Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 097
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
За протокола...Инна 23.06.1982.

Синът ни е Христо- 27.03.2005 г.

# 151
Ето ни и нас:
Стефан-27.04.1999г.
Цветан-22.07.2001г.
Виктория-27.11.2004г.
И мама Вяра-22.02.1977г.

# 152
Много хубава идея да си имаме списък с мамите и дечицата!
Ditta (Десислава) - 5.11.1979
Очаквам първата си рожба на 27.11.2007 Heart Eyes

# 153
  • Велико Търново
Айде и аз, да се запиша Grinning
Божидара-29.05.2006
Силвия-03.05.1979

# 154
Момичета, спешно ми трябва невролог. Майка ми ми е на гости и от месеци е много зле. Едната и ръка е все схваната и все има ужасни болки. Какви ли не хапчета пи и какви ли не инжекции и слагаха и нищо. Сега и предложих щом в Ловеч не може да намери свестен невролог да видим пък тука. Проблема е, че тя се сети в последния момент. Утре мисли да си тръгва и затова, ако някой знае кординати на невролог моля да ми пише бързо. Знам, че има и някаква частна клиника ли, медицински център ли се води, ама не знам нито какви лекари практикуват там, нито колко са добри.

# 155
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Летисия, на гърба на супермаркета на ул. НИш се намира МЦ "Невромедикс" /входа за видеотеката/. За съжаление не мога да дам мнение за лекарите.

# 156
Мерси pepi   bouquet Още на ранина ще опитаме да идем, че положението тази вечер стана още по тежко  Sad

# 157
Здравейте момичета! От скоро живея в Търново, а ми предстои организиране на първия рожден ден на моето малко съкровище. Ще ви бъда благодарна ако ме насочите към заведение подходящо за целта. Аз си мислех за сладкарница Неделя, но може би има други места, които не знам. Под заведение имам предвид сладкарница или нещо от сорта. Ако дадете инфо и за цени още по- добре!

# 158
  • Велико Търново
Съвсем скоро мина РД на дъщеря ми,но аз,го направих у нас,защото в Търново все още няма детски клуб,в който да се направи първи РД.Моята идея беше да поканя децата с майките в хотел Болярски,но в крайна сметка отпадна като вариант.Неделя не е лошо като идея,но не пишеш какви ще са ти гостите!

Да не забравя да ви се похваля,че от събота си имам християнче Laughing

# 159
siska79 компанията ще бъде разнообразна с деца на различна възраст, а на Петровден ще правим кръщене и ми е любопитно как мина вашето: ритуала, подарявахте ли нещо на кръстниците, носихте ли питка и вино в църквата и т.н.

# 160
  • софия
  bouquet ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ, Сиска!  bouquet

Да ти е живо и здраво, и Господ да го закриля!!!!!! Heart Eyes

# 161
Честито малко християнче и от мен,Сиска!  bouquet
Разкажи наистина малко как мина, къде беше, че в неделя ще ставаме кръстници на един бебок и аз от сега се вълнувам. Simple Smile

# 162
  • Велико Търново
Кръщенето мина супер,но който познава Божи знае,че тя е изключително кротка и спокойна,така,че в катедралата се държа на ниво!Кръстницата я държа,а когато отеца се доближеше до нея му пипаше кръста,а най-хубаво и беше,когато той я взе да я топи в купула Laughingсмешен момент бе,когато трябваше да и отреже от косата,а на нея такава не и е пораснала още Mr. Green,но се справи!Естествено,че носихме питка,мед,здравец,кърпи,сапун,сладки,бонбони и всичко,което се изисква!
Кръстницата напазарува за по-вече от 100лв. дрехи на Божидара и отказваше подарък,но ние и купихме.Ами това е!Снимки не мога да ви предложа,защото нашия апарат беше в Германия и аз,взех един от една позната,който беше под всякаква критика и снимките са отвратителни!Това беше!

# 163
Чудесно! Simple Smile
В нашия случай бебо ще го държи мъжа ми, че бебока е на годинка и бая тежи.А после имахте ли почерпка и къде беше и кръстницата прави ли нещо по-специално (има ли някакви ритуали след църквата...знам ли..речи или нещо такова... newsm78)?

# 164
  • Велико Търново
След това бяхме в един ресторант,никакви ритуали не сме правили-просто се наобядвахме и това беше!Никакви речи не е имало!

Общи условия

Активация на акаунт