НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 990
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • София
AngelAyes, с вас сме всички, моля се за мъничето да оздравява по-бързо и скоро да си го гушкаш както ти си знаеш! И ти да се оправяш!  Praynig

При нас нищо ново  Wink

Bimba, и Юли е така - не че не си държи главата, но не е като на голям човек, клати се някак си. Педито каза да я вдигам по-често - това упражнение, про което детето се хваща за пръстите на ръката на майката и го издърпваш седнало, после пак ляга и така по няколко пъти преди всяко ядене за деня. Така се тренирали мускулите и на главата.

Поздрави и хубава седмица на всички  Hug

# 106
Добро утро, ноемврийски мами и малки сладурани! lovekiss
AngelEyes, как е Дарито днес? А ти как си? Hug

И при нас нищо ново...Тази сутрин взеха кръв на Тедката и на мен за изследвания...резултатите майка ми ще ги вземе по обед... doctor
Иначе вчера младежът като се събуди в 16.30 чак в 21ч. заспа Shocked Никога не е правил толкова дълга пауза...и като заспа до 6.30 сутринта, а преди към 5-5.30 се събуждаше се хапване...Мисля си, че пак ще си променя режима, ама то ще стане ясно тези дни! Simple Smile

Честита половин годинка на Ваяна! Нека да расте жива, здрава, обичана и щастлива! Tada

В Стара Загора е облачно, но топло...надявам се да не вали дъжд, за да можем да излезем на разходка! family

Ден, изпълнен с позитивизъм и много усмивки! Целувам ви! Flowers Bouquet

# 107
Жени, стискам палци! По-бързо оздравяване и на двете ви! В отделението ще е в добри ръце, зная, че е ужасно да я чуеш как пищи при поставянето на абокат, но после нищо няма да усеща при инжекциите.
Аз като върна лентата назад, ме хваща яд, че съм лекувала дъщеря си у дома с инжекции, а не в болницата с абокат - струва ми се много по-нетравмиращо. А моята дъщеря бе доста болнава и поне два пъти годишно беше на инжекции. Но всичко де забравя.
И ако се чувстваш по-добре, може да се редувате с майка ти през деня да я гледате.

Милена, чела съм, че не бива да се отдава вдигането на температура на никнене на зъби.  А за температура от порядъка на 37,2 -37,3 много педиатри са ми казвали, че не била температура /аз не съм много съгласна/ и не трябвали лекарства /Нурофенът е лекарство - излиза, че е излишен/. Пробвай да се консултираш с още един педиатър.

На всички болнички, желая по-скорошно оздравяване!

Моят син пък упорства да седи. Като го сложа в количката полуседнал, обикновено се изправя, придържайки се с ръце, до седнало положение.
Времето в Бургас е мрачно и студено, май ще си стоим у дома.

# 108
Добро утро от мен!

МИЛА ЖЕНИ, ще се моля за малката сладка Дари да се възстанови бързо, за да можеш скоро пак да си я гушкаш  у дома Praynig Милата душичка, дано да е по-добре вече.Пиши ни как е днес и как си ти? А тези лекари понякога са направо за  #2gunfire Няма да коментирам  smile3505 че ще изпадна в крайности .
Миленка, имоята педи казва, че до 37.5 е нормална температура и не бива да се шашкам, но ти най-добре си виждаш детенцето.Дано и малкия юнак Ивко да оздравява бързо  Praynig Много време стана да сте болнички, хайде стига толкова.Дано наистина да е от зъбки температурата.

Вчера не можах да се добера до форума от миткане по улиците, та днес на патерици :

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ИМЕННИЧЕТА.ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ДА ИМ СЕ СЛАВИ ИМЕТО С ВЕЛИКИ ДЕЛА.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА РОНЯ И ГОРИС!БЪДЕТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ И ОБИЧАНИ СЪПРУГИ И МАЙКИ НА СВЕТА!

Иве, честита ти мини рожденничка.Нека малката Ваяна расте все така сладка и усмихната(като майка си)  Heart Eyes

Моето дете продължава да спи неспокойно  newsm78 Снощи направо такъв скандал ни вдигна  Shocked защото се опитвахме да я храним.Не зная какво й става, но вчера само кашата си изяде следобед с апетит, всичко останало го ядеше на половина  newsm78 И вече като по часовник се буди в 4.00 и като я взема при нас и дам цица после заспива спокойна до сутринта.Не смея да правя изводи, че й е навик, защото до преди седмица си спеше по цяла нощ в нейното легло.По-скоро май наистина са зъбки, защото виждам, че сякаш има процепчета на долните резци, но още не виждам зъбчета.

Вчера за първи път и дадох две лъжички пюре с пиле...ако знаете само как се облизвашееее  Laughing Май ще си пада по мръвката  Mr. Green

Сега отивам да запарвам картофи и дано да вземе днес да яде.

Слънчев ден на всички! Целувки!   bouquet

# 109
ДОбро утро мами!!
Ейнджи,
достатъчно си поревах като четох поста ти.. CryМного съжалявам за дребосъчка,.. Cryно такива неща се случват.. CryНа шибаната Путиатърка\пиша го с главно"п", неслучайно...\и на "притеснената" сестра бих пожелала същото отношение от техен колега, когато им се налага...Как от Господ не ги е страх БЕ!!!!!!! #2gunfire
Но ЕЙНДЖИ, не се тревожи, венозно АБ ще и подейства по-бързо и по-скоро ще се прибере у дома...Аз с едната кака съм била две седмици в болница когато беше на 20 ДНИ!!! бебенце - 1900 грама!!!!! Shocked и и правеха мускулни инжекции..Болницата беше в провинцията, бъкана от циганки и хлебарки ShockedНе питай кво ми е било...всъщност ..знаеш..НО МИЛА, ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД, НЯМА ДА ИМА ПОСЛЕДСТВИЯ, защото бебетата са адски жилави същества, организма ще и се възстанови НАПЪЛНО!!!! не се бой, мила... PeaceМОЛЯ, се за теб да си спокойна и за Беба да и мине бързо..СТОЙ ДО НЕЯ! НЕ Я ОСТАВЯЙ!!!за миг дори, ако е възможно!!! Това е най-важното, за да се възстанови милото кученце..
По-късо ще пиша, че ми е тъжно... Cry
сега немога

# 110
КЛЮКИ, консултирай се И С ДРУГ ПЕДИАТЪР.\според мен..\

# 111
  • София
AngelEyes, стискаме палци с моя Никола всичко да се оправи. Нали и той беше болничък, та силно  ще се молим за прекрасната ти бебка.
Всичко ще бъде наред. Само се успокой и така ще и помогнеш най-много. Те децата на това разчитат да ги гушкаме и да им придаваме положителна енергия, за да се чувстват сигурни и обичани.
                                        ШЪЩЩ  Щ                   ОЖ         
ъ ъ  фю э              пр   п ж жжжжжжжжБ
Това е посланието от Никола. Превеждам.
Шш-т да не чуваме повече за болести. Всички бебета да оздравяват, че да си играем скоро заедно.

Ох засега толкова, че не ме оставя да пиша и ще трябва да превеждам неговите послания.

# 112
ЖЕНИ,стискам палци и ви пращам положителна енергия-бъди силна а за малката сладурка-бъди уверена,че ще се оправи-по-бързо отколкото си мислиш-прегръдки Praynig Hug

КЛЮ,и аз като Карил ще те посъветвам да отидеш и при друго педи за твое успокоение-ама моето мнение е следното-от много лекари съм чувала,че температура до 38  при малки деца не се лекува-свен ако детето не плаче,тоест ако не го боли нещо-тогава панадол или нурофен примерно-идеята е ч,е организма вдига температура за да се справи с някакъв проблем ,а когато даваме сироп сваляме температурата изкуствено и спираме процеса-подтискаме болестта-така ,че ако ИВЧО си е весел и не плаче-не му давай нищо а сам я следи по-често температурата-и не се шашкай-изведи го на чист въздух да си подиша детето-целувам те много-и чакам да се оправите и да се видим-ако не дойдете-ние ще дойдем да знаеш  Mr. GreenHeart Eyes-

в МЕЛНИК си изкарахме стархотно-бяхме в малко семейно хотелче-на края на града-около нас само зеленина,птички и шума на реката-стаята беше страхотна и само за 25 лева-хазайката ни пострещна все едно сме й на гости-вечер ни черпеше с винце и мезе,сутрин ми носеше кафе на терасата-страхотно мила-напомняше ми за моята баба Heart Eyes
ходихме и до рупите,до Петич,до роженския манастир-прекрасно време и релакс
ей сега ще кача снимки и ще сложа линк тук

пак ще попитам за една срещичка-ако имате желание-за сряда примерно,че утре съм малко на обиколка по общините-ще бия социялни дет не си вършат работата #Cussing out Mr. Green
отивам да си оправя багажа-че не успях вчера-докъто малката спи-трябва да поизчистя ч,е чакам една приятелка да дойде тези дни да спи у нас-за съжеление по кофти повод-прибра се спешно от Америка-майка й е в болница тук-май ще се окаже рак-стискайте палци да не е -много гадна работа-ей от това най-ме е страх в живота-никой не е застрахован-а всичко друго е решимо-затова не се кахърете за дребни неща-само дечицата и близките ни да са живи и здрави Heart Eyes
целувам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с. ЕТО ЛИНК КЪМ ПОСЛЕДНИТЕ НИ СНИМКИ-ТУК СА И ОТ МЕЛНИК-ВИЖТЕ НИИИИИ))))))
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123938

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 11:03 от МЕРЕЛИН

# 113
  • София
Хич нямам време за форума... сега влизам да видя какво сте писали и то почти само лоши новини... много съжалявам....

Жени, миличка, дано Даринка се оправи скоро!!!

Клю, и аз съм чела че температурата и кашлицата не са от зъбите... въпреки всеобщото схващане...

Честито на именниците със закъснение...! Нашия татко също имаше имен ден и го отпразнувахме подобаващо...

Бързам за лекции, целувки на всички... и моля, моля.. оздравявайте всички болни бебета и майки, че ми се къса сърцето така...

# 114
  Здравейте и от мен Hug
  Бързам да попитам Angeleyes -как е Дари?!?Моля се за нея Praynig,и стискам палци бързо да се прибере у дома Praynig
  Честито на патерици на всички именници и рожденници  bouquet
  Ние вчера се прибрахме от с.Енина/за съжаление,Дени,престоят ни в  Ст.Загора беше само на гарата Confused,нищо,другият път като ни поканят пак на гости Wink,ще се видим Hug/.Страхотно е в това селце-тихо,спокойно,природата те зарежда Peace-наистина е хубаво да се правят от време на време такива "забежки" от ежедневието Wink
   При София-нищо ново,освен това,че май се мъчат да й избиват зъби newsm78Постоянно ръката й е навряна в устата и усърдно си чеше венците LaughingТова,което ме притеснява обаче е,че ръчичките,крачетата/по-рядко/ и главата й все се потят Confused-давам по 2 капки Вигантол,всеки ден я извеждам....А свекърва ми каза,че май първото зъбче ще е в лявата страна на долната челюст/не точно в средата/ и според това,което била чела,това е признак на рахит/заедно с изпотяването/ ConfusedТази седмица ще се срещна пак с педиатърката,да видим тя какво ще каже.....При вашите бебоци има ли такова нещо?!?
   Целувки на всички бебоци Heart Eyes

# 115
  • София - Дианабад
И ние не спахме спокойно тази нощ - София мрънкотеше от време на време. И аз си мисля, че е от зъбки. И не мога да кажа, че е навик, защото доста честичко си спи до 5 часа, или до 7 за хранене. И сутринта ние като станахме и тя заспа.
Жени, как е Дари?
Ети, ще се моля за майката на твоята приятелка - дано да не е тази коварна болест!
Миленче, стискам палци за Ивко!

# 116
AngelEyesPraynig дано милото ти момиченце се прибере скоро у дома здравичко, ще си мисля за вас, прегръщам те силно, кураж  Hug

Клюки
, и аз подкрепям предните изказвания за още един доктор и.... осланяй се на интуицията си,  виж какво ти подсказва тя.  Peace

Дени4ка, lightblue, благодаря ви много   bouquet кога мина това време, ей....като гъби растат....

отивам да гледам снимките на МЕРЕЛИН.
и съм ЗА среща, само кажете къде.

# 117
  • София
Честито (на патерици) на всички, които тези дни празнуваха.  bouquet Hug

Момичета, кажете къде продават този прах на Сано? newsm78 Аз гледах в Метро, но там го нямаше.

За лятната почивка още си нямам и идея, но ми се ще да отидем до Велинград.

Жени, стискам палци малката кукла бързо да се оправи. Praynig Не може ли някой близък човек да е с нея в болницата, за да не е самичко детенцето?

Клюки, и аз знам, че не трябва да се отдава температурата само на никненето на зъбки. Детенцето на една позната е с температура вече няколко месеца. Правиха какви ли не изследвания в продължение на 2 месеца. Сега установиха, че имало някакви бактерии, но не знаят точно с какво да я лекуват. #Crazy

Карил, какво стана с резултатите на Дани?

Още щях да пиша, но бебчо ме зовееееееееееее

Усмихнат и слънчев ден на всички.  bouquet

# 118
МЕРЕЛИН, мноо яки снимки! Уббавицца кОто майка си!!!
БУБАЛИНЕЦ,
резултата - днес в 18 часа чрез Интернет..
нещо важно!!!!! обърнете внимание!!!
мами, в ЦИБАЛАБ една лаборантка взе венозна кръв на четирима пациенти БЕЗ да си смени ръкавиците, накрая боде и мойто дете!!!

ГЛЕДАЙТЕ внимателно какво правят с вашите деца!!ИЗРОДИ!!!! #2gunfireи когато я попитах въпросната ОВЦА, мръсна гадна, защо не ползва индивидуални ръкавици...тя беше като попарена #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 119
  • Ботевград
Жени как сте днес? Има ли вече по-добри новини!  Hug Четох поста на Карил и ми стана малко по-добре!
Не се предавайте и дано скоро всичко се нареди   bouquet

И ние се нареждаме в отбора на болниците с температурка, не знам от зъби ли е, или съм я простудила, ще я водя на болницата да я прегледат  Hug
Ивичеееееее, все едно вчера те срещнах в Окръжна - хич не приличаше на родилка - весела и засмяна, изглеждаше невероятно добре   bouquet
Честита Ви половин година, ех, как бързо мина - хайде, че догодина още една бамбина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт