НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 992
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
хахахахаха, ZLATNA,   bouquet благодаря ти, мила, ама това за бамбината догодина май е повече като за теб, аз засгеа съм пас....малко да поотрасне тази,пък после ще мислим за следващо  Wink
дано на детенце му няма нищо сериозно, стискам палци.
оправяйте се, дееее, стига настинки, температури, болежки....моля ви.... Praynig
не ми останаха свободни пръсти от стискане на палци  Sad

# 121
Здравейте!Не съм писала отдавна, но не мога да остана безучастна с  мама AngelEyes и малката Дари,защото знам какво преживявате,  нали и Вики беше в болницата преди месец. AngelEyes, стискам палци и се моля да се оправите бързо, скоро да си я гушнеш в къщи, дано днес да имаш по-добри новини от болницата      Praynig

Моля се и всички болнички бебчета да оздравяват по-бързо  Praynig

Ние с Вики продължаваме да лекуваме: разстройство,атопичен дерматит,начален стадии на рахит с най-различни хапчета.Горият,вместо с пюренца,аз го захранвам  с хапчета и прахчета   Sad 
Sophi, не съм чувала за това със зъбчето, но нашата педиатърката ни каза,че признаци за рахит са били потенето на ръчички и крачетата и въртенето на главичката в двете посоки, когато го сложа да легне.Въпреки, че ние нямаме тия признаци, главичката ни е била мека и от един месец сме увеличили Вигантола на 3 капки, пием и калциев глюконат.
Карил, не знам на нас как откриха без иследване ,че имаме атопичен дерматит  newsm78, но побързаха да ни изпишат един кортикостероиден крем Елоком и за след къпане козметиката на Мустела за атопична кожа.Понеже само го кърмя спазвам и диета хранене без мляко,яйца,цитрусови плодове,какаови продукти и т.н. Но вече имам чувството,че тая диагнога е доста модерна - всеки я слага ей така ,без изследвания. Доколкото знам най-точни могат да бъдат чак след 3-тата годинка.  Thinking

Честито (на патерици) на празнуващите вчера  bouquet   bouquet   bouquet    Да сте много щастливи и обичани, и най-важното ЗДРАВИ!!!

# 122
Здравейте момичета! Жени, стискам палци да се оправите бързо с Дарина! И да се радвате на едно прекрасно лято!
Не знам дали от реформата, или от времето в което живеем - не останаха много лекари, останаха само ЕТ "Д-р ..." .
Клюки, аз знам покрай моята доверена хомеопатка, че температура до 38 не се сваля - тя показва че организма се е активизирал и се справя с проблемчето.
Момичета, явно имаме нужда от порция щастие - било то почивка, добра новина или просто любов.
Дарин 2-3 дни гриза ябълка (за венците).. а вчера му направих пюренце - ей, облизваше се детенце на ябълка с кърма... Май сме порастнали за захранване. Иначе в четвъртък ще има лекция на "9 месеца" на тема захранване - ще ходя да слушам Simple Smile

# 123
Само се включвам, за да кажа на АngelEyes, че също пращаме положителна енергия! Мила. не падай духом, сигурна съм, че Дари ще се възстанови напълно  Hug
На всички болни бебоци - бързо оздравяване  Praynig

# 124
 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря ви мамчета ,че ни отговорихте-да не казвам голяма дуна ама Ивко се събуди без температура и е много весел . До сега скиторехме и се прибрахме да ви благодарим и да видим дали има новинки от малката Дари.Дано всичко е наред newsm17
    Мерилин -страхотни стеееее и идвайте вие ,че то ниеееее smile3515с това метро как да нося 9 килца newsm78ама всъщност ако спретнем нещо за Дон Домат мога да го понося...цхакам предложеницааа за датичка......
  Мацки днес се чувствам много добре-по-спокойна дано и така си продължи детето smile3505да не казвам голяма дума.
   Вени ,а какво казва твоя хомеопат за осциокопциома-дали е добре да се дава?
  Карил -благодаря,че ме светна да ги гледам тия пущини какви ги вършат,че каквато съм разсеяна....
 мацунки до по късно и цунки от нас Two Hearts   

# 125
Момичета, благодаря на всички ви за хубавите пожелания. Вчера макар и малко имах гости и денят ми завърши много добре!

Днес ходихме на профилактичен преглед при ортопед и всичко с Лина е ок, независимо, че на дясното си краче има една гънка повече. Д-р Райков ми каза, че вече може да смело да я слагам седнала постоянно, както в количката, така и у дома, даже и в проходилка да я лансирам  newsm78

Карил, на нас също ни предстои вземане на венозна кръв, че след 6-я месец имаме контрола при Гастрото, заради онази пуста жълтеница. Не съм се замисляла, че р ъкавиците трябва да се сменят...

Лина също я мъчат зъбите предполагам, защото има странен, внезапен плач. Както спи например се събужда с рев и понякога с нищо не мога да я успокоя  Cry При вас така ли е?

Вени, честито ви захранване Simple Smile

Santangela, и Лина си върти често главата насам-натам като се пробужда, но няма рахит...

# 126
Angeleyes, стискам палци малката сладурана да се оправя бързичко... какво ли не ви се струпа на главите, но не губи самообладание, и всичко ще се оправи, ще видиш  Hug...

santangela, Леле, ами той Данни сигурно е рахитичен тогава- много му се потят краката, а вечер като го сложим между нас и е като въртОглав!!! А Флорида я имат за най- слънчевия щат в САЩ и не предписват витамин Д...

Момичета, гонят ме ужасни подозрения, да не би да съм бременна отново  Shocked Rolling Eyes нещо имам чувството, че ми мърда корема в дясно... надявам се, че така заздравява секциото, но тъй като само за това си мисля, тия дни ще си запиша час, че ако се окаже вярно незнам какво ще става...
Та ако някои от вас дето са били със секцио има същите усещания- нещо като леко побутване над шева, моля да сподели, че направо съм в стрес!!!
Не би трябвало да има гаф, поради следните причини:
1. Пия противозачатъчни- еднокомпонентни, по лекарско предписание
2. Кърмя
3. Имала съм поне 3 доста стабилни цикъла със всички "екстри", последния от които преди 10тина дни...

Обаче, една вечер, преди повече от месец, може би 2, бях ужасно изморена и съм го забравила хапчето... според инструктажа- 2 дни трябваше да се пазим после и уж се пазихме, ама това ме притеснявааа.....  Cry

И без туй на цитонамазка трябва да ходя май месец... ама уфффф....  newsm78

# 127
Софкобофко,нито Дани има рахит Mr. Green
Нито ти си бременна Mr. Green

ooooh!

Резултата от Цибалаб, който се получавал уж ОН ЛАЙН, е само "положителен", нито показва към какво - мляко ли, тиква ли.. #2gunfireТа утре ще трябва да ходя лично до там, или по телефона да говоря с лекар, който "да ми бил обяснил към какво е ..точно алергията"..
Ето за това сме платили 45 лв!!!! #2gunfire Утре ако не ми кажат ТОЧНО КЪМ КАКВО МУ Е АЛЕРГИЯТА ЩЕ ИМ ТЕГЛЯ ЕДНА ТЛЪСТА ПоЗДРавителна КАРТИЧКА...
шибаняци #Cussing out

# 128
Ама ми мърда нещо в корема, бе Карилче, честно ти казвам, дано да са черва!

# 129
Що бе Софко, нема лошо?  Simple Smile

# 130
  • София

И на мен ми мърда... а съм раждала номално... в първия момент си помислих че си внушавам, ама се повтаря... иначе цикъл имам, даже вчера ми свърши...

Не ми се вярва да съм бременна... все пак за да чувстваме мърдане на бебе трябва да сме около 18та седмица...няма начин да е бебе... (поне при мен)...

# 131
sofkobofko, и аз не мисля, че си бременна. Нали би трябвало да си в 5-ти месец, че да усещаш бебето. А с тези редовни  цикли... пък и грешката не е преди 5 месеца.

Жени
, как е Дари?

Днес беше страхотен ден - нищо, че утрото не предвещаваше хубаво време.

# 132
Да бе, прави сте всички, и особено ме успокои Фъстъчка... сигурно черва се наместват...
А, Мина, опасявам се, че противозачатъчните са опасни за фетуса, ако има такъв и затова...
Все пак като ида на доктор и се върна ще пиша как е минало Wink

# 133
  • София
Хаха! Софко, много се смях. Сетих се, че имаше цяла тема такава по едно време. И майки споделиха, че също се шашкали, ама се оказвало, че са си черва. Ама те вече като знаят какво е да ти мърда бебе в корема, и веднага мисла за това. Същият е твоя случай, няма страшно Peace

А Данни се поти, защото му е топло сигурно Hug

# 134
АngelEyes
 Praynig
бързо да оздравява малката душичка и да няма вече болни бебчета Praynig
Мами, жертви сме на не толкова некадърни, колкото безотговорни доктори. Трябва да направим нещо..Като чета назад виждам, че почти всички ходим и плащаме на частни доктори, за да сме сигурни и спокойни за дечицата, а тези по ЗК, на които държавата им плаща( т.е ние, нали си плащаме осигуровките) никой не им държи сметка какво правят и защо. Само прибират парата. Може и да не взимат много пари, но това не означава, че трябва да са безотговорни. Ако не им харесва да ходят да работят друго.
Ядосах се и ще спирам, че ще стигна до крайности.
Още веднъж бързо оздравяване на малките бръмбърчета.

Общи условия

Активация на акаунт