Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 74 186
  • 892
  •   1
Отговори
# 285
Имате ли проблем с регистрацията на КБ в играта на Куинс, днес цял ден се опитвам да регистрирам и ми изписва да попълня всички полета, а съм ги попълнила 🤔

# 286
  • София
От кое Фантастико сте купили Leibniz?

# 287
В Била са намалени бисквитите Leibniz

# 288
Здравейте!Тази,които спечелихте монополи от милка,след колко време получихте смс и кога пристигна играта? Аз спечелих преди 3 дни,но още нямам смс.

Изписа ми до 48 часа, че ще получа смс. И го получих, звъннах и дадох данни. Казаха до 30раб. Дни.

# 289
  • оттам, откъдето започва България
В Била са намалени бисквитите Leibniz
Каква е цената?

# 290
Някой нишан от Метро и играта с испанските продукти да има?
Чак пък една бутилка зехтин от 5000 бр. да не спечелим ми се струва  направо невероятно.

Цяла седмица чета условията на играта в апп-а с мисиите с белите капачки, така и не разбрах, колко са наградите и кога се теглят.

Много красиви КК чаши ще има.

Скрит текст:

# 291
Здравейте!Тази,които спечелихте монополи от милка,след колко време получихте смс и кога пристигна играта? Аз спечелих преди 3 дни,но още нямам смс.

Аз така и не получих. Колежката, която спечели 4 дни след мен получи. Като звънна попита и за мен, обясни, че съм спечелила, а нямам смс. Записаха ми данните, пък дали ще пратят наградата, те си знаят.

# 292
Имате ли проблем с регистрацията на КБ в играта на Куинс, днес цял ден се опитвам да регистрирам и ми изписва да попълня всички полета, а съм ги попълнила 🤔
Преди няколко дни регистрирах, супер много опити и време ми отне, за да е успешно!

# 293
  • София
В месец април само един ваучер от Мосю Бриколаж от игра в социалните мрежи за мен, Кока кола така и не ми пуснаха фандък, въпреки многото капачки, регистрирани в най-различни часове, големи гадове излязоха 🤣

Дано през май имам повече награди, и да пуснат по-интересни награди.

# 294
  • Велико Търново
Вече за пореден път виждам, че печелите ваучер за Ивентим от колата. Някой може ли да ми подскаже защо аз не виждам подобни награди? Някакви специални ли са?

# 295
  • София
Вече за пореден път виждам, че печелите ваучер за Ивентим от колата. Някой може ли да ми подскаже защо аз не виждам подобни награди? Някакви специални ли са?
Само с кодове от бели капачки от 300 и 500 мк Кока-кола
Скрит текст:
Моментни са наградите и са само 2 дена(48 часа).
трябва постоянно да гледате КК-апп какви са наградите.
Аз си ги отбелязвам на календара-седмични, моментни, петъчни.
В момента в София градинката пред НДК-раздават по 1 бутилка КК с бяла капачка
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 май 2026, 17:00 от lite16

# 296
  • Велико Търново
Много благодаря за разясненията. Тоест може би когато регистрирам бяла, тогава ще ги виждам 🤔
Но пък аз и Фюзтий не съм регистрирала например, а ми излизат наградите, така че явно не е това идеята. Може би пускат и като свърши предвиденият брой награди, вече не се вижда като опция.

# 297
bubalesa, моментните награди Ваучер за Нотино и Ваучер за Евентим са със срок 48 часа - т.е. пускат ги например утре в 12 на обяд и до 12 в сряда може да се спечелят по 10 ваучера от вид . Играе се за тях само с белите капачки.
Аз спечелих малко след 0ч на 1 май, но още нямам свързване от страна на КК за по-нататъшни действия за получаване на ваучера. Пишеше, че до 20ти трябва да се свържат и после още 5 дена да подам данни.
Ще помоля някой от другите спечелили да пише тук, ако се свържат с него. Благодаря!

# 298
  • София
Пазарувай в Била с Виза
https://www.visabg.com/billapromo.html
Утре какви тегления ще има?
аз чакам само Лайбниц
https://leibniz.bg/
къде е секция печеливши?
на лилавите бутилки Фюз-тий също има код
за регване в Кока-кола апп
с черни изпъкнали символи
като се осветят се виждат