И аз се позагубих няколко дена и до сега ичитах пропуснатото, амо то си седя тука от има няма вече 3 часа, днес бебчо е бесен на мама незнам защо ама чак сега заспа от снощи...........

И аз разбира се хоп в мамата

Прочетох за болничките и много ми домъчня

Ейнджъл, да оздравява бързо малкото рожбенце и да се прибира здраво вкъщи при здрава мама!
Карил и на вас много късмет в установяването на точния алерген!
Рени, може да е късно, но ето координатите на д-р Куманова:моб. 0888 712 614, дом. 866 30 54
Дано Бу вече не пада, а и да стане да е на мекичко!
На всички болнички бързо оздравяване!

Ние в петък сме на ортопед, при Драганов много се чака, нашето педи ни препоръча д-р Алексиев в Горна Баня, а и мн. добри отзиви четах за него в мамата и нета изобщо, а и личния сайт му видях, много дипломи, награди, впечатли ме, дано бебчо да е ок маминия, отиваме на профилкатика иначе
Сигур още имаше ама

Мами много благодаря за бързите отговори за кенгуруто, отказах се, благодарение на вас,
кака прозвуча само, наистина се разубедих че е късно и вече непрактично, и аз да спестя от нещо дето мъжо вика... 
Отивам да приготвям зел. пюре на мишока, вече добавям и карфиол от 3 дена, следва брюкселско зеле, копър, тиква.
Ей Мерелин, страхотни снимки, били сте голяма компания, а иизгледа и природата...

Цунки и до скоро!
П.С. МИна, от НОИ имам отговор, до 11.08 ще ми се мизплатята 315-те дни както е в закона и чл.50 дето ме защитава до тогава, после...............ще ми се признава за стаж 3-те години ако до тогава не започна работа, ама май на мин.заплата
егати рождения ден...днес....
ПА РЕВ, РЕВ, РЕВ...барем си поревах ОЩЕ!!!
искам да си купя коза, ще я паса
картоф зад гаражните клетки зад блока..отзад е само поле...поле....По-еко ще е от тези на пазара..

Избрахме ритуал с музика и беше много затрогващо и въобще всичко мина чудесно. Младоженците сме много щастливи