Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 74 406
  • 892
  •   1
Отговори
# 540
  • ШУМЕН
И аз получих превод от КК още към 10,30 ч. , в Уникредит съм

# 541
И аз получих превод в Пощенска.
Много хубаво ме зарадваха КК Понеделнишки 😊

Сега чакам Куинс да видя дали ще имат подаръци децата за 1-ви Юни 🤣

# 542
  • София
Днес на лов за промоции взех сокчета Куинс, вафли Хипер за новата игра, но бяха останали само 3. И случайно мернах нова игра на Орео от 01.06

# 543
Днес на лов за промоции взех сокчета Куинс, вафли Хипер за новата игра, но бяха останали само 3. И случайно мернах нова игра на Орео от 01.06

Харесвам игрите на орео, винаги имат хубави награди, дано и този път е така.
Като се опитам да вляза в сайта ме прехвърля към сайт на монделиз и не виждам нищо за игра Rolling Eyes

Все още нямам превод от КК, чакам 50 от тях, на ОББ съм.
Сутринта получих мейл от Лайбниц за ваучер, към емаг са, за не знаещите и не прочелите като мен Simple Smile

Едитвам: Втори мейл от бисквитките- ще се свържат с мен до 5 работни дни, ако не отговоря ще пращат на резервен, мейла попадна в папка спам, проверявайте си и там!

Последна редакция: пн, 18 май 2026, 14:18 от Sweet_Dreams19

# 544
Взех си и аз “комплекта Чисто” като и при мен са два броя. Къде писахте вие, за да натрупаме оплаквания на едно място?

# 545
И аз получих превод от Кола. Мъжа ми неговите 20 още не е получил-пак в Обб.
Донесоха ми ваучера на Сушард.
В тегленията днес ме няма.

# 546
# 547
От Буенос ме зарадваха с ваучер  чакам колата.

# 548
  • София
Аз чакам превод от кампанията на P&G и ваучер на Lidl за април. Имейла от P&G е от 14.05. и пише, че превода може да отнеме до 15 дни. На Lidl два пъти ми искаха адрес, но пък там ми направи впечатление, че ваучера е на стойност 10,23 евро/ 20 лв., а в правилата им пишеше 15 евро... Ще видим като и ако го получа.

# 549
Получих си ваучера от Сушард.Много са бързи за разлика от Сайъс,които още чакам.
От колата ми знънаха че съм объркала 0 и О да уточним.
Аз писах на сайта на Чисто.

# 550
  • Nesebar
От киндер буено звънят ли още да знам дали да се надявам

# 551
От Престиж пращат смс-и. С ароматен дифузер съм Blush

# 552
Мрън мрън мрън няма ме никъде последните тегления - престиж, лайбциг, хайнекен (добре че ММ се разписа там), милка 😭, ще се включа в ОМО шанса е малък но на родителското тяло му трябва пералня със сушилня.

За милде четох правилата но не се ориентирах - участват ли неуспешните бележки за моментни за прахосмукачка? Някой има ли идея

# 553
Куйнс качиха Simple Smile

# 554
Queens качват.

Общи условия

Активация на акаунт