Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 726
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мбреееее 4 от 5 ги схванах.. Полиглот звучи гордо!!  bowuu

# 226
ЛюБЕ мерси за тортата

# 227
Е........за Редуктила  сте прави,че ,ако прочетеш листовката няма да го пиеш,но ефекта е доказан.Аз лично не съм го пила,но имах доста клиенти,които го пиеха.Опасно е при хипертониците и заболявания на мозъка.Предполагам,че с мозъка всички сме добре.След Редуктила се пие Амико,сега е хит в България,за да се запазят килограмите и да няма йо-йо ефект.А за кексовете..........тия тунизийци...,така ги бъркат...  ,:rotfImao: rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImboче направо се чудя на Марси,как не е отслабнала!Сигурно на север рецептата е друга. rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao :Нойче,наблягай на френския,че без него на къде?Ние в Тунис знаеш ли как го владеем?  smile3534 smile3505

# 228
дидонка помагай с френския голямата от следващата година започва френски в училището а аз и думичка не знам с анг.беше лесно
ако ми се налижи после ще искам помощ от теб  Praynig

# 229
Ок Деска.Ще помагаме.Ние с теб сме по късните часове.На мен сега ми остана малко време да вляза ,за да отбележа присъствие.Щом сте добре с англ.ще ви бъде лесно с френския.Аз съм учила френски,англ.незнам.С арабския се оправям мн.добре,дори не ме разпознават.Но има голяма разлика м/у арабския в Тунис ,напр.и този в Сирия и др.арабски държави.Мъжа ми имаше приятели от Сирия,Ливан,Йордания и разликата беше голяма.

# 230
 Добро утро  love001,

Кафето от мен  food010 и много положителни емоции днес.  bouquet

Поздрави и на всички филоложки, филателистки и полиглотки, добре сте си побъбрили до малките часове снощи. Laughing

# 231
Добър ден от мен,[smilie=smile3525.gif]
Мерси за кафенцето, аз още не съм изпила моето но сега ще метна едно голямо нес morning и ще пафна един тутун! 15 smile3505
докато се намоткам да прибера пране, да просна друго да поизчистя и то станало обед, сега оправям количкатаи се мятам! 1ironing wash hang 1dishes
 prostor clean
за диетите-аз редуктил не съм пила но чух отрицателни мнения за него като депресия и т.н.
за сега съ добре, вече се няждам само с една салтка, което е постижение за моята вълча уста! smile3511
малко цветен да е и моят пост, вашите са все едни муцунки!Аз все време нямам да сложа усмивки,!Та наусмихвах се за седмица напред май!
лек ден от нас и наблягайте на френския!!!! smile3501

# 232
  • по пътеката
привет,приемам кафето, 4е моето го изпих и пак съм замотана! Tired
много се смях за кекса при тунизийците, те дали ядат кекс изобщо?те правят тунизий4ета!ама,верно, единствените дето носят славата са миналите през европейската школа!  затуй народа ходи на гурбетлък, 4е после да показва номера в тунис! Mr. Green
дани, кажи от кекс слабее ли се, а? аз едното ядене да избивам от него, пак добре, ама толкова малко калории се горели, 4е направо скално катерене трябва да добавя или свалка с препятствия, а може аз да дигам гаджето като тежест! Laughing
дидона, мъжа ти от кой край е?да не е от юга? боже и тунис ,една педя, го разделихме на щати!поне в сус и монастир сте много, за тунис(град) да не говорим!а поддържате ли връзка с другите бг там?  Peace
креми ,ей най-после и много свежо! той, френският ми, е основен език, не се притеснявай, 4е на арабски може да ме схванат погрешно, аз да искам хляб, те да го разберат за мекица(кекс)!или една трева, дето я правим на ядене! #Crazy Mr. Green

# 233
Добро утро , банда !
След прекрасния вчерашен ден отново съм на линия .
Мърси , не се слабее от кекс поне при мен не действа !!!
Вчера се накефих максимално , защото мъж ми най-накрая разбра , че сестра му не е да ми помага в къщи .
Напротив ми е поредното бебе в дома .
Както и да е де та за награда снощи излязохме в 10 на разходка с децата в парка .
Малката спа в количката , но аз със Самира по спортувах . Гонихме се пързаляхме се и т.н. , като се прибрахме бях с изтощени батерии и спах почти непробудно . Което си е постижение като се има предвид , че от три години и половина не съм спала така .
Наоколо съм ...

# 234
Здравейте !

Дани, значи умората ти идва добре на съня. Значи, ако имаш 3-то ще спиш, като къпана  Wink baby_neutralшегувка

Кате, ти запали фетела, че ще си тук до обяд, но те няма-а-а. Confused Иначе много ти отива розово, а ис розовите очила - Трепач  Peace

Дидонка, ти да не го даваш фитнес инструктор или диетолог, че говориш за клиенти. Я, издай тайната  Wink Heart Eyes

Ели-и-и, да не се стягаш за Бг, че изкупи магазините ?  Grinning Как сте в плувния отбор ?

Ноя, ти, както винаги повдигаш настроението и не само  Hug Heart Eyes

Миме, разсмя ме с този ваш " проблем", който се дискутира  Laughing Чакаме снимки по фланелка...

Тук е жегичка, но започнаха да хвърчат пуховете от тополите и аз се разкихах Sad Толкова ме е яд, че ми се убева удоволствието от пролетта  #Cussing out Покрай нашата рекичка има лампи, на които им няма крушките отгоре и долу са отворени едни дупки и се подават разни жици. И именно в една такава дупка с жици са си направили гнездо едни цветни птичета. Като минеш покрай лампата се чува църкането на малките. Родителите кацат на близкото дърво и ако няма опасност се спускат в дупката на стълба да си нахранят гладниците. Сладки  Heart Eyes
Вчера ходихме с Илияс на преглед при ревматолог. Опищя света  #Crazy newsm78 Направо ме хваща срам с това дете. Никой нищо не му прави, не е бел по болници (чук-чук) и няма никакви лоши преживявания от лекари, а той се дере и пищи, като за световно.... Ние с баща му се изпотяваме и двамата, докато го удържаме и разкарваме преди това. Е, слава богу, било от растежа, но трябва да се следи. Изписа му да пие рибено масло.

Това е от мен. Лек ден !   bouquet

# 235

нали знаеш, че на вас двете не мога да се сърдя Heart Eyes
[/quote]

Ще се възползвам максимално от великодушието ти, да знаеш.... Joy Mr. Green

Сноу, много се радвам, че всичко е наред с Илияс  bouquet Heart Eyes Не сте само вие дето се червите, Дилън опищява света и даже и доброто Атли се стресира. Има една много начумерена сестра обаче и като ни се падне тя, даже му казвам на български: реви, по-силно, мами, а тя си мисли, че го успокоявам. Joy Joy

Да ви се оплача от даскалицата на Атли. #Cussing out Тази жена си мрази професията. Отвратително жлъчно същество, изпито и слабо от злоба, която непрекъснато пуска в действие саркастични коментари за децата. Два пъти присъствам на тотален истеричен пристъп, при който крещи на две малки деца и ги заплашва с пръст, но днес чашата преля. Тя е маниачка на тема изрязани нокти, на Атли са винаги добре изрязани, но според нея не. Днес за отмъщение ги изрязала до кръв, в права линия и забити в месото, на едмо място има кръв. #2gunfire Ненавиждам я. Какво да правя, ако се оплача, ще й предадат и после ще си отмъсти на детето, сигурна съм.  Ако помоля да го преместят няма да стане, защото ще ми кажат, че няма места в другите групи. На края на годината ще направя официално оплакване, ако до тогава не се случи нещо друго, което да ме извади от равновесие. Догодина отива в арабско-английската градина за мое щастие и облекчение.

# 236
НОЯ аз няколко пъти съм се карала с даскалки и никаква полза
една беше намалила цяла 1 по английски на муфида защо на слойила 4ерти4ка на 7 отдоло отидих и и заявих че аз цял живот използвам тези цифри и за пртж път 4увам 4е било задължително,а детето ги знае преди да научи арабските #Crazy
2ри път се карах с друга пак по анг. и пок за намалена 1ца защото моите като пишат използват ръкописните букви а тя искала пишат само с печатни #2gunfire
Сноу добре 4е не е сериозно
Дидонка мерси предварително за френския  bouquet

# 237
  • O.A.E./ Пазарджик

Ще се възползвам максимално от великодушието ти, да знаеш.... Joy Mr. Green

накажи ме, мила, и ти като Зайед от любов го правиш. знам аз. Laughing Heart Eyes

вземи си поговори с тая даскалица на уше, че ако й пречат ноктите на детето да ти каже, не да ги реже. че иначе другия път кръвта ще е нейната Twisted Evil

Сноу, хич да не ти пука, че реве. ние какви циркове правихме в Пазарджик #Crazy добре , че му мина периода.
радвам се, че не е сериозно.

Креми, писах ти на месенджера newsm78

отивам да хъркам.
лек ден от мен за сега  bouquet

# 238
 Ноктите му са изрязани преди два дни точно. А утре ако й пречи нещо друго, ако косата му й се стори дълга, ще я отреже ли? А ако хване спин от тъпата й ножица, кой ще носи отговорност? Не, реших, че ще се оплача още утре и ще искам да го преместят. Не можел да пие много добре от хартиените чаши, това ми се казва с възможно най-мръсната усмивка, но в същото време не му дава шишето с минерална вода( не бебешкото, а тези, детските бутилки минерална вода, които продават по магазините) и какво , той стои жаден цял ден при температура 40 градуса?! Twisted Evil

# 239
  • In a surreal moment!
Леле Ноичка какви ги разказваш - ужас , аз това и с циганчета не си го позволявам.   Мене ме преинсталираха и сега сме чисти кат момина пазва.  А вие добре сте повилняли , докато съм липсвала особено една другарка  Joyда не споменавам имена - то кексене явно е падалооооооо  ..... Айде лек ден   , аз съм тъдява , ще наминавам...

Общи условия

Активация на акаунт