Съпруги на военнослужещи - 36

• 12 791
  • 488
  •   2
Отговори
# 480
Маги, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, прекрасни моменти с всичките ти любими хора, пътешествия и запомнящи се гледки в новата ти лична година!
Прекрасен ден! Весело изкарване! 🥳🥳🥳

# 481
  • София
БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ, МАГИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ В ГОЛЕМИ КОЛИЧВСТВА. ОТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО  - ПО ДОСТАТЪЧНО. И КАТО МОРСКИ ФАР БЪДИ СПАСИТЕЛНАТА СВЕТЛИНКА И НАДЕЖДА ЗА ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО.

# 482
Сутринта е начинът на живота да ти каже: Днес е твоя ден.– Джулия Робъртс

Добро утро!
magi_sveta, здраве, късмет, мечти, пътешествия, 🙂-ки...

Сн.: Пристана на рибарското селище "Кария" до Шабленския фар, 18.08.2026 г.

# 483
Маги, писала си, че често пътуваш до Пещера. Случайно да знаеш дали има автобус София-Батак? Нещо не мога да намеря...

# 484
  • София
Маги, писала си, че често пътуваш до Пещера. Случайно да знаеш дали има автобус София-Батак? Нещо не мога да намеря...
Ниа, има автобус София-Батак, но за София е от автогара, от която тръгват буетята за Боровец. Някъде към Експоцентъра (не я зная точно). Ва позната на майка момичетата са в София и тя идва с този автобус. Ще попитам.

# 485
  • София
Вчера дойдохме на село. Малко по-прохладно е, отколкото в града.
От сутринта съм се разработила - боря се с треволяците в цветната ми градина. Горките ми рози... Понабодох се, понадрах се, пролях малко кърви, но съм доволна. Не мислете, че съм се справила. Има работа поне за още 3 - 4 дни. Май няма да бързам да се прибирам. Сега яко напече, та сме се скрили в къщата на хлад. Привечер пак ще поработя. Изгубих си очилата. Търсих ги из тревата, но за сега безуспешно.
Гушкам ви! Hug

# 486
Ехооо...
Flo 51, време е за нови 👓! 😉
Това лято цветните ми градинки са на самоотглеждане. 🙁 Една е завладяна и от целогодишни 🍓🍓🍓.
Къде сте? Как сте?🫡🤔

Все още е август!  Внимавайте! 😉

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 19:44 от СГГ

# 487
Ние сме на море в Сарафово. Първите два дни ми идваше да си събера багажа и да си замина... Или да се метна в морето Grinning Но нещата взеха да се орегулират.
Стаята е ултра хипер тясна. Три легла и кошара и място няма... Има едно гардеробченце, което по традиция няма рафтове. И намятани сакове в малкото оставащо пространство. А ние сме катун... Банята и тя тяснаааа. Добре че и двамата стоят на крака, че иначе е буквално невъзможно къпането на бебе.
Но това което ме изкара от абсолютно равновесие е столовата. Епична е борбата с бележките, двата звяра, опашката и да вземеш храна... Едното пищи, че е гладно, другото пищи, че няма да яде, а аз нося само дългата бележка... Червенокосата леля се кара как тъй не сме се научили. Някви ора мрънкат, че бавим опашката... Тя вика ходете за малка бележка, голяма не ми трябва. Преживях апокалипсис. На обяд викам на сър, ходи да ядеш с едното, после аз  с другото, щото тъй не става... Е не става. То бележката била една и не можело на две хранения... Пробвам да поръчвам на две бележки - не става, блокира системата Grinning На другата сутрин чинно с малка бележка, ама иска и голяма... Стоянчо пищи, че няма да яде нищо... Тошко бърка в една чиния компле да си вземе салам... Червенокосата леля вика как не се научихте.
Плажът! Едното пищи, че иска в морето, другото пищи че пясъкът бил мръсен. Шезлонгите заети с намятани кърпи. Няма къде да седнеш... (За това бях подготвена, ама въпреки всичко ...)
Привечер е. Тошко и тати ядат в стола. Ние със Стоянчо ядем кроасани и се отправяме към детската площадка. Тя се състои от три изпочупени съоръжения...
Викам си - ще си ходим!
Ама се аклиматизирахме де Simple Smile
Паркът е хубав. И басейнът е хубав. И със столовата се понапаснахме. На барчето цацата е страхотна.
Ако повторим Сарафово ще е само в апартамент.
Остават 7 дни, стискайте ми палци да са безпроблемно Grinning

# 488
N-i-a, ужас, каква е тази червенокоса леля? 😱 За първи път ли вижда малки деца, че реагира така? 🤔
Стискам палци оттук нататък следващите 7 дни да са ви вече истинска и безпроблемна почивка! 🌊 🏖️🌞

Лека 🌃!

Общи условия

Активация на акаунт