Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 170 - май 2026)

• 74 215
  • 892
  •   1
Отговори
# 240
От първото теглене е възможно, но от това което виждам днес има общо 42 номера, а трябва да са 12 само или с днешното 18 печеливши . Според мен това са всички участници досега и са ги изтипосали в сайта. Не започва добре тази игра.

# 241
Много се радвам, за пръв път печеля такава голяма награда от zewa ❤️🌷 те ли пишат, как пращат ваучерите ? Simple Smile

# 242
От първото теглене е възможно, но от това което виждам днес има общо 42 номера, а трябва да са 12 само или с днешното 18 печеливши . Според мен това са всички участници досега и са ги изтипосали в сайта. Не започва добре тази игра.
Тегленето започва от 2.5 днес е седми ден по 6 на ден са си точно 42 участника.

# 243
  • Sofia
Поредната игра с проблем е това. Поне казвал ли дали регистрираните досега кодове участват и за други тегления или само за въпросния ден?

# 244
Много се радвам, за пръв път печеля такава голяма награда от zewa ❤️🌷 те ли пишат, как пращат ваучерите ? Simple Smile
На мен на следващия ден ми писаха, и доколкото разбрах до 10 работни дни ще изпратят ваучера на ел. поща Blush

# 245
В Madri и аз участвах с един код за чашите и виждам номер като моя, но нямам смс. Това, че никой няма получен смс до момента е доста съмнително. Може да имат и проблем с изпращането на съобщения.

# 246
Да , права си. Но е странно , защото аз вчера регистрирах 2 кода за да се включа, а номерата ни са след тези от първата седмица, което няма логика. Ще си чакаме смс, ако няма пак ще й звънна.
Макар че като гледам ми казва грешна информация и няма нищо общо с истината.
Тегленето започва от 2.5 днес е седми ден по 6 на ден са си точно 42 участника.

# 247
И моя номер е там /с 1 код участвах/, но ни вест, ни смс имам😁
В Madri и аз участвах с един код за чашите и виждам номер като моя, но нямам смс. Това, че никой няма получен смс до момента е доста съмнително. Може да имат и проблем с изпращането на съобщения.

# 248
Няма ме в Траяна.

Оглеждам се за игра за всякакъв вид хартия, някой да е мернал някъде?

# 249
  • Sofia
Мен пък ме няма в Мадри. Тези съвсем се прецакаха с тази игра.

# 250
# 251
Монстър обявяват ли печеливши?

# 252
  • При децата ми
Току-що! Милка. Simple Smile Flowers Four Leaf Clover Heart

# 253
  • Пловдив
Ленор и Кауфланд изпращат имейли, печеля Simple Smile
Скрит текст:

# 254
  • Sofia

Може ли само да споделите днес или предните дни регистрирахте код?

Общи условия

Активация на акаунт