Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 702
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
  • O.A.E./ Пазарджик
Ноя, лакомийке, кой ти каза, че всичкото трябва да го изпиеш. чопни по едно голо кафе и продължавай с диетките Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

кажи сериозно какъв е проблема, та освен другото, и тая гадна тръба трябва да гълташ Confused
на Бути му я слагаха под упойка, че той милия не искаше и да чуе за такива процедури. Sick

# 46
Eй Ноя , той и мъж ми на 11-ти е на това изследване с тръбата .
Дано открият от къде му е проблема та слабее и няма апетит .

# 47
Значи заедно ще ни ендоскопяват. Joy  Умирам от шубе аз, нищо, че ме избива на лудост. Embarassed

кажи сериозно какъв е проблема, та освен другото, и тая гадна тръба трябва да гълташ Confused
на Бути му я слагаха под упойка, че той милия не искаше и да чуе за такива процедури. Sick

Имам тежък рефлукс и "топката" в гърлото не ми минава. И на мен ще ми я слагат под упойка, но мен и от това ме е страх. Джон ще е там да ме държи за ръчичка. Wink Разпитай Бути подробно за всичко и ми пиши. Какво е чувствал преди, по време и след това. Аз пък бях останала с впечатление, че е отказал, (сега се сещам, че това беше Мубарак) каква му е диагнозата.

# 48
Айде и за да дефилирам с новия си аватар.. Пепто поведе хорото с тази опасна лъвска прическа, после Ноя с тези пояси вместо поли.. и ето ме мен в розово!! Mr. Green сТИГА СТЕ МИ ГЛЕДАЛИ МУЦУНАТА!! Mr. Green

А после аз бях мръсницата, а , перверзничке в розово? Joy Heart Eyes

# 49
Лека нощ момичета !
След малко сме по леглата , че нещо главата    ми хич я няма .

# 50
  • In a surreal moment!
Добър вечер момичета ! Измина още един ден  у наше село . Все има нещо за шетане из къщи -скучно и уморително , а така ми се прави нещо .....ексцентрично и безразсъдно . По тв-то ни заливат с предизборни обещания - да му се погади на човек .   Почерпвам се от всичко , което предлагате ,  по много - един път се живее --  да са живи и здрави именниците - днешните и утрешните !     НОИЧКА -   едва ли ще е успокоение за теб , но баба ми се наложи 6 пъти да го гълта мъркуча - без упойки - казваше , че е гадно , но се понася. Имало мъже , които припадали , но защото , според нея се лигавели. Много бойко момиче беше- обичах я и винаги ще я обичам. Съжалявам само , че по-рано не разбрах за страхотния специалист прф.Попов - при него срещу скромните 50лв. за един ден и едно гълтане щяхме да имаме точна и категорична диагноза и нямаше да загубим ценни месеци в лутане и мъки . Ако имаш интерес ще ти дам координати те му . Стискам ти палци и вярвам , че всичко ще е наред. Дръж се ти си нашето мъжко момиче - целувам те !!!

# 51
 Пепи, мерси за подкрепата. Heart Eyes Hug Аз съм в сигурни ръце тук, докторката е най-добрата гастроентероложка в Гълфа и ми действа много успокоително. Първо ме е страх от манипулацията и после от това какво ще намери, ако се окажело, че някакви мускули на хранопровода са много слаби, можело да се наложи лапароскопска операция. Embarassed

# 52
  • O.A.E./ Пазарджик
Значи заедно ще ни ендоскопяват. Joy  Умирам от шубе аз, нищо, че ме избива на лудост. Embarassed

Имам тежък рефлукс и "топката" в гърлото не ми минава. И на мен ще ми я слагат под упойка, но мен и от това ме е страх. Джон ще е там да ме държи за ръчичка. Wink Разпитай Бути подробно за всичко и ми пиши. Какво е чувствал преди, по време и след това. Аз пък бях останала с впечатление, че е отказал, (сега се сещам, че това беше Мубарак) каква му е диагнозата.

2 пъти са му я слагали.  на 2-рия бях при него в болницата, но не съм присъствала.
не мога да ти кажа какво точно му беше с медицински термини, но общо взето така наречения нервен стомах.
по това време много му се беше струпало и от нерви се е случвало да спира колата за да повръща. отделяли се някакви киселинив стомаха. утре ще го питам подробно. Peace
след процедурата му нямаше нищо.
след като се възстанови емоционално нещата се промениха и няма вече 5 години проблеми.

# 53
Ай, как така намирам тази хубава темичка на втора страница?!?
Добро утро момичета  Hug.
Първо да честитя вчерашните и днешните именници   bouquet!!! Много здраве и късмет им желая.

Ноичка, дано всичко мине леко мила  Praynig. Не каза кога точно ще е ендоскопията. Но не се притеснявай. Ти си силно момиче  Hug. Ние сме с теб.
Миленка, днес по-добре ли ти е кръста? Беше ли на доктор? Най-добре ще е да ги видиш тези болежки от къде идват.

Ох, викат ме сега. След малко ще се включа пак.

# 54
Добро утро момичета !
Ние сме на крака от 6 сутринта , тия моите деца хич не са по спането .
Днес времето е приятно и ще се разходим навън , че ни се измъчиха душичките в къщи през тия дъждовни дни .
Приятен неделен ден !  bouquet

# 55
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро и Честит Празник на празнуващите!
направо завиждам на родителите ми и брат ми. до вилата има параклис "Свети Георги", където всяка година има тържества. дано да хапнат агнешко и заради нас Laughing

Лек ден!

# 56
  • In a surreal moment!
Ето го агънцето идееееее  --- вземайте си , не се стеснявайте --тате има имен ден -- Да живеят всички Георгиевци и производните им

# 57
  • In a surreal moment!
Извинявайте , но така влетях с тавата , че забравих едно добрутро да кажа.  След малко отиваме да уважим именника -- обещавам снимки от събитието - мъж , GSM  и празнуващо семейство на едно място -- тоя път няма измъкване !!!     Весел ден на всички и   love001 целувки за децата !!!

# 58
добро утро  Hug

4естит Гергьовден на празнуващите   bouquet

Еи не е лесно да си нощна птица Laughing като утрепана се 4уствам Confused прекарахме страхотно,аз до 3 4аса издържах и се прибрах.децата и те си направиха парти без мое присъствие Mr. Green но да е жива и здрава дадата,строила ги в две редици и ги залъгала с анимационни Laughingсега народът спи,аз се събудих озверяла от глад и 4уство на махмурлук сле 4-те изпити коли ooooh!
ще ви пусна после снимки,да се посмеете и възхитите на коремната обиколка.бебко щеше да ми пробие корема от ритници,сигурно си е танцувал,4е музиката беше много силна Heart Eyes

Нои4ке мъжо отказа тръбицата,да.диагнозата му беше също нервен стомах Confused дори от студеното го болеше и повръщаше.сега е добре,да 4укам на дърво,но тои пона4ало е е с мнг 4уствителен стомах.
не се притесняваи,ти си мъжко моми4е,а и ние сме с теб за подкрепа Heart Eyes Heart Eyes

ели,дано днес съм по-добре.на лекар съм 4ак на 16-ти,но ако болката продължава,задължително ще отида Hug Heart Eyes

# 59
  • по пътеката
пепино, убих те  Party,от сутринта ли с тавите и вкуснотиите, ауууууууууууу! аз съм сега на кафе и спях ,ама с твоята тава и аз на тави ги отворих! #Crazyмммм, как ми се иска да си 4опна! ooooh! едно време луди стутентски години, ходихме специално да правим заровено в яма агне,  още ми е жив всеки момент, забравя ли се? да ми е жив и здрав бившето съпружество!  Hug  bouquet
миме, поздрав  и пожелания за снаха си! ако има и други празнуващи от в4ера и днес, само хубави пожелания за здраве и късмет и дълъг живот!  bouquet  bouquet Hug Hug
хапвайте, пийвайте, един живот се живее! Peace
миленке, аз от каката,някъде твои месеци полу4их проблемите в гръбнака и досега съм много зле със ставането! 16г, спортът сега малко ме оправи, но те са си проблемни тазовите прешлени и лявата ябълка!не ме питай линда  как ми е била като бременност!сега може поне да са измислили някой хапове за болките, после на масажи иди, малко остана,дано пък е временно прищипване и да се оправи полека! Peace Praynig
татко ни в4ера се върнал още в 15 4аса и като е окупирал компа, аз само снова и пия кафе, тъп4а шоколад и си легнах с линда накрая!голям фен!а уж да си по4инел от работата, пак на нея!аз затуй съм рано днес да захапя преди него! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт