„ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ по bTV - тема 3

• 40 134
  • 663
  •   1
Отговори
# 660
Какво се случва с Диана и Васо?

# 661
Много ми харесаха последните три епизода

# 662
Ще бъда кратка, като само ще засегна две три сцени от трите епизода. Утре повече.

Спойлерите ще са много чувствителни и наистина, поне за мен, епизодите бяха непредсказуеми. Наистина, ако ви е интересен, не ги четете. Епизодите бяха много интересни.

Скрит текст:

Мартина Пенева игра феноменално! Няма да лъжа, ревах доста на нейните сцени! Наистина най-тегавата роля е нейната. Загуби баща си, отказа се от момиченцето, после Светла реши го смени за починалото бебе на Катето. Да, Катя вдигна високо кръвно, защото видя как Филип тръгна за Гърция с едно от бременните момичета и помисли, че ѝ изневерява. Стигна до болницата и спешно я вкараха за секцио. Там, Марго ѝ направи пълна хистеректомия, а бебето за съжаление не оцеля. Светла, чу да коментират, че Биляна се е отказала от момиченцето и буквално принуди Марго да сменят бебетата. Имаше пожар в болницата и смененото бебе (уж на Биляна) изгоря. Ужасно и тежко беше за гледане, направо ревах наистина. Биляна се срина, разбира се. Данчо ѝ обеща, че ще е до нея. След като тя роди, Владо отиде да я поздрави и да пита къде е баща ѝ, тя му разказа, че е починал заради мутрите. Владо отиде в бара да се разправя с Васо. Каза му, по памет цитирам: “Един баща ще направи всичко за детето си, всичко. Ти много скоро ще го разбереш.” В този момент влезе Близнака и започна да стреля наред като се прицели във Васо и в този момент Владо застана пред Васо и го защити от изстрела. И тук стана нещо наистина велико, изиграно беше перфектно. Васо започна да му крещи: “Не съм те молил, защо го направи.” След като видя, Владо е сериозно ранен - “Татко, моля те, не заспивай. Помниш ли онзи път като бяхме на езерото. Там бях истински щастлив, татко. Разкажи ми за мама, не заспивай.” Беше толкова добре изиграно и от двамата, направо се разтърсих, признавам. В този момент Данчо нахлу и арестува Васо, като преди това арестуваха Диана. След като Близнака отказа на Зоя да правят бизнес, та се обади на Данчо и поиска пълен имунитет за нея и бебето, ако свидетелства. Намериха останки на Геле в езерото. Филип ги измъкна с подкуп за чичо си, който явно е доста на високо. Излязоха си невредими и Васо, и Диана и се прибраха при Белослава (Адриана). Няма развитие тяхната сюжетна линия. Филип отиде при Катето, Светла беше довела бебето (смененото на Биляна). Катя каза, че е одрала кожата на Филип и дори има неговото родилно петно на ръката (Светла се усъмни, защото реално не е нейното, но не знае, че си е на Филип).

Светла каза на Марго всичко, тя напусна и замина при Георги във Варна. Каза на Светла, че са приключили. Светла се прибра сама в дома си и я дадоха последно с едни хапчета. Най-вероятно се е самоубила.

Атанас се напи брутално и запали кабинета на Марго, изгоря неонатологията. Тече разследване (за другия сезон). Лидия го видя в кабинета ѝ насред пожара и го изкара навън. След това Жекова извика Марго, Лидия и Атанас, като Лидия не спря да обижда Марго, че е безотговорна и трябва да бъде уволнена. Имаше лек спор с Жекова. Тогава Марго каза, че напуска (след като вече знаеше за Светла и родителите си, както и беше сменила бебето на Катя).

За мен Биляна беше звездата на тази три епизода. Невероятна! Както сцената на Васо и Владо. Великолепни бяха тези сцени! Браво на актьорите.

# 663
  • София
Заповядайте в новата тема, да обсъдим финала за Сезон 1 Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1883303

Общи условия

Активация на акаунт