НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 969
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет и от нас Hug

Стискам палци всички дечица, които имат някакви проблеми бързо да се оправят (вкл. и ние, че нали ние също сме с алергия незнайно към какво).  Praynig

Алекс е неспокоен тези дни - сигурно е от зъбките. Вече си лапа краката, иска да стои седнал, изобщо РАСТЕМ  Mr. Green

ОТносно заболяването при кърмените деца и тези на АМ - също споделям мнението, че си е до организъм. Ние влезнахме в болница, когато Алекс беше на 28 ДНИ, а тогава той беше само на кърма. По същия начин всяка майка си решава кое е най-добро за нейното дете и в този смисъл -  Деничка, никой не иска да ти се бърка как да си гледаш детето. Ти си знаеш най-добре.

Леле Рени, големи премеждия сте имали ooooh!

Карил, не може ли твоето педи да се обади в лабораторията и тя да се разправя с тях? newsm78  

Не си водих записки и запецнах до тук. Моля не ми се сърдете. Flutter Слънчев ден на всички   bouquet

# 241
Карил, не си струва парите. Изчакай малко. Само ще ги платиш и пак няма да ти свършат работа. Успокой се. То не е за успокоение, де, направо са нагли тези в Цибалаб. Няма да стъпя там за изследвания в знак на протест.
Правят ми ги и в нашата поликлиника...

# 242
Роси, и на нас ни изписаха зиртек. А имаме заден ринит... Това лекарство, освен че е противоалергично, за какво още е? newsm78
Ами това е... явно и при вас лигавицата е набъбнала - то я "отбъбва", много смешно го измислих.
Може би и при вас има алергична компонента, както е при Йоана - но не знам дали е задължително всъщност - но щом за изписали Зиртек  newsm78. Аз реших другия път да взема "Ксизал" - д-рката УНГ ми го препоръча, ще видя как е с него.

# 243
значи се отлага срещата - аз тъкмо се приготвих!! тоя път да се присъединя...
на мен центърът ми е удобен - иначе всеки ден съм в Западен парк - може да се съберем някой път, но тук няма кафенета!

та, за да съм конструктивна, в 14 пред Народния става! и да уточник кое е мястото, че там градинката е голяма!

# 244
карил, това което засегa откривам за Phadiatop® Infant е, че това е нов кръвен тест за откриване на чувствителност към имуноглобулин Е  - открива чувствителност към хранителни и инхалаторни алергени. Или е позитивен или е негативен и май засега дава по=голяма надеждност от предишните. Не намерих да пише нещо по-различно

уфф..гледам че то и другите това са писали. Да - открива само наличието на алергична реакция. Най-добре говори с мами с подобни проблеми през какви излседвания за минали. Иначе ...кво да говорим - нашите лекари все топлата вода откриват

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 11:28 от ronja

# 245
Роси, Роня Фъстъчка!! НА ВСИЧКИ
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Няма вече да го мисля, аре НАВЪН!!!
УТРЕ пред НАродния..  bouquet

# 246
Карил,  Hug Наистина не може ли педиатърката да звънне в скапаната лаборатория????? Направо бяс ме хваща вече на всички лекари, педиатри и прочее медицински лица (ще ме извинявате, ама съм малко афектирана). Единият казва Моника да пие АБ, другият казва - Това е често срещана бактерия, няма смисъл от АБ, лятото ще се оправи, като я напечете на слънцето ??? Е, и какво да правя аз???? На врачка ли да ходя? В крайна сметка след дълго ровене в нета, тази сутрин започнах АБ, колкото и да не ми се искаше. Отделно, че прочетох и за много случаи, в които АБ също не е решение...Извинявайте, ама този път наистина успяха да изнервят моята иначе спокойна натура  Sad
Маша, и нашето състояние го водят задна хрема. Само че при нас продължава от месец, но без кашлица. Преди ни бяха казали, че е възможно да е алергия, та пихме Фенистил - ефектът беше нулев..

# 247
  • София
Мами, помощ и от мен...

Спешно ми трябват едни учебници, а няма как да се замъкна до УНСС да ги търся... така че ако има някоя мама която е била в УНСС моля нека да провери дали има някой от следнитеучебници...

1."Ogranizazionno povedenie"/Marin Paunov, izd. Ciela -
2."Organizazionna kultura"/Marin Paunov, izd. Stopanstvo -
1."Strategii na biznesa"/Marin Paunov, izd. Stopanstvo -
2. "Upravlenie na 4ove6kite resursi"/Marin Paunov, izd. Stopanstvo -  

# 248
Пам, тя май Педиатърката ми не е знаела ква е работата ...Та ...вече за моя сметка ще знае..Само дето май и нея ще сменя другия месец..

# 249
Привет мацки!  Simple Smile

Карилче, в тази лаборатория са под всякаква критика  #Cussing out Казвам го от личен опит и кракът ми повече не стъпва там.Направиха ми изследвания за много съществен за мен проблем и забележете ... ГРЕШНИ РЕЗУЛТАТИ   Close Цяла година търсих здравословния проблем другаде, докато не си смених лекаря и той ми каза, че там на това изследване лоши резултати нямало и всички били еднакви.Смених лабораторията и проблемът лъсна с пълна сила.така че МИЛИ МАМИ, НЕ ХОДЕТЕ В ЦИБАЛАБ.Карил, едва след като направихте изследването разбрах, че е там.Иначе щях да те предупредя.А и се надявах, че са направили нещо, за да се подобри обслужването им.Но ти си търси правата, миличка, ако трябва им вдигни нечуван скандал на тези некъдърници.Сега ще погледна в Гугъл, ако открия нещо ще ти пиша  Peace
ЧЕСТИТА ВИ ПОЛОВИН ГОДИНКА!
МЕРЕЛИН, напълно те рзбирам.И не само бакшишите са простаци.Прави ми впечатление, че масово разни "чичковци" на по 50-60 г, карат като изтървани, нарушават правилника, щото той се е попроменил от тяхно време, ама кой да прочете, а после псуват другите хора.Миналата седмица един идиот щеше да отнесе количката с детето, защото буквално влетя в една малка пресечка, която пресичах  #Cussing out Направо изтръпнах, защото като тръгнах да пресичам естествено се огледах хубаво и нямаше идваща кола.Този простак караше една раздрънкана бричка с 60 км/ч в жилищен район, където трябва да кара с 20 км/ч.Едва дръпнах детето на косъм иначе не ми се мисли какво щеше да стане  Sick Само успях да му извикам, че е ненормален, а той естествено ме напсува.Направо останах потресена  Twisted Evil И това е мъж на възраст, който има жена и деца.Ако не беше излетял пак така светкавичко и аз щях да метна камък по него.
Ети, браво за постъпката ти  Peace Само така с тези луди.Направо тиква да му беше метнала на този кретен.
Дени, споко мила.Всеки сам решава, кое е най-добре за децата муАз също след 10-тина дни ще давам жълтък.А след 7-ми месец и попара.Смятам, че попарата е много хранителна за малките деца и полезна.Това е мое мнение.И Теа до сега не е проявила алергия към нещо, пу-пу-пу.

Смятам, че говорим предпазливо за някои неща тук, защото понякога се изказваме едва ли не учудено за неща, които някои от нас правят.А не трябва да е така.Всеки трябва да се чувства спокоен, когато споделя с другите.

За проходилките...аз няма да ползвам, защото съм решила да послушам Драганов и да я оставя сама да си пълзи и проходи.А и да ви кажа честно, нямам място в къщи къде да сърфита малката с проходилка  Wink Сега ще и купя едни бънджи гащи да я слагам по малко.Сигурно ще се кефи  newsm78

Мами, не искам вече да има болнички дечица  Sad Нека всички малки душички да оздравяват  Praynig

За срещата няма да успея, че днес се водим по изследвания и няма да мога да се свлека до вас  Cry А така ми се идва.Приятно изкарване!

Приятен ден мами!

# 250
Мами, помощ и от мен...

Спешно ми трябват едни учебници, а няма как да се замъкна до УНСС да ги търся... така че ако има някоя мама която е била в УНСС моля нека да провери дали има някой от следнитеучебници...

1."Ogranizazionno povedenie"/Marin Paunov, izd. Ciela -
2."Organizazionna kultura"/Marin Paunov, izd. Stopanstvo -
1."Strategii na biznesa"/Marin Paunov, izd. Stopanstvo -
2. "Upravlenie na 4ove6kite resursi"/Marin Paunov, izd. Stopanstvo -  

Фъстъчка, имам "Организационно поведение", но е на друг автор - гл.ас. Ивелина Пенчева от ВТУ. Ако мислиш, че ще ти свърши работа, мога да ти го изпратя. И ако не ти трябва спешно  Peace

# 251
  • София
Фъстъчка, имам "Организационно поведение", но е на друг автор - гл.ас. Ивелина Пенчева от ВТУ. Ако мислиш, че ще ти свърши работа, мога да ти го изпратя. И ако не ти трябва спешно  Peace

Ами там е работата, че точно тези дето съм ги писала ми трябват, изпита ми е на 16ти при този Паунов, а той е казал от коя до коя страница да четем... абе сложно...

Но иначе мерси  Hug

# 252
И аз ще дойда, ако срещата е утре.Утре съм свободна и пред Народния театър работи кафенцето с плетените столове  Wink

Карил, не си давай парите в тази лаборатория.Не заслужават.Аз съм много доволна от обслужването и условията в Кандиларов.Работят и със здравната каса и не правят подобни гафове.И аз открих само това, което ммичетата вече са ти писали.

# 253
Карил, не си давай парите в тази лаборатория.Не заслужават.Аз съм много доволна от обслужването и условията в Кандиларов.Работят и със здравната каса и не правят подобни гафове.И аз открих само това, което ммичетата вече са ти писали.

newsm10   Абсолютно съм съгласна, и аз мисля, че Кандиларов е най-добрата лаборатория в София в момента. Говоря от частните. Много точни резултати и са коректни.
А за алергиите, по-добре иди в алергологията в Мед. академия или пак там в педиатрията. Не се занимавай с тия лаборатории. В академията ще ти кажат дали изобщо има нужда сега да правиш такъв тест на бебо, който наистина е толкова скъп. Обърни се към специалисти!

Нямам много време сега, ще храня Кати и после отиваме на консултация. На срещата утре ми се иска да дойда, но не знам още дали ще мога. Ако съм свободна ще трябва да измисля някой маршрут с по-малко подлези или въобще без такива...  Sad

Пам, по-добре давай АБ, тая бактерия е кофти!

# 254
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз ще дойда утре на срещата, въй нямам търпение  hahaha

А за проходилката и аз не смятам да купувам на Ема такава, Драганов каза да я слагам на земята, отделно, че си има бънджи гащи, така че не е нужно и проходилка да има. Иначе не смятам, че проходилката чак толкова вреди и т.н - сестра ми много й се кефеше и си проходи на 11 месеца без проблем, нито на пръсти, нито нищо. Така че е въпрос на избор - за много от нещата, които решаваме как да правим по отношение на децата си  няма точна рецепта, нито пък отглеждането на дете е точна наука - децата по света са различни, както и начините им на отглеждане. Всяка мама може да храни детето си както иска, без да се притеснява от другите във форума, както и всяка мама трябва да изказва мнението си ненатрапчиво. Някои са за ранно захранване, други за късно, едни за режим, други - не, в това няма нищо лошо.
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт