Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 776
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
да се отчета и аз за 12 дена съм -7 кг
снощи посред нощите се бях залепила за компа да ви       из4ета ,както ми се беше доспало направо се разсъних -супер сте
ДАНИ дано да ти я приемат Praynig

# 166
Дтти , браво !
Браво на всички диетуващи !
Аз все още си стоя на старата мярка , но и аз ще взема да се сложа в ред , че е срамота .

# 167
Дани и при вас ли има лист на 4акащите>На какво ниво са им детските градсини Laughing
И  аз сигурно ще пусна малката на градинка от есента(ако не се преместим),но проблемът е,4е изтървах срока за записване и сега  ще пада великото търсене Tired

Дтти 4естито  Hug 7 кг са си множко Grinning Пожелавам ти и за на пред така да продължаваш Peace Да не вземеш да из4езнеш накрая Mr. Green

Кеде е подстрекателката  newsm78 Сексуалната будителка  Heart Eyes Казваи си тежката дума,4е една госпожа в общината така ми вдигна кръвното за малко да я смотам #Cussing out Не стига,4е и вадихме думите с 4енгел,ами и ни пренебрегва #2gunfire Все едно ще и изям хляба Sick общинска 4иновни4ка,с букви4ка на обицата  Crazy любимите ми Sick

# 168
Миленка, до къде стигнахте с документите?
Ще става ли работата?

Деси, браво за 7 кг  Sunglasses , но не е ли малко множко за 12 дена?

# 169
Любе ще става живот и здраве,но аз се захванах с една друга простотия,еи така на маитап Grinning
Иска се ти4ане,но ако още веднъж се сблъскам с някои като въпросната госпожа,ще си пусна хормоните в деиствие,хи4 няма да ги търпя по-ве4е. Явно трябва да си на нож с вси4ки ина4е нищо не става Laughing MADE IN BG  Peace

# 170
така се загрях, че не ми се яде манджа. опуках половин диня и отивам да спя.
до после.

Ноич, това не е за изпускане  Joy hahaha
Въпросът тук е: от какво ли се е загряла въпросната госпожа, след като аз знам, че Мr Бутти е в Дубай?   bowuu
Ноич, обръщам се към теб, защото ти знаеш отговора?!  rotfImbo

Лека и кексова седмица ви пожелавам!!!

Бутти може да е в Дубай, ама ти нали си в Шарджа? Mr. Green Нали се уговаряхте за кафе и кекс тази сутрин. Laughing Ако не знаеш, БУТИлишъс = 1 кексова единица rotfImbo, вече щели да променят теглилките и мерилките. Joy

Ели  и Мубаракова, не ми се налага да харча парите на мъжа си, защото както знаете въртя много успешен домашен бизнес за собствено изхранване и консумиране, правя кексове, сега в Бахрейн и Саудитска Арабия, утре и на други места. rotfImao rotfImbo

Мария, знам какво садо-мазо удоволствие ти доставя да ме обиждаш с нежни имена. newsm48

Деси, браво smile3501 Ти изтрепа рибата. Wink

Сноу, ако някой сподели с теб, нали няма да забравиш бедното си другарче, дето пържи сланинки на 40 градуса.  Blush

Марси , какви камерки, всичко е натюрлих, айде сега и до  воайорство опряхме. Mr. Green

Дани, как успяваш да съхраниш здравия си разум в тази тема, поздравления. Wink  bouquet

# 171
Бутти може да е в Дубай, ама ти нали си в Шарджа? Mr. Green Нали се уговаряхте за кафе и кекс тази сутрин.

Ноич, там е проблемът, че пихме кафе и се разделихме към 13:30 и нямаше нищо  Mr. Green
Пребрала се е в къщи и това е първия й постинг, които пуска  Joy Joy
Учудих се и за това те подпитвам  hahaha hahaha

Лек ден!!

# 172
Бутти може да е в Дубай, ама ти нали си в Шарджа? Mr. Green Нали се уговаряхте за кафе и кекс тази сутрин.

Ноич, там е проблемът, че пихме кафе и се разделихме към 13:30 и нямаше нищо  Mr. Green
Пребрала се е в къщи и това е първия й постинг, които пуска  Joy Joy
Учудих се и за това те подпитвам  hahaha hahaha

Лек ден!!

Нещо си я стилулирала на подсъзнателно ниво, а може и да е заета с днешния сценарий на XXL, който пише на коляно между две смени на гърнетата. rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 173
Ноя , нямам избор !
Все някой трябва да е със здраво мислене  Joy .
Вие като сте го ударили на голотии аз не мога да участвам , защото съм пре задоволена , даже и от помощница имам нужда та се чудя при толкова думи дали има и желаещи наистина !!!

# 174
Ноя , нямам избор !
Все някой трябва да е със здраво мислене  Joy .
Вие като сте го ударили на голотии аз не мога да участвам , защото съм пре задоволена , даже и от помощница имам нужда та се чудя при толкова думи дали има и желаещи наистина !!!

Ами то и на нас  от презадоволеност ни избиват импулсите. Разнообразие трябва да има, сигурна съм, че и без обява ще намериш помощничка, виж колко мераклийки има, поне вземи някой с доказани кулинарни способности  да  върши черната работа и да сервира кекса. Mr. Green

# 175
Милена , не съм ходила по детските градини , но щом няма места явно са на добро ниво .
И цената им е добре за средно-заможните хора , но това е то ако ни харесва ... !
Аз отивам да си сипя кафе , че след малко изчезвам да чистя един офис .
А така Ноя , пак ме заби !!! #Crazy

# 176
Ноич, тя сигурно Мимата още къртят със Зайед, ама усещам как ще ни насмете като попрочете тук какво пишем ние двете с теб!!  #2gunfire hahaha #2gunfire Joy

На теб ти е лесно, далеко си, ами аз само на 10 мин пеш  Laughing Laughing Laughing

# 177
Хайде една снимчица от днескашното кафе:

# 178
Момичета комплименти страхотни сте !
Миме , къде ти е тумбето ??? newsm78

# 179
  • по пътеката
не знам вас какви хормони ви гонят, но днес на фитнеса направо ме сбъркаха, едни задявки, едни погледи, едни заприказвания,пък аз сериозна влизам и изобщо не предразполагах -заговор ли имаха момците, ама наистина са впе4атляващи с тези бицепси! и един стар познат,ама нищо не си спомням, само 4е го познавам! бре амнезия, ровя да се сетя, кое- как, нищо-а той ми се радва, 4ак замести собственика и ми пази да не влезе някой в съблекалнята, докато си взема душа! дали не е по желание да е пратил шефа да се нахрани, хехехе! 4е и готин!много им е дошъл адреналина! #Crazy
явно много сме пролетни вси4ки! някои искат втори жени, 4е не насмогват, други искат втори съпрузи, да не скапят първите, убихте ме! Mr. Green  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт