си купувам нищо!

Сега по същество.
Снимки до мен не са стигнали.
Но не се съмнявам, че настроението е на макс.

Пожелавам на всички прекрасен ден!

# 725
Привет, момичета! Да се обадя, че явно съм забравена. Снимки нямам и от там си правя изводите. Sleepy
                Радвам ви се на пътуването, настроението и компанията, но аз в такива мероприятия май трудно ще се включа от тук нататък въпреки голямото ми желание. Пожелавам ви още по-хубави емоции и незабравими спомени.
                При мен нищо ново. Само дето имаме ново кученце. На два месеца и е голям сладур. Не е мое, а на голямата дъщеря, но му се радваме всички.
                Щастлив ден от мен на всички!

# 726
Още нямам снимки, но вярвам, че приятелките във Варна  добре се забавляват!  После ще разказват!

На всички останали лек ден!

Нещо в памет на нашите близки. "Къща без основи", изпълнява Руслан Мъйнов.
https://www.facebook.com/ruslanmaynov?__cft__[0]=AZYw6JJexPNAGXC … &__tn__=-UC%2CP-R

Последна редакция: сб, 30 май 2026, 18:30 от К.А.Г.

# 727
И аз още нямам снимки, ще чакаме Simple Smile
Ето ви топли-топли от Къщата на пеперудите

# 728
Дидиа Heart
Аз не съм те забравила.
Разкажи за кученцето Simple Smile Какво е? Порода, пол, цвят, слуша ли Simple Smile

# 729
Да , аз също искам да знам за кученцето! Simple Smile

Вървим си с Тетин по алеята, аз държа в ръка рогче от местна похвалена пекарна и похапвам. Изведнъж нещо ме удари по главата и в ръката ми остана само опаковката на рогчето Simple Smile. Много са бързи и точни тези нахалници. А ме бяха предупредили да внимавам Simple Smile

# 730
  • Вила Великула
Не ме забравяйте и мен, моля.
Тетка, много са нахални, ако печеш нещо на скара и от там крадат.
Забавлявайте се.

Никой не е писал след мен, затова редактирам. Тази вечер успях най-сетне да стигна до брега на Егейско море. Водата е поне 20 градуса.

Последна редакция: сб, 30 май 2026, 20:00 от pipilota6

# 731
М'ичета, и аз нямам снимки, но ясно си представям какво е настроението на варненки.

А аз си имам гостенин. Синът ми дойде по работа - утре с негов приятел ще ремонтират разни неща в градината.
Внучката  има уважителна причина за отсъствието си - ще ходи на детско парти за празника.
Лека нощ!

# 732
  • София
Писах, писах и не стигнах да го изпратя. Влакът се поклаща,  колелата ритмично потропват, не мога да нацеля буквите. След толкова смях к емоции съм гроги. Е нямам сили да започна отново да пиша. Ще кажа само, че беше незабравима среща. Взехме единодушно решение  -  следващата среща догодина да бъде в Габрово.
Лека нощ. Обещавам подробен репортаж сутринта от дома.

# 733
Добро утро.
И днес утрото идва с обещание за прекрасен ден.

Моят ,, народен будител'' започна да ме разхожда още преди 6.00, но пък и от това извличам положителното, че времето ми за разни дейности е повече, защото вечер и особено стъмни ли се, рязко ми спада желанието за каквото и да е. Както и да е, денят вече е голям, слънчев и топъл, такъв, какъвто най -  го обичам.

Вчера цял ден живях с емоциите на варненските ни момичета и мислено си представях, че и аз съм с тях - в къщата на пеперудите, по  кафетата и ресторантите, по парковете и слънчевите улици...
Ще чакаме Фло, като си почине от пътуването да ни разкаже, тъй както тя умее, нейните преживявания за приключението наречено Варна.
Пък ако могат и имат време,  ще се радваме и другите да споделят от мястото на събитието.

Тони, и ти като се прибереш от Гърция поразкажи и попокажи твоите впечатления.
Пипи и ти.
Хубаво да ви е и се радвайте на момента.

Ранелка,  наслаждавай се на красотите си на вилата и с по - малко битовизми се занимавай.

Тану, добре е когато имаш помощници - и работа ще свършат,  и ще се радваш да си видиш синчето.

Пуууф, трети път допълвам - какво се случва и какво натискам и още писала - недописала и се публикува.
И пак добре, че е така, ами не се изтрива, че нямам време и нерви да започвам всичко от начало.

Та,  исках да си ,,поговоря"" и с Дидиа.
Момиче мило, не си мисли, че си забравена,  знаеш как е, просто на момента, когато се пише не може да се спомене за  всички, за които човек си мисли. Хеле пък аз, 3/4 от това което искам да кажа пропускам - или се отплесна с други приказки, или просто забравям, но това не значи, че не ви мисля.
Та сега разкажи, ако имаш време и ти се говори,  повечко за всички новости при теб - и за абитуриента, и за другите внучета и най - вече за малкото кученце.
То си е съвсем бебенце на два месеца - каква порода е, как се казва, как свиква отделено от майка си и другите си братчета и сестричета. Все едно човешко бебе гледа човек,  докато  го очовечи да му стане другарче.

Оххх, отплеснах се.
Кафето ми изстина, а аз трябва да ставам, докато спи дружината, да заредя яденето - приготвила съм едно парче месо да изпека в слоу кукъра и крем карамел ми е другата поръчка, че отдавна не съм им правила.

Разделям се с вас, но при възможност ще ви държа под око.

Хубав да денят ви!

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 07:37 от Важна клечка

# 734

"Не търси обяснение за всичко.
Много неща се случват в живота, само защото трябва."

Добро утро Coffee

И последния майски ден започна!
Очаквам Фло и Нами да се обадят, че вече са си у дома, както и Кассс.
За нас удоволствието да сме заедно продължава.Снощи след като изпратихме пътуващите сладките приказки продължиха до късно. След малко отиваме на кафе.

Хубав ден на всички баболинки и се забавлявайте Heart

Общи условия

Активация на акаунт