НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 990
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Не знам как да започна, но понеже имам нужда да напиша това, което чувствам и мисля в момента, смятам да го споделя с вас.
Малкото ми сладичко детенце е в болница с бронхо пневмония.  CryСлед толкова ходене по доктори, лекарства и куп други лайна, я докарахме дотук. Преди половин час я чух как пищеше, защото й слагаха абокат. Сърцето ме боли, че не мога да бъда до нея, защото имам шибани астматични пристъпи. Нямам думи да опиша това, което чувствам. Моля ви, за секундичка само си помислете за милото ми мишленце и изпратете към нея малко положителна енергия и топла мисъл.  Praynig Cry

# 91
  • София
Мила AngelEyes, Дари има моята положитена енергия. Прегръщам теб и малкото розаво мишле. Дано се оправите скоро!

# 92
Цялото семейство стискаме палци и се молим  бебенцето ти бързо да се оправи.  Praynig Кураж!  Hug

# 93
  • София - Дианабад
Жени, стискам палци всичко да се оправи!
Изпращам положителните си мисли!
С теб сме!
 Praynig

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 22:50 от goris

# 94
AngelEyes, стискам палци и се моля Дарито бързо да оздравява! Praynig Praynig Praynig Знам какво ти е, защото ние с Теди бяхме в болница, когато беше само на 15 дена! Кураж и не се предавай! Всичко ще е наред! Hug
За съжаление съдбата ни подлага на множество изпитания, затова трябва да сме силни и да не падаме духом!
Прегръщам те! Hug

# 95
Оххх толкова ми стана мъчно за малкото сладирче  Cry Стискам палци Praynig да си се приберете час по скоро, а за онези които са ви докарали до тук #2gunfire newsm61
Ще си мисля за вас и ще чакам добри новини.... Sad

# 96
   ЖЕНИ-СТИСКАМ СИИИЛНО ПАЛЦИ  PraynigПОВЯРВАЙ ЗНАМ КАК СЕ чУВСТВАш МИЛА.Макар и да не сме стигнали до болница вече цяла едмица с Ивко се борим с неговите болежки Cry.Работата е там,че вече незнам тази негова температура от 37.2 дали е от настинката или от зъбите.Педито каза, че ако вдигнел висока температура да му дам антибиотик ама тои си прави все тая.Два дни му давам нурофен и я сваля ама маи повече от 3 дни не трабва да му давам-какво да правя тогава #CrazyДва пъти вече го водя при педи ама файда няма на всичко отгоре и таткото ни се разболя-та два дни се грижа за две бебета-та за мен ред не остава да кажа,че и аз съм с болно гърло SadМомичета според вас дали тази темп е от зъби и какво да правя?(давах панадол,нурофен,проспан,мукосолван,витамин це....а свещичките ефаралган дали могат да се слагад много дни newsm78)
    Поздраи на всички празнуващи  bouquet,попрочетох ви малко назад ама доста на бързичко -радвам се ,че с Тея всичко е наред,ох исках и оюе да пиша ама доста се здухах тия дни,а какво ли ми предстои още нали не съм се преборила с болеста,а мъничкият ми иначе веселичък шомпал ме гледа с едни болни очички Rolling Eyes
  Жени стискам мнооого силно палци мила по скоро да си гушнеш малката бебка здрава и весела  bouquet
   ЛЕКА МАЦКИ И чАКАМ СЪВЕТИ baby_neutral

# 97
AngelEyes ,дано детенце се оправи бързо! Praynig
Стискаме палци и ви изпращаме положителната си енергия ! Hug

klukarkata- Мина вдигна температура, когато и пробиваше второто зъбче - около 38 -но само за 2 дни , после сама я свали. Давах и само 2 пъти панадол, вечер.

# 98
Жениbaby_neutral  baby_neutral  baby_neutral

# 99
Жени, с теб сме, кураж! Hug

# 100
Благодаря ви, момичета, за думичките! Сега стоя и чета за вашите бебенца и като си представя къде е моето, сърцето ми се къса. Как този Господ разрешава да се случват такива неща с толкова малки душици?  Cry Запалила съм си една свещичка пред Девата и се моля за всички слънчица, които са болнички.  Praynig
Миленче, мен ако питаш, задължително заведи малкия и на друг лекар. Ние от толкова чудене и маене, гледай докъде стигнахме. А само като си представя, че в четвъртък искаше да му слагаме ваксината на детето, обезумявам от яд и ми иде тая мърла да я разстрелям.  #2gunfire Ние сме били единствените, които толкова се бавим с ваксините, как можело такова нещо. Нищо не се чувало на слушалките и ние си тъпчем ли, тъпчем детето с разни ненужни гадости. Накрая реши, че било някаква алергична реакция.  #Cussing out И в понеделник трябваше да се обадя на сестрата, която по изключение щяла да си наруши отпуската и да дойде да ни сложи ваксината. Естествено натърти на ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Само да се оправи детенцето, перушината й ще оскубя на тая путиатърка (както казва Карилчето).  Close
Ох, отивам да хапна нещичко, че мъжът ми и той ще изперка вече покрай нас. Аз болна и със съмнения за астма, детето с майка ми в болница с пневмония. Изобщо сме една картинка  Cry

Лека нощ!  Praynig Hug

# 101
Анджелайс прегръ6там те силно и преди да си легна 6те се помоля за малката бубка  Praynig
Съвсем скоро 6те остане само ло6 спомен сигурна съм  Hug

Ох покрай това хубаво време и подготовката за кръ6тенето на бебка не остава време да се разпи6а,затова пък успях да ви из4ета много старателно.
Гледам,4е ве4е за стол4ета сте се замислили.Ох аз не знам кога 6те купим стол4е понеже беба о6те не е съвсем стабилна с главата и не знам дали 6те и е удобно.Малко по4вам да се притеснявам с тази глава в интерес на истината.Не 4е не я задържа,но все пак не е то4но кат на възрастен (ох как обясних само  Embarassed)Като се обърне по корем изправя глави4ката,но след известно време се изморява и клумва и после пак я надига.Абе дано скоро ве4е да успее.Ина4е се обръ6та дори и но6тем докато спи и само се будя да я връ6там в изходна позиция  Laughing

Ина4е всеки ден благодаря на Бог,4е е толкова кротка.Ве4ер заспива между 20.30 и 21.00 и така до 7.00 сутринта,когато се храним.Много съм доволна,4е успя да свикне о6те от втория месец да не яде но6тем.
За зъби идея си нямам  newsm78

За акитата  Sick.....ами от както запо4нахме със захранването (папкаме ябълка,кру6а и оризова ка6а разтворена в булион полу4ен от варенето на картоф,тикви4ка и морков) акитата ни станаха зелени Rolling Eyes
Не съм особено притеснена понеже Алесия е спокойна,а това е сигурен признак,4е не я боли корем4е.

А и ние от 14 август сме на Лозенец  Mr. Green
6те сме в хотела на на6 познат,4е уж по_спокойно  Thinking
Мен не ми се ходе6е много на море в БГ,ама мъжо не е ходил,та му е мерак  Rolling Eyes

Цунки от мен и дано скоро остане време пак да се разпи6а.

П.С.Бързо оздравяване на вси4ки мъници  Heart Eyes  Hug

П.С.Цвети,Алесия има6е съ6тия проблем с о4и4ките о6те първия месец след раждането,ама с капки и промиване с физиологи4ен разтвор се оправя бързо положението  Peace

# 102
  • София
Angeleyes, стискам палци и съм с вас Hug
Бързо ще се оправи детенцето, ще видиш, те са яки!

Честит Празник на всички Гошовци и Гергани  bouquet  bouquet  bouquet

# 103
  • Ботевград
Не знам как да започна, но понеже имам нужда да напиша това, което чувствам и мисля в момента, смятам да го споделя с вас.
Малкото ми сладичко детенце е в болница с бронхо пневмония.  CryСлед толкова ходене по доктори, лекарства и куп други лайна, я докарахме дотук. Преди половин час я чух как пищеше, защото й слагаха абокат. Сърцето ме боли, че не мога да бъда до нея, защото имам шибани астматични пристъпи. Нямам думи да опиша това, което чувствам. Моля ви, за секундичка само си помислете за милото ми мишленце и изпратете към нея малко положителна енергия и топла мисъл.  Praynig Cry

Жени, стискам силно палци всичко да се оправи!   fingerscrossed
Много ти се струпа напоследък! Вчера точно си мислих за теб  Hug
Изпращам положителните си мисли!  Flowers Four Leaf Clover newsm76 babydust7
Моля се от сърце този кошмар бързо да свърши  Praynig Praynig Praynig
Прегръщам Ви силно с мъничката принцеса  smile3541 Hug

Честит Гергьовден на всички именници!   bouquet

# 104
Жени, мила, стискам палци скоро да си гушнеш принцеската жива и здрава!!!  Praynig
Мисли позивитни, не се отдавай на тъжни мисли. Вярвам, че бебчето е в добри ръце. Ти също се грижи за себе си - на никаква астма не те даваме!!!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт