Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 718
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • по пътеката
забравих, ноя, споко,свекито е фен на тръбата, тука колкото по ги мъ4ат докторите, толкова по  са горди от себе си, нали да са болни и да се тюхкат си е супер, като им кажат мискина-мед за душата! хахаха Mr. Green
искай упойка,ина4е си е трудно заради гълта4а, доколкото знам! дано си добре и нищо да ти няма, няма да правиш някои неща на съра да ти се успокои гърлото! Mr. Green Crazy(не ме бийте, ей тъй се изплъзна, то заразно!)

# 61
Пепи, Честит имен ден на татко ти да е жив, здрав и весело изкарване на празника. Мнооого вкусно изглежда това агънце, препеченко с коричка ммммм направо точа лиги пред компа.  newsm22

Честит имен ден и на всички ваши близки и приятели, които празнуват.

Ноя с теб сме като морално-виртуална подкрепа, стискаме палци   fingerscrossed да нямаш неприятни усещания от изследването и най-важното резултата да е добър Hands Thumbsup Hands Thumbsup

Миме, чудни са снимките от вилата всичко се е раззеленило, сигурно сте си изкарали супер на чист въздух, сред тишина и спокойствие, Зайед изглежда много щастлив на снимките.

Миленка пази се, дано бързо отшуми болката, а бебчо ще е купонджийче като теб май  Wink

# 62
Честит празник на вички, които празнуват днес и семействата им.  bouquet Heart Eyes

Пепи, специални благодарности за агнешкото  Heart Eyes, тук е от Австралия и няма същия вкус като българското.

Благодаря ви, момичета за опората. Heart Eyes На мен са ми потънали гемиите предварително, Джон се обажда непрекъснато да ме пита как съм и аз все отговарям excellent, обаче той е наясно колко съм excellent. Wink

Марси, развесели ме с твоята свекърва мискина  Joy

# 63
Пепи , Честит празник на татко ти !  smile3525
Много здраве му пожелавам !
Ако има и други празнуващи да се чувстват поздравени и те !  bouquet
Ние се разминахме пак с излизането , но утре дори и да вали ще излезем , че вече нервата ме друса да си стоя  в къщи .[quote

author=Noia link=topic=187568.msg3872710#msg3872710 date=1178447606]
Марси, развесели ме с твоята свекърва мискина  Joy
[/quote] Аслъ !

newsm10

# 64
  • O.A.E./ Пазарджик
Кате, наскоро гледах предаване за маникюра.  режеха малки пърченца от различни мрежести платове или дантела и ги лепеха на ноктите. отгоре с безцветен лак. много ефектно се получава.

# 65
Здравейте!!

Миме, страхотни снимки и колко е зелено вече Simple Smile
Най ми хареса снимката с люляка... ммм... като казах люляк.. от кога не съм виждала люляк на живо...
Миме, прати ми я онази снимка със З. и люляка, плийз Simple Smile
Утре почивам.
Ще се чуем.

Ноич, страхотно дупе Simple Smile Simple Smile
Това ли ще ти е стимула за диетата?
Ако е да, значе Катето е оцелила в десЕтката Simple Smile

Ей, всички диетуващи, не сте се отчитали отдавна...
Ще правя ли торта или не?...
Я един бърз отчет...

Ели, как я караш?

Пепи, мерси за агнешката почерпка.
Както каза Ноя, тук агнешкото не е със същия вкус.

И не на последно място:
Честито на всички празнуващи днес и нека си нося името съсъ здраве!!!

Лек ден!!

# 66
Миме, спомняш ли си дето ти бях казала за женските coffee mornings.
Току-що ми пратиха е-майл.
Утре ще има и в Шаржа, на Касба, в Карибу кафе от 10:00 а.м.
Ако решиш да дойдеш, обади ми се.

# 67
Привет момичета!!!
На всички именници честит празник и със здраве да си носят имената!!
Пепи какво хубаво агънце си ни сервирала  Heart Eyes на човек да му изтекат очите.
Ноя стискам палци тази манипулация да мине безболезнено и всичко да е  наред Hug
Миленка чакаме си обещаните снимки от сутринта Heart Eyes  Hug
Миме добре си ни дошла  bouquet
Кате къде се изгуби днес?Пак ли шеташ?Специални поздрави за чичо Гого да е жив и здрав и дните му да са изпълнени с радост  и веселие newsm51
Ей от както съм се върнала от Варна и само на розови новини ми върви.Първо комшийката ме посреща с новината,че ще се жени и че бебока е на път.Вчера пък един приятел се включва на icqto да каже ,че дружката е родила момченце.Много ни се засили набора ,че да видим.

Лек ден  bouquet

# 68
Здравейте момичета!Честит празник на всички именници,да са живи и здрави!Ноичка,разбрах,че ти предстои една интервенция,която те плаши много.Спокойно,не се притеснявай!В България се прави без упойка и е малко неприятна и почти безболезнена.Това ти го казвам,защото съм фармацевт и съм наясно с тези неща,а също така на скоро мъжа ми(мискин)мина по твоя път.Кураж!Всичко ще мине добре.Весел празник на всички останали и лек и спорен ден! Simple Smile

# 69
  • O.A.E./ Пазарджик
Миме, спомняш ли си дето ти бях казала за женските coffee mornings.
Току-що ми пратиха е-майл.
Утре ще има и в Шаржа, на Касба, в Карибу кафе от 10:00 а.м.
Ако решиш да дойдеш, обади ми се.

newsm10 ще се чуем

# 70

Зайед е пораснал много и е голям чаровник, дай да го уредим с щерките на dtti, че имам угризения на съвестта спрямо нея.

ноя още ли си на думата си  очаквам да  убедиш мария за годеж bowuu
  дано процедурата  ти  да мине безболезнено,защото и мен скоро ме о4аква,но не съм решила кога newsm78
МИМЕ видях ти снимките и се зачудих къде ти е бебока newsm78   ина4е вси4ки сте много готини
4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите
ПЕПИ супер кулинар си
днес тук не се търпи sweating,каките направиха сефтето на басейна  grinning039,а на малката и изкарах коритото на двора
аз 2 дена се занимавам с зареждане на фризера-грах и балка и най накрая свърших newsm44
след малко ще ходим да прибираме тоалетите на госпижиците от шивачката

# 71
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хеййййййййййййй!!
Ето ме и мен!!  Mr. Green
Хвана ме липсата с този нов комп.. писна ми вече с тези инсталации... не мога да му се нарадвам още!!
ЧЕрпя ви за здравето на моя Тати - Георги!! Да не и жив и здрав на женското царство и да ни глези!!! Пепи е почерпила с агнешко за нейния татко, айде от мен сладкото!

За всички вас:

А за Ноя:  Twisted Evil

http://www.maksoft.net/web/images/upload/nilana/products/ErotichnaTorta.JPG

/Ноита - сексолита, питай Миленка, как си е направила така да се сменя лентата с дечицата и си направи твоята така, ако не става насреща съм/

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 18:58 от katyadjin

# 72
 Joy Joy newsm24 за здравето на татко ти   bouquet Heart Eyes Тази торта, която не си се посвенила да ми изпратиш, трябваше да я забъркаш на татко ти, човекът щеше да я оцени по достойнство. Mr. Green За мен, следващият път, ако обичаш, нещо от максимусите, с които Милена искаше да оплакне очи, но на края се облажи с Мубарак. Joy

И понеже си ми толкова близка, че ти поверих работа над задните си части (аватара имам предвид), да ти кажа, че имам претенции и към обръщенията ти към мен, като оставим тези със сексуалния подтекст, да се върнем на Ноя, Ноич, и стигнем до Нойче-сладко девойче и завършим с Нойченце или Нойченценце. Blush Без Нойки, моля. Twisted Evil

# 73
Кате 4естит ви именик  bouquet
Със здраве да си носи името Hug Hug
Гале дано и ти ни зарадваш с хубави новини скоро време Hug няма да си излагаме набора Я:lol:
Катето и тя да не се ослушва,а да сменя ленти4ката с "ДО ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ ОСТАВАТ..." Mr. Green

Нои4ицице  Whistling изплакнах таратаики  Laughing така сладко отнесох плувката,4е хи4 не ми беше до "голотии" Laughing

# 74

Нои4ицице  Whistling изплакнах таратаики  Laughing така сладко отнесох плувката,4е хи4 не ми беше до "голотии" Laughing

Виж за това обръщение не се бях сетила Joy, напредвате с Марси, скоро ученичките ще задминат госпожата си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт