Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 120
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Ще се постарая и ние да дойдем на срещата.
Само потвърдете Мол ли остава и часа.

# 136
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ами нека да МОЛ-а!....сряда.18ч на кафето на последният етаж.......а децата в детският кът Mr. Green

# 137
Ще се опитам да дойда на срещата,но не обещавам Whistling

# 138
Аз това със срещите явно не го умея! Sad Хич не разбрах къде сте! Или никого не видях...

# 139
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета        обадиха ми се когато отидох да вземам малкият от градина ,че има 4 чувала дрехи в една от нашите градски църкви и да сме идели в 18ч и вече превключих на другата вълна  Sick и в един момент в 18.20 ч .......о ужас   направо ми се изпари срещата в МОЛ!ДРУГИЯТ ПЪТ ВЕЧЕ И ГРАД ДА ВАЛИ СЪМ НА ЛИНИЯ.....И КАФЕТО Е ОТ МЕНЕ Жалко за проваленото събиране,явно само abcxyz е била.........

# 140
  • софия
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали някоя козметичка за почистване на лице (ако може и координати).

Мерси!!!  bouquet

# 141
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Жалко за проваленото събиране,явно само abcxyz е била.........
Ааа  Naughty, и аз дойдох в МОЛ! Щях да си строша краката да бързам след работа и в 18:25 бях там, обиколих 2 пъти кафето, но...реших, че съм ви изпуснала  Sad. А то явно среща не е имало. Хайде, дано следващия път се организираме!

# 142
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали някоя козметичка за почистване на лице (ако може и координати).

Мерси!!!  bouquet
Aз съм много доволна от козметичката в студио " Офелия". Намира се под ТЦ "Искра". Ако искаш телефон ще се поразровя да го намеря, че от няколко месеца не съм ходила на масаж.

А за форумските срещи - ние, търновци, отдааавна сме известни с несериозността си, така че ни е простено да не съумеем да се организираме.. Blush Аз и за това не се връзвам вече  Mr. Green. И по улиците да срещна някоя съфорумка ще се радвам да се запознаем и да си побъбрим на чаша кафе, иначе за срещи... Thinking  Whistling...

# 143
И по улиците да срещна някоя съфорумка ще се радвам да се запознаем и да си побъбрим на чаша кафе
Оф,Веси,колко пъти те мяркам на кафето в парк "Дружба",ама все бързам за някъде...и не се обаждам.
Обещавам др. път ще мина и ще се запознаем лично,че и по кафенце ще ударим Wink
Имам обедна почивка,а работата ми е близо,така че ще мина някой ден Grinning

# 144
Имам едно предложение към следващата,която ще прави темата за Търново.А това най-вероятно ще е пак Дидка Wink
Ако сте съгласни-пишете.
Освен линк към старата тема,да вписваме също рожд.дати на мамите и съответно дечицата,някакви снимчици сладурски също може.Да стане по-шарено и веселко Peace
Дидке,ако не ти се занимава само кажи-ще се заема лично.Или друг естествено,ако прояви инициатива Wink

Еми,нека съм първа: Калина е родена на 02.06.2005, а мама,т.е. аз  bowuu 19.12.1979.

Виждала съм подобни списъчета в др.теми и ми изглеждат много добре.

# 145
Тед ка, непременно се обади! Ще се радвам да се запознаем! Аз съм малко недоскив и вървя като кон с капаци  Embarassed - дори най-близки приятелки понякога не забелязвам по улиците  Blush
А идеята ти за темата е прекрасна   bouquet
Нека сме втори.
Тарик  08.08.2006
Мама   17.12.1978
Тед, стрелчета се събрахме, а  Wink  Laughing?

# 146
 Grinning 26.12 -моята рождена дата

# 147
Здравейте, мами! Искам да ви се оплача от хомеопата д-р Хаджиев. Преди около месец заведох сина си на преглед след поредната хрема и кашлица при него. След интервюто (за което платих 50лв) ми написа рецепта с 10 хомеопатични препарата, които веднага трябвало да си купя, защото ще ги сменяме според състоянието newsm78. Дадох и 30лв за тези препарати. Звънях му по 2 пъти не ден сутрин и вечер за да му казвам как е детето и какво да започвам да му давам (все пак съм купила лекарствата), а той все ми казваше "Чакаме" и така всеки денв продължение на 6 дни. След това дойде конюктивит! Обадих му се и той ми каза какви гранулки да давам (после разбрах, че никак не са подходящи). Пак звъня всеки ден и му казвам, че няма промяна  и пак така минаха 6 дни. Имахме уговорка за преглед в петък, но той не ни отвори в кабинета и неотговаряше на моб.тел smile3515 В неделя се събужда от сън, а очичките му кърваво червени smile3518, толкова се изплаших и веднага на аптеката за капки (след второто капане видимо се подобриха очичките). Тогава реших да не му звъня и да не си правя експерименти със сина ми. Писах му писмо на пощата, с надеждата да ми даде някакво обяснение  но... неполучих отговор. След това се свързах с друг хомеопат по интернет разказах за проблемите и той му каза какви лекарства да давам. Ефекта си пролича след 24ч. Детето вдигна температура, появи се хрема и кашлица и конюктовит пак, но всичко премина за 1 ден, остана само конюктивита да долекуваме. Не ме е яд за парите, които дадой, а за това че неоправда доверието, което му гласувах да лекува едно нямащо 3г дете!!! В моят случай мога да кажа съвсем спокойно, че е напълно безотговорен. Моля ви, помислете си преди да му се доверите. Името и славата неправят човека "лекар", а явно печалбар!!!
Рових за нещо си в нета и без да искам попаднах на твоето мнение. Минало е много време, но ми се иска да пиша. Прави ми впечатление, че все недоволните пишат. Не само аз, а и други много доволни негови пациенти влизат и пишат за какво ли не, но всички подминаваме с мълчание, когато видим постинг от недоволен пациент. На него съм казвала понякога какво съм прочела в нета и той винаги ми е казвал "Един доволен казва на максимум 5, а един недоволен на минимум 15". 
Пациентка съм на д-р Хаджиев вече шеста година. Не съм му адвокат, но не искам всички да остават с грешно впечатление. Имам 3 деца. Не ме е подвел никога, наистина никога. Лекували сме се от какво ли не - кашлици, хреми, пневмонии, бронхити, грипове, при третата бременност имах пневмония, която пак той ми лекува. Това с мобилния телефон ще ти го обясня веднага. Това се случва докато преглежда. НО след това винаги, винаги, винаги прозвънява. Не ми се е случвало НИКОГА да не ми се е обадил. Какво значи "не е отворил вратата" не мога да разбера. Да не би да си отишла след пет часа в кабинета му? Тогава жена му я няма там и няма кой да отвори долу входната врата, ако той в момента преглежда. Може би е трябвало да почакаш малко   Thinking
И ние също сме чакали без лекарство. Това е нормално. Просто на една хрема не се дава лекарство. Чакали сте да се появят още симптоми. И са се появили - конюнктивит. Първия проблем, който той лекува на моята втора дъщеря беше точно конюнктивит. Тя тогава беше бебе. На каката бяхме правили операция за запушен слъзен канал и когато се затоври от гурели оченцето на второто дете се уплаших. Но д-р Хаджиев се справи. Трябвало е да му се обадиш. Както си се свързвала цялата седмица, така си щяла да се свържеш и сега. Трябвало е да споделиш с него твоите тревоги. Толкова е подробен в обясненията, че понякога даже съм му казвала, че не искам да ми говори повече. Защо си му капала капки newsm78 Нали го лекуваш хомеопатично? Така скапваш хомеопатичното лечение. Това е много неправилно  Stop. Трябвало е да му се обадиш. На мейла не може да се разчита. Това с него го уточних още в самото начало. Каза ми, че не е в състояние да следи пощата си. Пишат му много хора, особено такива, които са видели сайта му и той не може да преценява кой е пациент и кой просто иска допълнителни разяснения за хомеопатия. Много ненадежден начин на комуникация е мейла. Рецептата с десетте лекарства също ще ти обясня. Това са "спешни лекарства". Всеки, който реши да се лекува хомеопатично си има местенце (в моя случай е чантичка) със запаси. То е същото, като да си имаш сиропи и лекарства, останали от предишни лечения при другата медицина. Моите вече са 30-тина. На мен ми се струва, че аз сложих началото на тези рецепти с 10-тина лекарства. Защото при мен все се случваше някое от децата да се разболее през нощта или в събота и неделя, когато няма откъде да се купи лекарство. Като му се обадя и той ми каже "Почвай Фосфор (примерно)" и аз все го нямам. И той започва да звъни на други пациенти на които знае, че е изписвал скоро такова лекарство, да ги пита дали им е останало от него. Един ден ми даде една рецепта, на която беше написал 15 лекарства и ми каза, че не е лошо да си ги купя и да следя да ги имам винаги. Сега често се обажда на мен да ме пита дали имам лекарство, защото някой пациент е закъсал. Пращал е при мен доста хора за лекарства. Това, че е печалбар пък е смешно. Случвало ми се е да нямам пари за преглед. Никога не ми каза нищо. Просто ме записва някъде из компютъра си и когато имам пари му ги давам. Познавам две мами, които съжаляват, че не са вече негови пациенти, но му дължат пари и не могат да ги съберат. Не ги е търсил никога (при едната става въпрос за 65 лв). Едната даже го била спирала на улицата да го пита за лекарство за детето, че е болно и той казал какво да пият, без да иска нито предишните пари, нито пари за тази консултация. Не ми се сърди, но да ти кажа, струва ми се, че не си била търпелива. Не искам да те обиждам по никакъв начин - ти си майка на това дете и ти вземаш решенията за него. Според мен твоята грешка е, че не си завела детето като се е събудило с червените очи, не си го питала да ти разясни състоянието и най-вече какво чакате и докога ще се чака ефект. Той е много спокоен, не избухва никога, винаги обяснява. Не е трябвало нито да капеш капки, нито пък да търсиш някой по нета - на него си гласувала доверие за този случай, него е трябвало да държиш отговорен докрай. Сигурно си се разтоварила като си писала тук, но според мен повече ще ти олекне ако се обадиш директно на него и му кажеш защо си недоволна, от какво си недоволна и чуеш неговата версия за случилото се. Не ми се сърди, но това е моето мнение.

# 148
Имам едно предложение към следващата,която ще прави темата за Търново.А това най-вероятно ще е пак Дидка Wink
Ако сте съгласни-пишете.
Освен линк към старата тема,да вписваме също рожд.дати на мамите и съответно дечицата,някакви снимчици сладурски също може.Да стане по-шарено и веселко Peace
Дидке,ако не ти се занимава само кажи-ще се заема лично.Или друг естествено,ако прояви инициатива Wink

Еми,нека съм първа: Калина е родена на 02.06.2005, а мама,т.е. аз  bowuu 19.12.1979.

Виждала съм подобни списъчета в др.теми и ми изглеждат много добре.

newsm10Аз не пиша тук редовно,щото се помещавам по-често в Разград,но нашта тема е така-със списък,дати и албумче.Макар да пиша рядко при вас,ще се запиша за протокола-Мира25.02.1979,а дъщеря ми е Лъчезара и родена на 10.04.2004.Ако сметнете за удачно,ме споменете.

# 149
Деяна, и аз съм една от доволните му пациентки ( по-точно сина ми  Laughing).  Съвсем наскоро излекува детето ми от тежък вирус. За първи път ми боледуваше, но въпреки лошото мнение на Краси, инстинкта ми подсказа, че трябва да се доверя на д-р Хаджиев. Слава Богу Тарик оздравя само с хомеопатично лечение. От мен бяха грижите и търпението. Аз съм много спокойна и позитивна и това ми помогна да не се пришашкам и да посегна към по-лесните лекарства - антибиотиците..
И на мен ми се е случвало просто да му звънна и да поискам съвет за нещо и той да ми каже кое лекарство да взема.
Но разбира се и Краси си има право на мнение. Дано по някакъв начин то се промени..

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 19:02 от vessy78

Общи условия

Активация на акаунт