Проблем с приятелката ми

• 19 011
  • 1 034
  •   2
Отговори
# 1 020
  • France
За да покажем, че тя може и без него. Simple Smile

Ето друга хипотеза. Защо не наемат друг апартамент, чийто наем мъжът ще плаща в по-голямата част, а този да се дава под наем и с парите момичето да си пътува колкото си иска?

# 1 021
  • Варна
Ама и той може без нея. И ще му е по-лесно отколкото на нея сама.

# 1 022
Човек, който тегли потребителски кредити за престиж ли беше, за стимул ли Smile, няма да се набие в евтино стайче в девети картофен пояс. Ще наляга парцали в собственото голямо жилище на гаджето, иначе индивидуалният му стандарт ще отиде на кино, а явно той е решаващ.

Все повече започвам да се съмнявам в силното желание на мъжа да спести пари за първоначална вноска за жилище. Последното нещо, което ще направиш, ако наистина целта ти е жилище, да се "стимулираш" с кола за 30К, която да изплащаш на кредит.

# 1 023
  • Шоплука
Хайде РФ, цитирай ни колко плаща ЛГ за сметки. Нали виждате "гората"

Един от най-хубавите ми периоди беше като имах съквартирант. Остана ни приятелство за цял живот. А и се оказа по-късно, че ми струваше по-евтино от това да деля квартира с гадже. Simple Smile

Фил - тук, мъжовете, които пишат като цяло са хора на тънките сметки без кръчмаря.
Много харесвам и подкрепям постовете ти.
Те, се припознават с Главният Герой на нашата малка, форумна драма, поради един прост факт.
Всички са твърдо убедени, че жените не са нищо друго освен свирепи вампири, които искат да ги яхнат и да им пият кръвта до края на живота им. За това здраво стискат в шепа, колкото стотинки имат и постоянно водят счетеводна отчетност, който колко дал-взел, получил, придобил, намерил и т.н. С идеята да не се минат сакън, но да успеят да минат всеки друг.
Те никога няма да приемат твоите доводи, колкото и да са верни, защото ич не им изнася. Yellow Heart

# 1 024
Той не ѝ плаща храната, щом по 50 лева дневно харчат за храна, тя дава 500, а той 1000. Вероятно пак ще си яде поне за 1000 лева месечно, може и повече, ако купува готово, а не готви. На фитнес ходи човекът, разход на енергия, мускули прави, не яде какво да е. Едни сметки, които плаща, пак ще си има разходите за телефон, интернет и тв, за тока се оказа, че е от 100 до 300 лева сметката, като е пълна мистерия откъде ги плаща, към кое перо е този разход. Ако е от 1000-то лева от общата сметка за храна...

# 1 025
  • SF
Великият имот "на" мацката, който не е нейн - и той е изработван от хора, 'дето вероятно цял живот са дърпали каиша Simple Smile Нали и тях трябва да ги има, за да има после лигави принцеси.
Заяждаш се много грозно. Никой не е казал, че имотът е велик.
На 26 години велики имоти никой не купува.
А защо му казваш велик и че не е нейн? На кого е? Нотариален акт видя ли?
Може да не са дърпали каиша цял живот, а може и да са. Техен избор е било. Не ровичкай в чуждите избори и животи.
Жената ни казва, че има собствен дом и двамата живеят заедно в него. Не е казала "имам велик имот и нашите цял живот теглиха каиша, за да го имам". Това ти си го измисли.

# 1 026
  • France
Ама и той може без нея. И ще му е по-лесно отколкото на нея сама.
Разбира се, че може и без нея. Ако живее в някаква дупка може и по-евтино да му излезе дори. Но тя има повече перспективи. Първо има апартамент. Второ има шанс за по-добра партия Simple Smile

# 1 027
  • Варна
То и други хора тука си измислят, че и на едро. Вярно, много грозна стана тая тема, дъвчат се едни и същи неща, изопачени до гротеска, автора го няма. Някак се изгуби смисъла вече.

# 1 028
Глупости. Хайде сметни, ако ти е трудно питай изкуствения интелект. Колко струва половин наем, ама с хазаин и го сравни с частта от сметките, които плаща той?
Със съквартирант в най добрия случай ще излезе горе долу същото, макар че ме съмнява, а бонуса ще е да живее с непознат под един покрив
Към филомена ми е постът

Хайде сега ти сметни, кога точно мъж на 26, който живее с хазяин/съквартирант ще проима сериозна връзка с жена.

Аз да напомня само, че по света повечето на тия години са под наеми. Само в България се чувстват като Амон Ра, понеже маминка е яла хляб и сол 50 години, а тате е чакал с влекача по граници без да ги вижда, за да им оставят нещо, а на тях пред очите са им само 350к евра. Та, напълно спокойно може да проима каквото реши, не е извънземен щото е под наем.

# 1 029
  • София
Е, някои не са хвърляли квалификации по списващите. Да се гъбаркаме с очевидната пързалка е едно, да обиждаме потребители - друго.

# 1 030
Скрит текст:
Човек, който тегли потребителски кредити за престиж ли беше, за стимул ли Smile, няма да се набие в евтино стайче в девети картофен пояс. Ще наляга парцали в собственото голямо жилище на гаджето, иначе индивидуалният му стандарт ще отиде на кино, а явно той е решаващ.

Все повече започвам да се съмнявам в силното желание на мъжа да спести пари за първоначална вноска за жилище. Последното нещо, което ще направиш, ако наистина целта ти е жилище, да се "стимулираш" с кола за 30К, която да изплащаш на кредит.

Simple Smile
Смятай колко реалистично е с такъв темп на харчене за престиж да пести за по-голям от апартамент с 2 спални, какъвто има тя.
Понеже легендата е, че я карат икономично, понеже той пести за по-голямо жилище.

# 1 031
  • Шоплука
Защо Хай - много интересни теми си дъвчем - то едно и също де, но явно бездънно
- колко пари трябва да харчи един мъж по една жена
-колко пари трябва една жена да дава в домакинството, сакън мъжа да не се чувства патерица, инвалидна количка и прочие.
- важен ли е апартамента

Много си е интересно даже - защо сега ни разваляш удоволствието от махленската седянка Laughing

# 1 032
  • SF
Аз вече забравих какви са точно проблемите на автора и приятелката. Единият искал да ходи в Италия, другият в Тайланд, защото нейни роднини са ходили и им харесало. Освен нейни роднини, още около милион българи ходиха в Тайланд, някои по няколко пъти. Нормално е да се вдъхновим и да ни се прииска на всички.
Чета с прескачане грозните умозаключения на пишещите и си представям колко са красиви техните подредени животи и как всички са се оженили за най-милите, способни и креативни мъже. Колко хубаво пътуват, спят комфортно в разкошни хотели, за по много дни и никога нямат разминаване с любимия човек по никакви теми. Домовете им са велики, купили са си ги сами още, когато са били на 26, без това да им е пречило да пътуват, да спортуват, да се развиват... Много мило!

# 1 033
Глупости. Хайде сметни, ако ти е трудно питай изкуствения интелект. Колко струва половин наем, ама с хазаин и го сравни с частта от сметките, които плаща той?
Със съквартирант в най добрия случай ще излезе горе долу същото, макар че ме съмнява, а бонуса ще е да живее с непознат под един покрив
Към филомена ми е постът

Хайде сега ти сметни, кога точно мъж на 26, който живее с хазяин/съквартирант ще проима сериозна връзка с жена.

Аз да напомня само, че по света повечето на тия години са под наеми. Само в България се чувстват като Амон Ра, понеже маминка е яла хляб и сол 50 години, а тате е чакал с влекача по граници без да ги вижда, за да им оставят нещо, а на тях пред очите са им само 350к евра. Та, напълно спокойно може да проима каквото реши, не е извънземен щото е под наем.

По тяхно време е било значително по-лесно да имаш собствено жилище. Събирали са се съседите да строят къщата на някой, после те са връщали услугата като са строяли неговата къща и т.н.
За апартамент са били нужни 3 пъти по-малко месечни заплати, от колкото са нужни днес.

# 1 034
Достатъчно по темата. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт