НОЕМВРИйче вече знае, че е хубаво да се играе

• 12 981
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
Момичета привет! Hug
И аз се позагубих няколко дена и до сега ичитах пропуснатото, амо то си седя тука от има няма вече 3 часа, днес бебчо е бесен на мама незнам защо ама чак сега заспа от снощи........... Whistling
И аз разбира се хоп в мамата Crazy

Прочетох за болничките и много ми домъчня Sick
Ейнджъл, да оздравява бързо малкото рожбенце и да се прибира здраво вкъщи при здрава мама!
Карил и на вас много късмет в установяването на точния алерген!
Рени, може да е късно, но ето координатите на д-р Куманова:моб. 0888 712 614, дом. 866 30 54
Дано Бу вече не пада, а и да стане да е на мекичко!
На всички болнички бързо оздравяване!  bouquet
Ние в петък сме на ортопед, при Драганов много се чака, нашето педи ни препоръча д-р Алексиев в Горна Баня, а и мн. добри отзиви четах за него в мамата и нета изобщо, а и личния сайт му видях, много дипломи, награди, впечатли ме, дано бебчо да е ок маминия, отиваме на профилкатика иначе
 Сигур още имаше ама  #Crazy

Мами много благодаря за бързите отговори за кенгуруто, отказах се, благодарение на вас,  hahaha кака прозвуча само, наистина се разубедих че е късно и вече непрактично, и аз да спестя от нещо дето мъжо вика... Money

Отивам да приготвям зел. пюре на мишока, вече добавям и карфиол от 3 дена, следва брюкселско зеле, копър, тиква.

Ей Мерелин, страхотни снимки, били сте голяма компания, а иизгледа и природата... Peace

Цунки и до скоро!

П.С. МИна, от НОИ имам отговор, до 11.08 ще ми се мизплатята 315-те дни както е в закона и чл.50 дето ме защитава до тогава, после...............ще ми се признава за стаж 3-те години ако до тогава не започна работа, ама май на мин.заплата

# 256
..Ей,  Cryегати рождения ден...днес....
Тръгвам да излизам с Дани, който не е спрял от сутринта да мрънка и да реве...И ПОЗНАЙТЕ...асансьора заседнал между два етажа...А ние сме на доста високо....ц.....ццццц бах ти късмета ooooh! ПА РЕВ, РЕВ, РЕВ...барем си поревах ОЩЕ!!!

Рени, тепърва ще падат, ще стават...Важно е да няма проблем след това. На всеки може да се случи..дали на мъжо ти, или на теб..Не го кори човека..такива са ...мъжете..залухави.. Sick

Дребен ще останете доволни от Драганов Peace

МАМИ, Thinking искам да си купя коза, ще я паса Mr. Green ..тук в полето...Ще боцна и некой стрък  newsm78картоф зад гаражните клетки зад блока..отзад е само поле...поле....По-еко ще е от тези на пазара.. Mr. GreenИ ще почна и аз да давам домашно приготвено...като Дребния 78 Mr. Green

# 257
Карил, това твойто нищо не е...Ние онзи ден заседнахме с беба в асансьора. Добре, че не се шашкам много, пък и на беба незнайно защо през цялото време й беше много смешно  Laughing Не че сме стояли много де - около 10 минути...

# 258
Ей, като забравям така е............. Embarassed
Докато варя картофа, броколите и карфиола, ей ме на, пак фръц Wink

Исках да питам Гадамер, от къде купиваш sano-то за възрастни, така де не бебешорския прах?
Мился ,че Бебка&Бебко питаше откъде купуваме израелския прах, от Штъркел или който и да  е детски магазин, аз вчера разбрах че съм се навътрила от 1 квартален с праха, щото в Штъркел се оказа с 50 ст. по-евтин, да не говориме че и гащеризончета за лятотот ама мн. красиви турски май, бяха с 4 лв. по-евтини от Пинокио #Crazy

Ние също няма да ползваме бънджи и проходилка, въпреки че свекърва ми се опитва да ме поучава как другите и две внучета с това са проходили, ама работата няма да стане! Naughty

Нашто педи пък ми каза да варя вече зеленчуците с месо и да ги давам само з булъона за сега, полсе и месото да пасирам и да давам сутрин вече попара, лелеееееееееееееее, тъкмо и се бях доверила за късното захранване и ей на малко се разочаровах, ама аз си имам моя схема, първо въвеждам зеленчуци, неалергезиращи, круша, ябълка, сливи, оризова безмлечна каша и след 7-ия месец пуешко, заешко и накрая пилешеко и телешко и попара там някъде.

Много писах, леле, хайде папка дребното и навън!
Приятна разходка и на вас момичета! Hug

# 259

подсещам тези, които не са пуснали СМС..Сега влизах в сайта на Светльо, ..и сметката се е увеличила...Ама нямам много време точно да видя колко парички е събрал Hug Peace
Вие сте на ход!
Нека няма болни деца!

# 260
Стискам палци всички бебчета да се оправят бързо newsm10

Нас вчера това горещо време ни хвана малко неподготвени ... и аз незнам как да обличам вече Габи. Вие как ги обличате малките шушончета?

И да ви се похваля - вече имам халка на десния безименен  Party Избрахме ритуал с музика и беше много затрогващо и въобще всичко мина чудесно. Младоженците сме много щастливи  Mr. Green , а мънината като че и усещаше, че деня е важен за нас и се държа геройски през цялото време. Бях й взела две роклички за деня, но времето беше хладно и се наложи да облечем костюма))) Знаете ли, мислех си, че нищо няма да се промени за нас след този ден, но съм грешала ... чувствам се като че ли по-зряла, малко по-отговорна и много по-щастлива, а виждам, че и с Ники е така  Joy
Ето ни и нас Simple Smile
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2820113

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2820111

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2820112

Желая ви хубав ден   bouquet

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 16:07 от Изабела

# 261
Карил,
тая лаборатория е ясно че е смотана и там няма да стъпим повече. Ама и твоята педка е за бой. Що не вземе тя да ти плати това излишно изследване, а?

Връщам се от преглед при педито- смешния чичко. Днес не беше на кеф и не ми е танцувал, но доста обстойно прегледа Никича. Диагнозата е бактериален отит, ще пие антибиотик 7 дена, заедно с капки за уши и едно друго за пиене. Милото опищя света докато го прегледат, много го болят ушите. Но поне няма нищо друго , само това е. Знаех си - вече сама си слагам диагнозите. Ако можех и лекарства да си изписвам, чудно щеше да е.

# 262
  bouquetчЕСТИТО НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ-не ми ортваря снимкит мила а цели албуми  newsm78
   За срещата утре съм ЗА само пак да не згаеим с Ивко.Той от сутринта е с едни зелеееени акита ,ама като ви казвам зелени и слузести ужас ,а вчера е акал 6 пъти което не е нормално и днес тъкмо се контиме за срещата и хоп 3 поредни блата в пампата.Търчиме бързо до лабораторията,а той добре ,че до там пак се просра и хоп стерилно аки направо от пампата,а после УЖАААС ,чАКАМЕ ДА ДОЙДЕ СМЯНАТА НА ПЕДИ КОЯТО Е чАК СЛЕД 3 чАСА.кАКВО ДА ВИ КАЖА ЗА чакането пред кабинета-няма  кой да помисли ,че е малко болно детенце и може да е с предимство,мани мани тя Карил го е казала;за хала ни в здравната....,та най-вероятно ще се окаже алергия към АМ-КОЙТО ДАДОХ ВчЕРА-щОТО КЪРМАТА МАЛКО...я нямашееееее.А хем му дадохНУТРИЛОН-в петък ще видим. Дано само не се обезводни-че хич вода не пие това дете.
   За жълтъка и аз давам почти от месец по 1 /4 ама незнаех ,че не трябва -бях чела само в Спок -ама не му обърнах внимание.Сега мисля да не му давам повече.
    Още щях да пиша амааа кат не съм спала почти цяла нооощ Shocked

# 263
  • София
Изабела, честито!!! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!!!

Мишенце, надявам се бързо да се оправяте Praynig

Клю, стискам палци и за вас!!!

# 264
  • София - Дианабад
Аз пък не знам защо си мисля, че белтъкът се води за алерген.
А жълтъкът го давам по препоръка на лекарката, на която й имам доверие. Аз и без това имах малко анемия, а може и сега да имам, така че не смятам да лишавам детето си от него. 1/4 жълтък през ден мисля, че е нормално количество за тази възраст. А когато въведем месото, ще редуваме един ден жълтък, един ден месно пюре. Това пак по лекарска препоръка. А и нашите яйца са домашни, освен това ги варя по 15-тина минути - смятам, че няма страшно. Поне досега нищо й няма на София /пу-пу/.
Пък то в края на краищата всяка храна  може да е потенциален алерген, нали затова се изчакват няколко дни от даването й.
Дени, според мен щом му харесва на Теди попарата, му давай. Нали и сиренце трябва да папкат Wink. Всъщност, ти си знаеш най-добре, най-добре си познаваш детето. Някъде бях чела, че децата инстинктивно не харесват храна, към която може да получат алергия.
Мишенце, Пам, Клюки, дано да се оправят мъничетата най-сетне. Стискам палци! Също за Дари на Ейнджи, дано скоро да се прибере вкъщи! Grinning
Карил, я да не те ядосва скапаната лаборатория, че  ще им се завие свят!  Rolling Eyes
Изабела, честито! Пожелаваме ви да сте мнооого щастливи и всички пречки да падат! Безоблачно щастие!!! Grinning Между другото не се отварят снимките, а много ми се разглеждат! Може ле пак да пуснеш линка? И ако кажеш в кой район на Варна живееш, мога да ти кажа къде продават Водица. Според кума ми Варна води по продажби Peace.
 Heart Eyes

# 265
Simple Smile
Честити празници на всички, които са имали повод тези няколко дни..
1. За кърмата - имам стафилококова инфекция и пия антибиотик от вчера (продаължавам си с кърменето де..)
2. Днес дадохме на Сашко да си похапне малко оризова каша Simple Smile така че вече.. не сме само на кърма. Снимахме го с камера даже.. хахаа. Много му хареса, още искаше даже, ама утре пак:)
3. Добре че е нямало среща днес, та да можем утре да дойдем. Последно - среща утре в 13.00 пред Народния театър ли?

# 266
Simple Smile
Честити празници на всички, които са имали повод тези няколко дни..
1. За кърмата - имам стафилококова инфекция и пия антибиотик от вчера (продаължавам си с кърменето де..)
2. Днес дадохме на Сашко да си похапне малко оризова каша Simple Smile така че вече.. не сме само на кърма. Снимахме го с камера даже.. хахаа. Много му хареса, още искаше даже, ама утре пак:)
3. Добре че е нямало среща днес, та да можем утре да дойдем. Последно - среща утре в 13.00 пред Народния театър ли?

АМИ ОК ЗА СРЕЩАТА-АЗ Е СЪМ ТАМ В 13-ААМ НЯКОЯ МАМА БЕШЕ ПИСАЛА НАПРЕД ЧЕ Е В 14-ТАКА,ЧЕ ДА КАЖЕМ В ТОЯ ДИАПАЗОН-НА КАФЕТО-ГОЛЯМОТО ИЛИ ОКОЛО ФОНТАНА Peace

# 267
Последно - срещата не искате да е в 14.00 часа ли?

# 268

Искаме, искаме Simple Smile

# 269
искаме бе-само казах,че аз съм там от 13 ако някой дойде по-рано да свирка Wink 0898613161

Общи условия

Активация на акаунт