Съпруги на военнослужещи - 36

• 12 796
  • 488
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!

Сн.: 07:23 ч.

# 466
Живее ми се бавно.
Без суета. Без излишество. Без припряност.
Живее ми се нежно. Без гняв, агресия, без спешност.
Не ми се получава винаги. Често вихърът на деня ме завлича в бурята си и ме оставя без дъх. Но имам и своите моменти на бавно живеене, на лежерно опитване на вкусовете на различните мигове, моменти на притихване, съзерцание. Моменти, в които чувствам живота си дъх подир дъх... И тези моменти са моите спасителни лодки, когато бурята отвън разклати света ми.
"Защото си прекрасна"
Моника Василева

Добро утро!
СГГ ме изпревари със страхотен пейзаж Simple Smile.
Мисля, че посланието тази сутрин е прекрасно допълнение към снимката на СГГ.
Аз нямам какво да пиша - вчера домакинстване, днес разкрасяване и почивка. Необходими ми бяха тези два дни, за да презаредя след последните седмици. От утре пак на работа и както ви казах - надявам се и аз да стигна до морето поне за няколко дни.
Хубав, прохладен летен ден!

# 467
Добро утро,
Ето ме и мен, още рано рано и аз на плажа. Днес е по-хладно, но също толкова приятно под звука на морето, пък макар и малко бурно да е то.
Вчера в Бургас беше Алея на книгата, след като зарадвах дребчето с няколко енциклопедии, взех нещо и за себе си... Последна молитва на Боян Боев.
Прочетох си Индришето и реших отново да почета нещо българско.
Та ей сега след като се включа тук, ще почета на мирно и тихо, докато всички малчугани от базата спят още, включително и моето.
Пожелавам ви приятен ден, ще се включа пак тези дни. 🌞☺️🍀

# 468
  • София
Привет, прекрасни!
Днес се движа на забавени обороти. Нали такова е посланието на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ? Сутринта станах късно, защото заспах призори, по първи петли. Петлите изобщо не съм ги чула. После кафе, размотаване насам, натам. Сготвих тиквички с ориз и кайма и тиквички с домати и настърган кашкавал. Това второто за пръв път го правя, Сложих го да се запече и все още не знам на какво ще прилича. Извъртях две перални, прострях, прибрах. Разтоварих миялната. С една дума - слугинаж.
На морските ни момичета - хубаво време, спокойно море, вкусна храна, весела компания и послушни деца.

# 469
Добро утро!
Мис Ю, тези дни включване? Кой ще сервира кафе? 😉
Аз отивам да пия чай!

Живей красиво, простичко, човечно,
прави на всички хора добрини,
душата ти блажена ще е вечно,
а ти ще си щастлив до старини.

Божидар Коцев

Сн.: 06:15 ч.

# 470
Добро утро и от мен, момичета! И ние сме на море, успях да стана по-рано тази сутрин, за да се порадвам ба изгрева!

# 471
Нямаше ме за кафе, ама ей ме по обедно идвам 😀
Сутринта си беше направо за яке и чай с мед 😀 15 градуса показваше в 7.30 🫢
Ама като знам в Пловдив какъв парник е, не ми се тръгва от тук ☺️
Фло, неуморнаааа! ❤️
Лунно цвете, добре си се завърнала тук, има и такива периоди на отсъствие, нооо важното е, че се връщаш при нас! ❤️
Сети, вие как сте, добре ли е морето при вас, плажувате ли?
СГГ, вие на базата ли сте там? В тази смяна до 20ти?
Хубаво да си изкарате всички! Много морски усмивки от нас, до скоро! 🌊🌞

# 472
Привет понеделнишки от морето! Ние сме в Албена от вчера. Вчера беше такава навалица на басейните на хотела, може би защото беше почивен ден, днес е по-спокойно. Аз не обичам като има много хора и затова предпоччитам море през юни. Снощи хванахме и концерт на Дара, тук на плажа имаше сцена, един час ди Джей парти и един час Дара. Хубаво беше.
Сега сме заседнали на плажа, тук обядвахме и така като гледам ще изкараме докато стане време за вечеря. Поздрави

# 473
Seti Beti, за теб ...
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/23397308
Вълнуващо си е!
Миналата година бяхме и утре пак. 🙂

# 474
Мен трудно може да ме намерите сутрин рано, камо ли изгрев да снимам... Затова пък залезите ги обичам много.
Един поморийски залез от тази вечер с пожелание за лека нощ!

# 475
Добро утро!
Мис Ю, на базата сме от 10 до 20 август.
Seti Beti, в кой хотел сте, ако не е тайна? На млади години съм работила в Албена ..., спомени, спомени ...

Сн.: 17.08.2026 г.

# 476
Здравейте! СГГ, благодаря за информацията. Моя младеж не иска никъде да ходим, ако може денонощно да е във водата. Ние отседнахме в Парадайз блу, направихме резервацията миналата седмица. До последно се чудихме. Но от храната не съм доволна, сравнявам с Casa di fiore в Кранево, където бяхме последните две години. Тук басейните са по-хубави, но откъм храна Casa-та бие многократно. И от чистотата на стаите има какво да се желае. То не се сетих като се чудихме къде, да попитам тук някой местен, не е като да нямам колеги от Варна, ама кой да се сети.
Викат ме във водата, оставям ви. Хубав ден на всички.

# 477
Привет!
Seti Beti, храната в Албена ... 🙁

Сн.: 18.08.2026 г.

# 478
  • София

Честит ми рожедн ден... за последно ще броя на четиридесет и... Черпя виртуално с гледки от Арда... Величествено е, днес гледахме лешоядите по гнездата им, влюбена съм в това място.
и тук бях през 2023... нашият ден - на фара и мен.

# 479
Ехе пак си имаме рожденик! Честит празник, magi_sveta! Желая ти здраве и много хубави и запомнящи се места да посещаваш и да свързваш с твоя личен празник - както с фара. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт