Парфюмни размисли и страсти - 302

• 26 224
  • 400
  •   11
Отговори
# 375
В Weekend Burrbery ли е най-натуралната липа според вас или бихте препоръчали друг липов парфюм. Като ви чета ми се прииска такъв аромат Simple Smile

# 376
За мен най-красивата и реалистична липа е:
https://www.fragrantica.com/perfume/D-ORSAY/Tilleul-477.html 💛
Нямам го отдавна, но си мечтая за него. Вече е в различна бутилка. Надявам се, аромата да не е променен.
Скрит текст:

# 377
  • София
За мен най-красивата и реалистична липа е:
https://www.fragrantica.com/perfume/D-ORSAY/Tilleul-477.html 💛
Нямам го отдавна, но си мечтая за него. Вече е в различна бутилка. Надявам се, аромата да не е променен.
Скрит текст:
Аз го купих миналата година, има разлика, но не голяма за моя нос,  липата е все така красива.

# 378
Реалистична липа е на Кюркджиян едно творение L'Eau qui Enlace
Много нежен, липов парфюм. Усещането е като да си под цъфнала липа
https://til-beauty.com/en/products/leau-qui-enlace

Също така чистия парфюм Champs Élysées е страхотна, перкрасна, извънземно красива липа
Спомените ми са от кристално шишенце, без пулверизатор

Бърбъри не го познавам

# 379
В Weekend Burrbery ли е най-натуралната липа според вас или бихте препоръчали друг липов парфюм. Като ви чета ми се прииска такъв аромат Simple Smile

Аз и преди съм казвала, че за мен най-добрата липа е тази:
https://www.fragrantica.com/perfume/Laboratorio-Olfattivo/Tiglio … abilis-80475.html

# 380
  • Шоплука
В Weekend Burberry - няма липа, в пирамидата са само цветя и плодове, той и на мирис няма мирис на липа, поне според мен, а на прекрасна, пролетна градина. Но аз съм пристрастена към бранда. Почти няма техен аромат, който да не обожавам.

# 381
  • Бургас
Най- красивата липа за мен е в Guerlain Champs Élysées edt/edp.Аз лично не съм срещала по- липов парфюм.Не познавам Contradiction, ще си поръчам отливка заради вас сега.Нещо ми е убягнал този парфюм.

# 382
Обожавам Burberry Weekend и дори днес съм с него, хаха. Не бих казала, че усещам липа, но разбирам асоциацията.
Не познавам твърде много липови аромати, взела съм всеизвестната Тилия за тест, но много красива липа има в Мемоарите на Гучи. Подчертано ретро аромат е обаче, имайте предвид.

# 383
Да се включа в спора - за мен най-хубава липа е Tiglio Mirabilis на Laboratorio Olifactivo. Най-реалистичната, все едно си помирисал липов цвят.

# 384
  • София
За мен Мемоарите на Гучи са лайка, липа не усещам.

# 385
Точно тази липа- Tilleul D’ORSAY имам в старата огромна бутилка от 200 мл и се радвам на аромата цяла пролет. Прекрасен е. Guerlain Champs Élysées EDT ми е също много любим и един от първите парфюми, които още 2007 издирвах по чужбинските магазини, той е липов чай със захар. EDP e също много, много хубав, но на моменти ми идва малко по-сладък и внимавам с количествата и със сезона. Определено не бих могла да го нося лятото.

# 386
  • София
С темата за този Розов Шалимар направо ми разровихте из старите мераци!
В събота летя за Италия и се надявам да награбя Шалимара все пак!

Зареден е от 1-ви юни.

От липите харесвам и единствено нося на Guerlain Champs Élysées екстракта. Пробвах го преди време и заедно с екстракта на МОН Герлен, много ми харесаха и си купих.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 16:06 от veka

# 387
Нито една липа не ми харесва за постоянно носене, пикливи нотки ми изкарват, като нося примерно два дни.

# 388
Creed - Silver Mountain Water
парфюмна вода унисекс

Ароматът Creed Silver Mountain Water е пуснат на пазара през 1995 г. При създаването на ароматната композиция парфюмеристът Оливър Крийд се вдъхновява от планинските върхове, към които, като голям фен на ските, има слабост.

Много слаб аромат, абсолютна водичка. Казвам му Не.

Скрит текст:
глава – бергамот, касис, галбанум, портокал
сърце – въздушни нотки, чай
база – мускус, сандалово дърво
вид аромат - цитрусов, дървесен

# 389
  • София
Аз обожавам аромата на липа. Всяка сутрин тичам в парка и винаги минавам покрай една огромна стара липа, само за да я помириша отблизо Simple Smile В Бърбърито не усещам такава изобщо и не го харесвам. Май нито един парфюм на бранда не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт