НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 988
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА bebonina И benighted !!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА !!!  bouquet

днес взехме столчето на ТСМ и вече е сглобено. не знам, Ради, за какви тънки крачета говориш - на това са му дебели краката и има много широка основа. освен това е от масивно дърво, което го прави здраво - в момента Марена седи в него и много се забавлява. не е прекалено тежко, щом тя го вдигна и го пренесе /е, не е удобно да се разнася постоянно, но, както казах на нас ни трябва да стои само до масата/. а да, има и колан, но сега не сме го сложили... Peace

# 76
Благодаря за милите пожелания, момичета. Hug   bouquet

Ние миналата седмица си направихме едно пътуване до Добрич и Албена. Оставихме бебораната на свеки и с каката и тати отидохме на Албена за два дни. Ама хубаво се поплацикахме в закрития басейн на хотел Добруджа. Кратка, охарчваща, но чудна почивка беше.  Simple Smile

За лятото още не сме наясно къде ще бъдем, кога и дали ще вземем и бебка с нас. На мен ми се иска, но ми се струва още мъничка.

Да се похваля и за още нещичко, купихме си кола - комби, да има място за количка и колело.  Grinning

Изобщо тази седмица беше пълна с приятни преживявания. Само едно нещо помрачава картината. Вчера се навършиха четири години откакто я няма майка ми.  Cry  Липсва ми, момичета, много ми липсва.

# 77
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА BENIGHTED И BEBONINA!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И САМО С ДОБРО ДА ВИ СЕ ЧУВА ИМЕТО

МОНИ, то и аз не разбрах много миличка, цитирах дословно  newsm78 Така каза, че може да имало повече жлъчка, ама и аз не разбрах къде, в акото ли  #Crazy
Иве, може би вашето столче е по-хубав модел от тези, които аз съм виждала.Така както го описваш звучи много добре.Със здраве да си го ползва малката бонбона  Simple Smile Тези които аз съм виждала наистина бяха ужасно нестабилни и без колан.Хубаво е, че има и качествени дървени столчета.
Sig, съжалявам за загубата на майка ти  Sad Сигурна съм, че тя е винаги до вас, макар и да не я виждате.

Тази вечер Теа отрази първото си ходене на клуб  Mr. Green Мамам и тати бяха канени на рожден ден в Бляк лейбъл и тя дойде с нас, нали няма кой да я гледа.Та бяхме там от 21.00 до 22.00 ч. и после се прибрахме за банята.Тръгнахме си преди да са дошли повечето гости и преди да се е задимило заведението и да са пуснали силната музика.Мисля, че й беше интересно на госпожицата  Laughing

Лека нощ от мен!   bouquet

# 78
  • София - Дианабад
Честит рожден ден на Siq! Бъди здрава, щастлива, обичана и уважавана жена и мама Grinning!
Честити имени дни на Бебонина и Benighted! Много здраве и късмет! Grinning

А сега да почерпя и аз за имения си ден: beer2 Wine Glass Misc Baby Bottle feeding - който каквото си избере, а някои може и от всичко Grinning.

Честито и на Роня, на Георги на Дил и на всички, които празнуват днес! Нека си изкараме един страхотен празник със страхотните ни семейства!
Честит Гергьовден на всички! Heart Eyes

# 79
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧСИ ИМЕНЯЧКИ И МАЛКИ ИМЕНЯЧЕТА!  ДА СТЕ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ, И МНОГО УСМИХНАТИ!   bouquet  Hug

# 80
  • София - Дианабад
Също такачерпя и за годежа ни точно преди една година:

Ех, че хубави спомени... Grinning

# 81
Честит имен ден на Георги на dil, Георги на ivanka1979 и Гергана на Роси74! Бъдете живи и здрави! Бъдете победители в живота! Tada

Честит имен ден на ronja, goris и всички празнуващи днес!

Ох, момичета да се оплача - тази нощ почти не съм спала Tired Теди до 4ч. спа много неспокойно - въртеше се, проплакваше, събуждаше се...незнам зъбките ли го мъчат или нещо друго newsm78 Иначе днес е добре - жизнен, усмихнат, игрив Simple Smile

Sig, честита ви придобивка travel Много незабравими пътешествия да имате с нея и с пожелание след време да ви стане тясна! Mr. Green
goris, честита ви годишнина! Много любов! txtloves

Хубав ден и весел празник на всички!... Kissing Heartи внимавайте с агнешкото и зелената салата - да не преядете и после да има  Sick

# 82
Sig, честита ви придобивка travel Много незабравими пътешествия да имате с нея и с пожелание след време да ви стане тясна! Mr. Green

Хи-хи-хи!  Wink 

Леле, добре, че ме подсети за агнешкото, че не съм го извадила от фризера.   Rolling Eyes Embarassed

Мами, които храните с АМ, бебетата ви пият ли си млякото? Калина от една седмица не ще и не ще да пие мляко в 10 часа сутринта. Ако й дам плодово пюре, ще го омете цялото, но мляко не иска.
А може ли да се прави кисел с кърма?   newsm78  Знам, че каша не става, защото се втечнява.

Дени4ка, искрено ти съчувствам за безсънните нощи.  Hug

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте момичета   bouquet

ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НАДВИВАЙТЕ НАД НЕПРИЯТНОСТИТЕ В ЖИВОТА СИ И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ ЗМЕЙОВЕТЕ!!!

Уфф, ние вчера цял ден правихме пролетно чистене, миене на прозорци, щори, пране на килими (т.е занасяне на килимите в една автомивка, където ги перат, чистачката миеше прозорците, но аз надзиравах и пак беше уморително  Mr. Green) Купихме си от тези торби за дрехи, които се вакумират - много добра идея, Виктор си събра в голямата торба всички якета, пуловери и зимни дрехи, които са адски много и иначе заемат един гардероб, а торбата като й изтеглихме въздуха доста се смали. Така че мерси на мамата, която каза за тези торби   bouquet

Друго ново...вчера дадох 30 лв. за пюрета на Ема, купих й много интересни, като Манго на Семпер, Манго и Банан, и т.н вкусотии. Още няма да й ги давам де, но като ги видях не се въздържах. Иначе са доста скъпи, по 2 лв., ама мисля да й взимам от тях от време на време, така за поглезване. Купих и оризова безмлечна каша и ябълкова безмлечна, които се правят с вода. Дадох й 40 мл. от ябълковата и не трябваше да я подканям изобщо - излапа я за секунди. Не е като пюрето от броколи, от което за 40 минути изяде 20 гр.  Wink Ами знае тя хубавото, на майка си се е метнала  Twisted Evil

За правопропорционалната връзка - пюре - ако мога да кажа, че при Ема каквото влезе, такова излиза, ама до 99 % съвпадение на началния и крайния продукт.  hahaha Само като яде чист морков, после акото има вида на пластелин, както беше писала мисля.....Маша.

# 84
Здравейте сладурки Simple Smile
Голяма калпазанка съм  Joyама вече съм в София и обещавам да се поправя Simple Smile Мишо , моята гордост вече яде с лъжица , голямо свинене пада , ама важното е , че не ядем вече всичко от бибата Simple Smile плодови пюретя кльопа от хип , но зеленчуковите ги отказва категорично ( от всички марки ) , за това се вихря в кухнята Simple Smile Явно ще е от ония мъже , където тормозят жените си с "не е като на мама "Simple Smile)))))))))))))))ще ме извините , че чета на верев , да не кажа , че почти не чета Sad това е защото Дуди спи по половин час , през останалото време дивее:) прегракнах вече от песни , но нейсе , който си има магаренце ще си му тегли товара Simple Smile това в добрия смисъл Simple Smile
чЕСТИТО НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ , /БЕЗОБЛАчНО НЕБЕ И СПОКОЙНО ПЛАВАНЕ Simple Smile!

# 85
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ехооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, има ли някой във форума или няма????????? Стига спахте, ей  Mr. Green

Ние преди малко си дойдохме от барбекюто на Герман, точно 10 минути преди да се изсипе страшна градушка. Иначе изкарахме много добре, мръвка, пийване, чист въздух, знаете как е  Wink

Айде чакам включване и от вас
  Crossing Arms

# 86
Гледам и не вярвам на очите си!  Nerd Тук все едно бомба е паднала! Shocked Къде сте бе, хора?!? Да не преядохте с агнешко?!? Mr. Green

# 87
  Честит Имен ден на всички именяци   bouquet! Да са живи и здрави и само с добро да се споменава името им  bouquet!
  Ние тази вечер бяхме на цирк с баткото   animal085! Много ни хареса представлението! Мисля че няма да съжалявате ако отидете да го гледате  Peace!
  Момичета, благодаря за пожеланията, но аз не считам този ден за мой празник, защото е Св. мчца. Ирина, а пък аз съм Ирена  Twisted Evil! Все пак още веднъж - благодаря  Hug!
  Лека нощ   bouquet!

# 88
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ И МАЛКИ ИМЕНЯЧЕТА !!! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО !  newsm51

ние сме цял ден в къщи, но бях сама с децата и си правихме с каката куклен театър по приказката "Тримата братя и златната ябълка", после си играхме и так ами мина деня, като междувременно успях и да  newsm79 и  1dishes.....това е - нищо интересно....

# 89
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на ВСИЧКИ!!!
Бъдете живи и здрави!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Тук наистина бомба е паднала..
Утре ще ви чета.
Ние се върнахме от провинцията, бях сама с децата- резултата - Дани е много по-спокоен там, отколкото в скапаната столица!! Мисля често, често да го меткам извън София, спи много по-добре...и т.н
Лека нощ~!

Общи условия

Активация на акаунт