Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 095
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Фиу, олекна ми! Mr. Green Че още ми държи влага кумуването ни, което беше прекрасно, но си спомням как единия от музиканите, които ни взеха (говоря за сватбата), като ни видя какви сме глътнали бастуните с кума ни каза"Еее, то сега лесно!Вие, ако знаете какви ритуали ви чакат при кръщенето..." Shocked Laughing

# 166
Здравейте.Мен от мноооооооого време ме няма,но имам новина.Децата са вече трета седмица на ясла,изкараха само една хрема и това е за сега.Обикалям и се глезя,по козметици,фризури и други.Търся си работа,но е много трудно smile3511.С тия две деца никъде не ме искат.Освен това погребах дядо си преди 10 дни,абе живот.Иначе да се запишем и ние Светлин и Иван-08.01.2005 г.Мама Милка-08.02.1985 г.
Честити рожденници,християнчета и на сички,които съм пропуснала,не ми се сърдете. newsm45

# 167
Ами и ние тогава:
Драгомира - 31.10.2004г.
Михаела - 17.02.2007г.
мама Ани - 2.07.1976г.
Честито християнче, Сиска! Да ти е живо, здраво, винаги закриляно!   bouquet Hug

# 168
Моята гордост  Даниел  31.08.2004г  Hug
                    мама Краси   4.08.1976г

# 169
Здравейте! Намесвам се, защото съм търновка, но от 8 год. живеем във Варна. Ще си идвам през август с децата и мисля да си разширя хоризонтите, т.е. да запозная Никола с красиви малки търновски госпожици. Събирате ли се някъде по форумски или само пишете? Ще ви бъда благодарна, ако ни приемете сред своите редици на лято. Предварително благодаря.  bouquet

# 170
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сиска-да ти е живо и здраво новоизлюпеното християнче  kyllmg
За новата тема-ще е чудесно да има и рожденните дни в началото,идваше ми на ум да пиша,но просто нямам време да се занимавам с това и който иска естествено,че може да оформи бъдещата нова първа страница!
iv4ok с тебе сме си разменили местата  Mr. Green ....има хубави госпожици, не се заформят големи форумски срещи ,но в Търново мамите са все по разходки и ще си имате прекрасна компания......аз пък в началото на август ще си прескоча до родната Варна с децата   sport027  grinning039  Nature Sunny А ти къде във Варна живееш-квартал имам предвид,нашият апартамент е срещу Спартак,а майка ми живее във Владиславово бл.22 Hug
за протокола.....моят списък е дългичък  Mr. Green аз-Диана-09.08.1965
Христо-18.06.1985
Ивайло-22.10.1986
Ваня    -01.02.1992
Павел  -08.04.2002

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 15:55 от Дидка

# 171
Здравейте и от нас.
Христиана    28.02 1994 г
Красимир      12.02.2005 г
Мама Мими    04.06.1971 г.

# 172
Момичета, с извинение, че се намърдвам в темата ви, моля, споделете впечатления (ако имате такива) от частната езикова гимназия Аркус (американски колеж).
С какво реноме се ползва в града ви?

# 173
  • Велико Търново
Уважавано и елитно училище PeaceДобри преподаватели и дисциплина на ниво!

# 174
siska79, горещо благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 175
Verdad, и аз съм чувала много добри отзиви. И децата учещи там са ми правили добро впечатление. Добрите отзиви съм чувала от учителката на малката по немски. Тя дава уроци на някой от децата учещи там.
Живот и здраве това училище е в плана ми за моята щерка след някоя година.

# 176
Съжалявам, но аз съм чувала само лоши неща за Аркус.Освен това имам преки наблюдения за нивото на обучение, специално по английски, което, в някои случай, е под всякаква критика.Освен лъскавата база май нищо друго не го отличава от останалите добри гимазии в града. Naughty

# 177
Ditta, добре е, че го споделяш това. Добре е да се чуят повече мнения, защото все пак става дума за бъдещето на децата ни. А и обучението не е никак евтино и ако наистина не е на ниво не си струва да се дават тези пари. Добре, че имам още време и ще проуча по-добре нещата.
Базата обаче не е никак малък плюс като се имам предвид състоянието на повечето училища. Малкото деца също. Това за мене поне са все предимства. Само ще трябва наистина по добре да проуча как стоят нещата с нивото на обучение.

# 178
Няма училище с по-добра база. Има дисциплина, за разлика от много други /почти всички други/ училища. Но има доста други училища, в които детето /което иска да учи Simple Smile/ ще получи по-добра подготовка за много по-малко пари. Дори с помощта на някой частен урок ...
Но всеки сам решава, зависи кое за вас е приоритет...

# 179
Момичета,какво значи дисциплина в училище според вас?Това, че са с униформи ли?Всичко, което казвам е от опит и наблюдениа, наистина не искам да говоря лошо за нещо, което не познавам.Но в този случай знам доста неща.
И там има фалишиви медицински бележки.И там бягат от часове.Но там никога няма да изключат някой, защото това означава да се губят пари.
База...вярно хубаво е, но какво от това?Децата, които познавам от Аркус ходят на частни уроци по ВСИЧКИ предмети, които учат. Shocked Това не е добро обучение.
Наистина, всеки решава сам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт