Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 74 155
  • 892
  •   1
Отговори
# 375
  • Под Слънцето
Да ви разправям да ми се смеете..ква съм завеяна. Свършвам си задачката в едно село и влизам в магазинче за цигари. Гледам има  от колата Панини и си купувам. Като малките деца, бързам да видя кой е на стикера и отлепям етикета . За момент ми хрумна да го прибера , но го поставих на седалката върху папка с документи. И го забравих.  Тръгвам към следващият клиент. Жега. Отворила съм почти до край единият прозорец, че пуша, ама смъквам и шофьорския. И се завихри един мини циклон и етикета излетя през прозореца. Спрях, ходих по шосето, рапица разтварях с голи ръце. Няма го Ямалчето. Отлетя!
Иначе албумчета още няма. От КК казаха да се търсят в Инмедио , та хвърлям по един поглед, но не съм видяла. Посъбрах 9 стикера и още няколко повтарящи се.

# 376
  • Бургас
Ох, с тези стикерчета ме върнаха назад в деЦките ми години Simple Smile
Когато събирахме стикери и разни лепенки от ,,Куку руку,, и какво ли не още!
Сега се сещам, че на едната ни кола имаше надпис за Фифа, но отдолу нямаше никой.
Нямам намерение да ги събирам. Нямаме фенове на подобни стикери

# 377
Здравейте, отскоро ви следя тук и участвам в промоционални игри, минавам да се похваля с 2 награди от милка и едни чаши от престиж 😁 мечтая си за един хладилник от загорка ретро и някоя от готините наградите на куинс за детето 😁😁

# 378
  • Бургас
 На Куинс намирам игра, която е с малките сокчета.
Друга игра имат ли?

# 379
  • Лясковец
Обадиха ми се от някаква игра,попълвала съм анкета къде съм почивала последните години,върти ме нещо,но не откривам линк.Ще съм благодарна ако някой сподели.Та изтеглили ме с още няколко семейства,но видиш ли трябвало да се иде на място за да се уточнят наградите,коя за кого щяла да е,куфари и 4 почивки за двама в чужбина.Ами отказах.замири са ми на измама,а и нямам възможност за пътуване извън страната.Викам им ако ме изберете за куфарите,пращайте.

# 380
Мариета, тези и на мен ми звъняха. Потърси по номера, от който са ти звъняли и ще видиш мнения. Аз не ходих на събитието. Накратко Ви събират в някаква зала и Ви оферират да вземете някакви екскурзии. Дали нещо печелиш, знае ли се. Ние сме с бебе и ми казаха нещо от сорта намерете кой да го гледа и елате на събитието. Отрязах ги.

# 381
  • Пловдив
Това е схема, която "изплува" редовно - "печелите" шанс да станете жертва на измама, при която да закупите нещо излишно на висока цена или да заплатите нещо, което няма да получите.

Последна редакция: вт, 12 май 2026, 20:38 от Lara1

# 382
  • Варна
Някой дали е получил SMS от играта на heineken от първото теглене на 50 комплекта; ММ го има но все още никой не се е свързвал с него.
И аз не съм.
Печеля слушалки от Rio mare.

# 383
С бутилка съм от Rio mare   В Допелхерц  и Милка ме няма .Игра за тоалетна хартия дали има ,че  ще купувам  тъй или иначе?

# 384
От Рио Маре директно звънят ли?

Къде се виждат победителите в Нескафе?

# 385
От Рио Маре директно звънят ли?

Къде се виждат победителите в Нескафе?

Да, звънят.

Не са публикувани. Тук може да следите https://www.nestle.bg/bg/nescafegame-lidl

# 386
Аз чакам Киндер Буено и Монстър. Само там участвам. За Монстър има време до обявения срок, а Буено се мотаят. С 4 бележки съм, да видим.

# 387
Нова игра на Кикоман

https://kikkomania.bg/teri-yeah/?_gl=1*skockp*_ga*MTgwNjQ5NTExMS4xNzc4NjE4MjI3*_ga_XEE6CHZYVM*czE3Nzg2MTgyMjYkbzEkZzEkdDE3Nzg2MTg2ODIkajU5JGwwJGgw&_ga=2.90015835.1904183965.1778618228-1806495111.1778618227

# 388
  • моята мила родна страна
От Лайбниц звънят за потвърждение. Ваучерът за Емаг бил електронен, ще го пратят по имейл.

# 389
  • Плевен
Виждам се в Rio mare, печеля слушалки , първа награда за годината. Не са ми се обадили още...

Общи условия

Активация на акаунт