НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 976
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
в центъра е адското задръстване заради тоя празник-центъра е затворен-аз сега тръгвам към аерогарата и не знам как ще стигна-искате ли да отложим срещата за утре ???
4ета че и карил и миленка и фъстъчка няма да дойдат newsm78

# 226
Аз съм ЗА да я отложим....

# 227
и аз съм ЗА да я отложим

# 228
  • София
Карил, този Phadiatop Infant открива Имуноглобулн Е антитела в кръвната плазма, които се образуват вследствие на някаква алергия - към храна или инхалаторна. Толкова. Това разбрах на първо четене.

# 229
И аз съм ЗА отлагането на срещата. И ако може, да си изберем по-слънчево място, пак в центъра. Защо не в градинката пред Народния театър? И кафета има там... newsm78

# 230
  • Отвъд алеята зад шкафа
Еми да я отложим тогава срещата за утре, даже може да се видим в някой парк, че ще е хубаво времето. Какво ще кажете?????????????????

# 231
  • София
Карил, този Phadiatop Infant открива Имуноглобулн Е антитела в кръвната плазма, които се образуват вследствие на някаква алергия - към храна или инхалаторна. Толкова. Това разбрах на първо четене.

Освен това пише че се прави на деца от раждането до две години...през това време са изследвани за присъствието на този Имонуглобулин Е (ИгЕ) или атопични прояви. Според това което пише ми стана ясно  че Phadiatop Infant  е алтернативен вариант на тест за алергии подходящ за малки деца. (може би не като този дето го правят с вкарването на антитела посредством кожата... )

И аз съм за градинката пред народния за утре

# 232
Карил, да ти е жив и здрав Дани! И да расте весело и усмихнато дете!

# 233
пак се обадих до лабораторията.. smile3513Пак същото - този Инфант ...\то си пишело в книжката на лабораторията\ откривал само 4, 5 алергена - основни храни и основни инхалаторни... Но НЕ ДАВА ПОДРОБНО ИНФО КОЙ ТОЧНО Е алергена smile3511Педито, вика - не е възможно, ..тия викат ...ТАКА Е..
Писна ми smile3518

Извинявайте, че и вас занимавам...ама няма с кой да споделя.. Weary
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩТА МОМИЧЕТА, ако НЕ СТЕ ВИЕ smile3506

# 234
..
 Роси, оправиха ли се девойките?  Heart Eyes
 ...
Иве, след като пиха и двете 10 дена АБ се оправиха. Лошото е, че Йоана все още има течност в едното уше, водихме я и на радио... какво беше там - изследване на ушето, сега 20-30 дена още ще пие Зиртек, след което - пак на преглед и изследване. Май тази 3-та сливица ще я вадим, но ми се иска преди това да съм опитала всичко друго.

Мишенце - успех на прегледа!  Hug Пам - изпуснала съм, ще гледам да наваксам да прочета, но ви пожелавам бързо унищожаване на бактерията!

Карил - не знам за този тест в ЦИБАЛАБ, аз преди 3 години правих тест на кръвен серум при Мустаков - може да се прави и на малки бебенца - за алергиите става въпрос. Но - при Йоана излезе че е алергична към домашен прах /не мога да го изолирам/, котка /не е имала допир, освен при едната баба, където е ходила 2 пъти/ и морков /сиреч коренови/ - и не съм и налагала особена диета. Но - бъди настъпателна, да видим какво ще ти кажат. Успех!  Peace

# 235
Карил, ще питам сега моя колежка, дето детето й направи алергия към панадола , тоест парацетамола в него. Тя ходи при добър алерголог, някаква жена. Дано вече не е излязла на разходка, сега ще я питам за координати...

А за срещата - утре в 14.00 пред Народния театър. Дали работи онова кафе с плетените столчета?! Кажете - съгласни ли сте?

# 236
  • София
Карил, пусни Фадиатоп на кирилица в Гъгъл, излизат три неща на руски, тях сигурно ще ги рзбереш... ама май в лабораторията са прави че не дава резултат към какво точно е алергията...само али я има...

# 237
Маша, момичета МНОГО БЛАГОДАРЯ!
пак говорих с ШЕФКАТА НА ЛАБОРАТОРИЯТА, КАЗА АКО ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ТОЧНО КЪМ КАКВО - НОВ ПАНЕЛ - СТРУВА 115 лв !!!!
ПИСНА МИ от таз държава шибана!!!!! newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

ВСЪЩНОСТ ПЕДИТО Е ВИНОВНО, ЧЕ  НЕ Е ЗНАЕЛА КВО ДА МИ ОТБЕЛЕЖИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ, и МИ Е ЗАЧЕРКНАЛА ТОЗИ ПАНЕЛ, ДЕТО НИЩО НЕ ПОКАЗВА!!! АЗ за ТЕЗИ ПАРИ  newsm45гъза си скъсвам от работа ТОЛКОВА УНИЗЕНА СЕ ЧУВСТВАМ че ... newsm45

# 238
Маша, момичета МНОГО БЛАГОДАРЯ!
пак говорих с ШЕФКАТА НА ЛАБОРАТОРИЯТА, КАЗА АКО ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ТОЧНО КЪМ КАКВО - НОВ ПАНЕЛ - СТРУВА 115 лв !!!!
Толкова ще ти излезе и при Мустаков изследването...

# 239
Роси, и на нас ни изписаха зиртек. А имаме заден ринит... Това лекарство, освен че е противоалергично, за какво още е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт