Отдавна не съм писала, но нещо ме е нападнала пак една депресия

Стискам палци много, много силно за всички болни бебченца бързо да оздравяват, та да не се тревожат повече майчетата им!

Сега от четеното по диагонал:
За почивките - майка ми и баща ми имат право на карти с отстъпка както за планина, така и за море. Така че смятаме да се възползваме от възможността и живот и здраве юни месец ще сме на море, а август на планина.
За зъбките - ние нямаме още. Но също съм чувала, че никненето им в "разбъркан" ред може да бъде признак на рахит, но не е задължително!!!
Софко, и на мене ми мърда нещо в корема, ама ха дано да не е бебе! Не че не искам, ама да мине малко време
И накрая да се похваля, че Алекс вече се обръща сам от гръб по корем, днес просто се побърка от новото упражнение

По-късно ще кача малко снимчици в албума, та да ни видите.
Ами май е това, което щях да пиша, дано не съм забравила нещо ...

,а на Мони-честита работка мила -тъкмо малко ще се поотърсиш от ежедневието!

все пак вземаме предпазни мерки.
Хич не ми и липсва!
Тази сутрин от 6 без 15 съм на крак, а дребосъка току-що заспа след игри и танци на народите 
Ти изглеждаш много свежа!
Те сега само така ще иска да стои Алекс!
Как се държа Георги по време на кръщенето? Имаше ли ревове?
Теди не е ревлив, ама малко се притеснявам да не вземе нещо да се стресне или уплаши и да се разреве...
Как ли са с Анка-Калпазанка?!? Тя и Цвети липсва, ама за нея поне знам, че покрай работата не й остава време за форума...