НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 982
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, здравейте! Реших да се разпиша поне в тази темичка, отдавна не съм влизала, затова, не се сърдете, няма как да изчета всичко... по-нататък ще почна пак със списъка  Peace.

Гери все още е само на кърма - живот и здраве след 6-тия месец ще започна полека да захранвам.
jenny_b - чакам с нетърпение да прочета какво се е оказало от изследванията на кърмата ти - нали се сещаш защо.
Мишенце - тук наистина го дават рано-рано жълтъка. Аз ще поотложа даването.
За АД - наистина не помагат кортикостероидите... поне не за по-дълъг период от време.
Пожелавам ви приятна среща утре, ние няма да можем да дойдем, ангажирана съм. Като решите да е паркова срещичка се надявам да се класираме /от по-близките ни паркове обаче Wink/.
Целувки от нас!  Heart Eyes

# 196
ГОРИС, много полезно инфо, изчетох всичко от Д-р Илиев, ...и може би ще запиша час при него..

Жълтък, няма да дам в близката една година... Stop

Като кортикостероидите не помагат при АД, с кво да мажа Дано, бре...чух една приателка вика...при косопад едно време жените на село се мажели с лайна от кокошки  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenсиреч - курешки Mr. Green Mr. Green Mr. Green...та аз........каквато съм остригана кокошка, да взема да го наакам.. Joy Joy Joy Joyбелким му мине пустата екзема LaughingИли ще го заложа в някой парк, под голяяямо гнездо на гарджоци...та едно хуууубаво да го посерат.. JoyХЕМ И ПРОТИВ УРОКИ Joy Hug

# 197
 утре ще дойда на срещата /май със слинга, защото .... абе няма значение защо.../

Роси, оправиха ли се девойките?  Heart Eyes

Гери, мерси за инфото   bouquet
 за акото - не се притеснявай, нормално е да е такова вече - ти си захранила с доста неща и тя    вече си минава на нормално човешко ако, не очаквай да е бебешко.  Peace

# 198
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мишенце - дано Ники да не се разболее и да се размине отита  Praynig и да няма повече болни бебенца  Flutter

Карил - Ема днес за първи път я намазах с Елоком. Разбрах, че той е доста пречистен и няма проблем да се използва. За кортикостероидите не е хубаво да се използват в големи количества. Ще я мажа само по 1 път - вечер след баня, и то 4 дни.
А  на тия от Цибалаб що не им пусна още на място една сочна, сочна п.....я  #2gunfire и не ги прати на кучето в г..а  #Cussing out

Маша - честита месечинка на Михаил, както и на другите 6-месечковци   bouquet

Рени - горчкия Бу, така ми стана мъчно, като прочетох, че е паднал. Добре поне, че не се е ударил  Praynig

За срещата - аз ще дойда, ама къде е този Дон Домат - на Будапеща и Дондуков ли  newsm78

И  накрая  -  радвам се, че удобрихте предложението ми за заглавие на следващата тема  Flutter

# 199
  • у дома...
Хайде здравейте и от нас с Ани!

Нямаше ни няколко дни и вие... Като да сте преписвали "Война и мир" /и двата тома.../  Mr. Green

Да се похваля - Ани, освен хаймана,  направи сефтето и на сватбите... Зълва ми се жени чак у Видин и ние бяхме там на сватба. А после щото да не сме валат - хоп на Гергьов ден у Плевенско...
На сватбата Ани се представи повече от добре - на всички раздаваше усмивки, а тоалетите и бяха повече от на булката. Кико май и от нея по-добре се представи...  Whistling Видяхме Дунава - честно казано влюбих се в тая река. Във Видин има един страхотен парк покрай самия Дунав - просто фантазия. И макар да направихме сватбата като братята роми /или както им вика мъжо - помощник-българи Mr. Green/ три дни, Ачето доста добре понесе прехода Драгоман - Петрохан - Видин - Плевен - Драгоман някъде към 700 км. Е верно че за три дена ама си е път! Май са ми били излишни притесненията за това как ще го понесе. Поне не е била по-кисела от друг път  Laughing
За пътуването бях взела месни пюрета на Овко - Ани категорично отказа да ги яде Naughty Честно казано и на мен не ми харесаха на външен вид - много сухи и тричави бяха, ама това се разбра чак като го отворих Sad Та дирихме магазин у Монтана, щото във Видин нямат Билла или нещо подобно, а неделя не работели специализираните магазини...

Та така направихме тренировка за другия месец - ще ходим за две седмици у Майнинград  newsm44

# 200
Мишенце - дано Ники да не се разболее и да се размине отита  Praynig и да няма повече болни бебенца  Flutter

Благодаря ти!
За съжаление утре ще търся лекар по спешност. Няма висока температура (37,5), но определно го болят и двете уши. Отита няма да ни се размине, май.
Дано да успея да взема час за педката за утре. Малшанс че днес тук беше почивен ден, може да си е взела отпуска до края на седицата.

# 201
Мишенце-стискам палци да му мине на детенцето-толкова са мънички и  свиднички дечицата,че направо ми се къса сърцето като чуя, че някое бебоче изпитва болка Cry
   Рени-да цункаш малкия патиланчо от нас-няма ли да се видим утре?
 ИВИ СТРАХОТНА НОВИНКА-АМА КАК МИ СЕ щЕ И АЗ ДА ДОЙДА СЪС СЛИНГА АМА КАК ДА ГО МЕТНА МОЯ юНАК В НЕГО newsm78
    Благодаря за номера за смс-са  bouquet
  Организирах Антошка и Фъстъчка за утре-дано не мине котка път-ще се търсим или навън или в залата за непушачи,която не е по-стълбите на долу а в страни на 1-я етаж-ама той Домата ще каже-през бременеево време все ни насочваше с усмивка къде сме се събрали hahaha hahaha hahaha
 СПОКОЙНА И ЛЕКА НОщ

# 202
уф...много ми става мъчно, като прочета, че някое бебенце е болно и нещо го боли... Cry
Мишенцеfingerscrossed

gadamer, забравих да ти кажа, че и на мен много ми допадна заглавието.  thumbsup

benighted, това са то татковците  Confused...а после "какво прави цял ден, само си ходи на разходки и си се гледахте с бебето ?!??!" /моят, слава богу не е от тия, но съм го чувала това/ - добре, че Бу не се е ударил.  Peace

# 203

ИВИ СТРАХОТНА НОВИНКА-АМА КАК МИ СЕ щЕ И АЗ ДА ДОЙДА СЪС СЛИНГА АМА КАК ДА ГО МЕТНА МОЯ юНАК В НЕГО newsm78

Клюки
, моят не е от този с халките, а другия - като шал ... мога да ти покажа как да си направиш и как да го връзваш.  Peace

# 204
Ох, май все пак ще започна АБ...Вижте какво ми е отговорил Birdie:

"Внимание!
Мораксела е високо патогенен щам, който нормално НЕ СЕ изолира.
Нужно е лечение с добър АБ, по антибиограма подходящ, минимум 9-10 дена.
На 2-3 ден от лечението правим контролни посявки. 1 седмица след приключване на лечението->>също.
Правим посявки на всички лица в допир с детето също. Ако са (+)->>всички заразени се лекуват!!"

Пък и като се разрових с google, се оказа, че не е толкова безобидна тази бактерия.

# 205
Пам, щом е такава работата с Моцарелката, почвай АБ! Стига сте се точили и вие с този проблем. ПО-добре по-малкото зло, отколкото да рискуваш...А това дето Бърди го препоръчва за контролите е задължително!

# 206
Пам, и за теб  fingerscrossed

# 207
Ако сваря да дойда, къде точно е този Дон Домат? Около "Дондуков ли? newsm78Ако е така,
Карил, ще паркираш на платен паркинг пред БНБ и оттам с количка покрай Партийния дом и излизаш на "Дондуков"....

Ние днес бяхме на преглед, че освен хремата, се появи и кашлица, суха, но често от вчера. Било "заден ринит". Няма сополи в ноздрите, а назад, хърка, като диша. И така се ошашках, като четох досега някаква тема за задния ринит, в която Бърди говори, че в повечето случаи е проява на алергия!!! ooooh! Като се има предвид, че от миналата седмица се разхвърчаха пуховете на тополите, а те са върли алергени...
Иначе си направихме и консултацията - 6710 г тежим и 66 см сме дълги. Качили сме 300 г за две седмици и сме добавили цял см към ръста. И педито ме кара от утре да почнем месо със зеленчуци, за да засилим с протеини организма. И каза още да редуваме - през ден едното и другото. След това плодови пюрета, след това попара със сухари и чай от шипка?! Туй го чувам за пръв път.... #Crazy #Crazy #Crazy Даде ми и направление за кръвна картина и урина, нали всички ги изследват на шест месеца...
Горис, ще попитам в радиото кога са бебешките теми. В рамките на предаването "Кой говори", което се излъчва от 10.00 до 12.00 всеки ден. По-точно в края на предаването е тази рубрика. Аз хванах една миналия четв. или петък с бебешки психолог. Жената е зам.-шеф на Агенцията за закрила на децата. Весела Банова май се казваше. Запомних, че се изказа против проходилки и кошари и препоръча бебетата да играят само на пода. Каза още, че майката, като държи бебето, му предава с мускулите си емоциите си - тревогата, например, и то почва да плаче... А днешната педиатърка говореше само за захранването. Аз по-рано днес писах, но сега се сещам, че каза да се започва с картоф и до седмица след това яденето с мляко да се замества. Да, ама моята педи днес пък ми каза да не замествам, а да давам кърма или АМ, който е на АМ, дори да е по малко. А, педито ми каза още вече да слагам Мишето в полуседнало положение - в количката, на шезлонга или на ъгъла на диван и фотьойл, така че да е облегнат. И за капак, в потвърждение на тезата на Ивиче, че бебетата правят по нещо ново всеки месец на датата си, Мишокът взе, че се обърна сам от корем по гръб в лекарския кабинет! Иначе към новите умения от няколко дни насам прибавихме дърпане на пишка със смях - пробваме дали става на локум при всяка смяна на пелените. Хващаме си крачето и лапаме пръстчето, макар и все още трудно. И бръмчим с устни, все едно караме мотор, понякога с плюнка, понякога - без.... Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 01:08 от masha

# 208
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добриютро   bouquet

Някой все пак ще ми каже ли къде точно е Дон Домата, моля ви  newsm78  А времето днес ми изглежда хубаво, има ли в този Дон Домат градина или нещо такова да не ги затваряме децата вътре?

# 209
Добриютро   bouquet

Някой все пак ще ми каже ли къде точно е Дон Домата, моля ви  newsm78  А времето днес ми изглежда хубаво, има ли в този Дон Домат градина или нещо такова да не ги затваряме децата вътре?
ми така е който не си гледа личните съобщения Mr. Greenоще снощи ти писах и ти обясних къде е -на веслец и дондуков-тоест на 200 метра надолу от дондуков по веслец-на ъгъла-срещу полския център Peace

Общи условия

Активация на акаунт