Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 764
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • сред маслини и портокалов цвят
Любе, права си, няма да избяга работата. Имаме нужда с Акрамчо да си поемем въздух. Благодаря!  bouquet

Сноу, в БГ съм. Опитваме се да привършим нещата тук и наесен да заминем. Дано се получи, че имам нужда от почивка. Мноооого дълга почивка Laughing.
Пък ти за Илияс не се притеснявай. След някоя и друга година няма да можеш да се отървеш от кандидат-снахи. Grinning

# 196
  • по пътеката
айде, още едно касейсе арабии, ама като не каза мамата на кой арабски го иска! ей, дтт, то приказките са измислици, бре!или разказваници!

# 197
МАРСИ права си с толкова диалекти човек трудно се оправя веднъж бяхме на гости в друг град в сирия говорим си нормално когато ми изтърсиха една дума която за пръв път 4увам,а аз смея да притендирам че съм доста добре с арабския-никой не вярва 4е не ми е роден,и аз зациклих newsm78 newsm78 newsm78 питам хлапетата и те като мен не знаят newsm78 докато накрая с жестове ни обясниха че ни канят да седнем Laughing

# 198
къде сте изместиха ни на 2 страница
 Embarassedкакъв срам Thinking

# 199
dtti,здравей!май само ние останахме?другите явно бъркат кекс,дано само не загори. newsm62лека вечер и на теб мила! Simple Smile

# 200

Добро утро момичета.
Минавам само да ви почерпя с по едно кафенце с малка закусчица, че след малко отивам аз да си пия Старбъкса /обещавам ще пийна едно от Ноините  Laughing/. Да не изпишете темата без мен, ей  Hug.

Деси,   bouquet много добър успех мила - 7кг. Отмъкна ми тортата из под носа  #Cussing out. Любе, ще има ли една по-малка за второто място???
Дидонка, миналата вечер загаряха кексовете, снощи май са станали на въглен  Twisted Evil  Joy. Но така е - много изразходена енергия, трябва и да се почине малко.

Нойче, винаги споделям, но като никой нищо не казва. Поне Ели да беше споделила...за диетата
Аз и не само за диетата мога да ти споделя  Hug, само питай  Laughing. Да ти е жив и здрав Илияс. А за думичките, които използват те разбирам напълно. И ние сме същите. Понякога така си ги нагажда, че не знаеш да плачеш ли или да се смееш  Simple Smile. Детска му работа, фантазиите им работят на 6.

Весел ден ви пожелавам сега. До после.

# 201
Добро утро и от мен!!

Понеже няма други до момента съобщили резултати освен Деси и Ели, аз най-официално обявявам Деси за първо място и заслужената наградата: и на второ място Ели и наградата: 

На всички останали диетуващи успех до следващата седмица!!!

# 202
 Добро утро   bouquet,

Ели, мерси за кафето  Heart Eyes, вече изпих едно безкофеиново  ниско маслено капучино, докато преглеждах пресата. Wink

Любиту,  за мен няма торта  Mr. Green, така че  няма за какво да  ти благодаря днес, освен, че ни сгряваш деня  с жизнерадостно присъствие. Hug

Стига с тези кексове и торти, получихте професионално изкривяване вече  Joy , предлагам да минем на безвъглехидратна диета и да мислим и ядем точки, по кремълски. Laughing

# 203
Любиту,  за мен няма торта  Mr. Green, така че  няма за какво да  ти благодаря днес, освен, че ни сгряваш деня  с жизнерадостно присъствие. Hug

Ноич, доброто настроение го дължа на вас!!
Благодаря ви!!

А специално за теб, Ноичка, тази красиви нарциси и дано те направят твоя ден още по- красив!!

Лек и ползотворен ден на всички!!!

# 204
  • O.A.E./ Пазарджик
А добро утро! мечката иде Twisted Evil нямА да ГАЗЯ, наспах се и съм в добро настроение Mr. Green
гледам посмяли сте се на мой гръб, но нали съм добро другарче с комунистическо възпитание- ще ви прощавам.

за загрявката- имате си и снимка доказателство. като ме изтапанчиха с тия черни дрехи на слънцето при 40 градуса пек, като се почна - " а сега с мойта камера!" "не така, още веднъж , не му се виждат краката на Зайед", " е тука, да не се вижда строежа" ....   Joy bowuu bowuu половин час....
после аз съм била мръсницата Cry

обещавам скоро време да ви пусна снимка на корема по тесна фанелка, та да не ме плашите с липса на такъв. качила съм "само " 9 кг и съм горда от себе си. smile3521
бебето даже е височко от сега. един път станах слон със Зайед, сега внимавам.....

ето и Зайед хвана от ваща извратеност. не иска да гледа невинните анимации, ами ме кара да му пускам тия по Картун за някакви вещици и розови кучета #Cussing out чак се е опулил и забрави да яде.

didkata1811 , колко малък е света Laughing запознахме се  преди 2,5 години, така и не можахме да се видим, но сега дано успеем. ще се чуем Peace

лек ден на всички!

# 205
  • O.A.E./ Пазарджик
Любс, мерси за снимките Heart Eyes

# 206
гледам посмяли сте се на мой гръб, но нали съм добро другарче с комунистическо възпитание- ще ви прощавам.

Миме, беше с най-добри чувства

# 207
  • по пътеката
привет! този път героите са уморени, нали? не знам при вас ,но тука не си ли4и , 4е сме африка, хладно и валежно, духовито време! а трябваше ве4е да е над 35 градуса! 4ака ме да отслабна явно, 4е да не се срамя с паласките!
ноя, как е фитнеса, да не си с тренер, някой сладур, 4е да си прилагаш на съра, ей? ама, той намазва накрая, нали? как върви, какво работиш като уреди, дай малко инфо, ако решиш и на ли4ни, 4е ве4е не останаха идеи при мене, какво да сменя, 4е да има ефект!
лек ден на вси4ки!

# 208
  • O.A.E./ Пазарджик

Миме, беше с най-добри чувства

нали знаеш, че на вас двете не мога да се сърдя Heart Eyes

смешна случка от тия дни в Дубай. една английска около 20годишна госпожица си забравила горнището на банския и е домързяло да се върне. решила, че не било проблем и така си се пекла hahaha за радост на минаващите мъже.
сега е център на внимание и причина за национална дискусия Laughing
http://gulfnews.com/nation/Police_and_The_Courts/10123731.html

# 209
Добър ден
Скромно го раздавате гледам,накексахте се ве4е Laughing

Марси днес тук е Африка Crazy аз съм по потник и сандалки Grinning сигурно ще завали,такъв задух винаги е на дъжд Simple Smile
Надявам се да си топна кра4ищата в моренцето,4е после знам ли кога ще ми се отдаде възможност Confused

децата спят и аз да опъна кълките Laughing

Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт