Име за близнаци момче и момиче

• 1 332
  • 46
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм с близнаци момче и момиче , но така и не можем да изберем име за тях. Нямаме конкретни предпочитания относно дължина на името, произход или буква. Презимето и фамилията ще са Петров/а Иванов/а така че може би трябва да звучат добре в комбинация с тях. Моля за предложения😊❤

# 1
Сигурно си имате някакви критерии. Опитайте да ги формулирате, ако не, поне дайте примери за имена, които ви харесват, за да се ориентираме в предпочитанията ви.

# 2
Не разбрах – търсите общо име за близнаците ли?

# 3
Здравейте, бременна съм с близнаци момче и момиче ,но така и не можем да изберем име за тях. Нямаме конкретни предпочитания относно дължина на името, произход или буква. Презимето и фамилията ще са Петров/а Иванов/а така че може би трябва да звучат добре в комбинация с тях. Моля за предложения😊❤

Много вълнуващо е да избереш име на детето си, според мен.

Изберете вие за момчето, а таткото за момичето. Може и обратното.
Това би могло да е решението.

Много здраве и леко раждане 🌺

# 4
Без никакви предпочитания е много трудно да се дадат предложения, но ето какви биха били моите критерии:

1) отделни инициали
2) отделни имени дни, които са по възможност еднакво "големи"
3) да не са Петър/Иван - заради презимето и фамилията

По-българско или по-международно звучене се търси? Защото едно е Никола и Калина, друго - Теодор и Габриела .

# 5
Емил и Милена
Борис и Боряна
Делян и Биляна
Младен и Мадлен
Калоян и Десислава
Калоян и Косара
Красен и Кремена
Петър и Полина
Ясен и Яница
Росен и Елица
Явор и Калина
Дамян и Деница

# 6
    Сигурно си имате някакви критерии. Опитайте да ги формулирате, ако не, поне дайте примери за имена, които ви харесват, за да се ориентираме в предпочитанията ви.
    https://[list[/list]

Ами за момче първоначално бях предложила да го кръстим на него ,но той не иска, другия вариант за момче беше Йоан- с първата буква на баща му , но той е починал и не знам доколко е добре. Иначе за момиче той предпочита български имена които имат галено име например Калина , но пък аз харесвам и по-кратки от типа на Рая,Ева,Яна.И някак си не можем да стигнем до конкретно име което ни харесва и на двамата

# 7
    Биляна, Боряна, Диляна, Леда, Лидия, Лилия, Лиляна, Лия, Калина, Кремена, Невена, Сияна, Цвета, Янита
    Антон, Боян, Борис, Калоян, Никола(й), Орлин, Огнян, Петър, Симеон, Теодор, Явор, Ясен

Първосигнално тези, без много да му мисля. Много са и комбинациите, които ми харесват.
    Твоите Рая, Ева, Калина и Яна също ми харесват. Към Йоан (изключвам твоите притеснения) имам резерви, но пък Йоана ми харесва.

# 8
    Боян и Яна?

# 9
    • Най-красивата страна
    Хубаво е имената да си пасват.Примерно и двете имена да са български или и двете да са интернационални.И двете да имат имен ден или да нямат.

Невена и Ясен
    Калина и Явор
    Дарина и Борис
    Диляна и Калин
    Елица и Иван
    Десислава и Калоян
    Косара и Самуил

Елена и Михаил
    Анна и Теодор
    София и Антон

# 10
    Без никакви предпочитания е много трудно да се дадат предложения, но ето какви биха били моите критерии:

1) отделни инициали
    2) отделни имени дни, които са по възможност еднакво "големи"
    3) да не са Петър/Иван - заради презимето и фамилията

По-българско или по-международно звучене се търси? Защото едно е Никола и Калина, друго - Теодор и Габриела .

За момче предпочитаме по-класически български имена докато за момиче може да е нещо по - международно

# 11
    София и Симеон
    София и Александър
    Йоана и Борис
    Ана и Константин
    Ема и Филип

# 12
    Бисер и Марина;
    Мартин и Мадлен;
    Валентин и Антония;
    Стефан и Татяна;
    Симеон и Тамара;
    Виктор и Адриана;
    Виктор и Ирина;
    Виктор и Ева;
    Емил и Ева;
    Николай и Вероника;
    Теодор и Вероника;

Борис/лав и Звезделина;
    Ясен и Ива;
    Ясен и Искра;
    Ясен и Диляна;
    Явор и Цвета;
    Преслав и Радина;
    Боян и Албена;
    Боян и Вихра;
    Цветан и Калина;
    Цветан и Маргарита;
    Росен и Славена;
    Росен и Весела;
    Момчил и Мила;
    Искрен и Мила;
    Богдан и Яна/Яница;
    Светлин и Надежда;
    Светозар и Надежда.

Успех и леко раждане!

# 13
    Ален и Клаудия. На Ален Делон и Клаудия Кардинале, двамата най- красиви и с дълъг живот и кариера.😋

# 14
    Клавдия/Клаудия от латински означава „куца"...

Общи условия

Активация на акаунт