Стискам палци всички дечица, които имат някакви проблеми бързо да се оправят (вкл. и ние, че нали ние също сме с алергия незнайно към какво).

Алекс е неспокоен тези дни - сигурно е от зъбките. Вече си лапа краката, иска да стои седнал, изобщо РАСТЕМ
ОТносно заболяването при кърмените деца и тези на АМ - също споделям мнението, че си е до организъм. Ние влезнахме в болница, когато Алекс беше на 28 ДНИ, а тогава той беше само на кърма. По същия начин всяка майка си решава кое е най-добро за нейното дете и в този смисъл - Деничка, никой не иска да ти се бърка как да си гледаш детето. Ти си знаеш най-добре.
Леле Рени, големи премеждия сте имали

Карил, не може ли твоето педи да се обади в лабораторията и тя да се разправя с тях?
Не си водих записки и запецнах до тук. Моля не ми се сърдете.
Слънчев ден на всички

Казвам го от личен опит и кракът ми повече не стъпва там.Направиха ми изследвания за много съществен за мен проблем и забележете ...
Цяла година търсих здравословния проблем другаде, докато не си смених лекаря и той ми каза, че там на това изследване лоши резултати нямало и всички били еднакви.Смених лабораторията и проблемът лъсна с пълна сила.така че 
Само успях да му извикам, че е ненормален, а той естествено ме напсува.Направо останах потресена
Сега ще и купя едни бънджи гащи да я слагам по малко.Сигурно ще се кефи
А така ми се идва.Приятно изкарване!
Абсолютно съм съгласна, и аз мисля, че Кандиларов е най-добрата лаборатория в София в момента. Говоря от частните. Много точни резултати и са коректни.